34579
RuneScape
-
#6682 Ne felejtsük el ki kezdett kötekedni, jó?Inkább csőrikédet fogd be, legalábbis még ma, mert nem tudom hogy a PSX-em egyben van -e, megnézni meg nem megyek, mert a Net lecsap ha 5 percig nem mozdulok >_<.
-
#6681 Meg anyád :-) -
#6680 tisztességes képességeid? hagyjuk már! :)
Fejlődjél még kicsi huszár!! -
#6679 Rob: Tényleg, miért nem mentél el Lumbridge-be?Sajnálni sajnállak, de megmondtam mit kell tenned....egyébként smithelek neked Iront ingyen.De csak most az egyszer ;-).
-
#6678 Amatőrnek nem igazán amatőr, mert már tisztességes képességeim vannak, és csak akkor vagyok bunkó ha valaki megérdemli.De nekem az érdemről mesélhetnék, mielött picike szókincsedbe bekerülne :-D :-D :-D >:-> :-> :->.
-
#6677 :-\. -
#6676 Én amatőr?
Akkor te mi vagy?
Na jó szerintem hagyjuk ,nincs se időm se kedvem veled veszekedni! :) -
#6675 A rosszkedvem abból ered, hogy a hülye 2 éves kisöcsém itt buzerálja a méregdrága PSX-et, és a nővérem(Az anyja) házában már összetört egyet.Az apja védi, az anyja sértődős, nekem meg idegbajom van! -
#6674 És még a pofámba is vigyorog.Mondtam neki hogy ne szórakozzon, de továbbra is hülyült, erre mondtam hogy egy taknyos te hülyéskedjen velem. (Nincs jó kedvem)
Errre "Taknyos?"
Szóval Amsi, te amatőr, nagyon kabd össze magad.Még tőled sem tűröm el a hülyeséget.Főleg amikor te kezdeményezel.
Úgyhogy -
#6673 Ams Pm-ben baszogat.
-
#6672 Nagyon lökött vagy!MONDTAM hogy kapsz INGYEN Dragonbreath shieldet, de te offline mentél, aztán meg nem válaszoltál.Magadat okolhatod, Rob...
Mégegyszer : Lumbridge Duke-ja adja, INGYEN! -
#6671 segitseg!!megolt a dragon!!!!!!
shieldet elfelejtettem,es 40-et sebztt+5-ot,segitseg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!elfogadok:penzt,runat ,akamit csak help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6670 Kuckuc semmit szerintem ._D
-
#6669 Zsír
>>>Nuki
Mit akrtál tegnap, mikor említetted, hogy máshol fórumozok? -
#6668 Nemtok venni, mert mást vettem: -D -
#6667 hály -
#6666 a masik, meg velem is gyakran elofordul, hogy a 'chat'-ot korlatozom. Ilyenkor csak azoknak az uzeneteit tudom olvasni (sargaban/kekben), akik rajta vannak a freund listan. :))
Es ilyenkor velem is elofordul, hogy suket tyukkent szaguldok el valaki mellett :)) -
#6665 Szerintem jo srac AMS, es erti a viccet.
Viszoont ha eladtad a helmetet, akkor van penzed, es tucc mar venn rune longot is nem :))
jaj de jo :)))
------
Aztan vigyaz ki ne csaljak toled :)) -
#6664 Ams volt?!MOST MI LETT?! Roflmao...de, megítéllek, mert többször találkoztunk de TE voltál magaslovon.Meg se láttál lol, pedig engemsem lehet igazán kikerülni :-D.
naszóval >:-] igenis egy kicsit öntelt vagy, és nem nézi senki jó szemmel.Ha sokáig ilyen vagy emberekkel, mint velem, akkor...shadow sorsára jutsz?Ja mellesleg elhagytad a Rune Med-ed-et.
Eladtam :-)
-
#6663 Gondolja valaki, hogy a kobeszerzes nem piaci aron, ezen lista alapjan torteni?
:)) -
#6662 Hagane
Ez a Hungary-re meg rám tartozik mit szólsz bele?
Ja és mi alapon itélsz meg engem ha nem is ismersz? Max köszönőviszonyban vagyunk! Egyébként kiváncsi lennék mi az a szolíd vélemény?
Mindenki
Ki ad el smaragdot és rubit?
Mert ha senki, akkor nem húzom az időt ezzel!
Kösz, Ams voltam.
-
#6661 smaragd 852
ruby 1052 -
#6660 Ams, te baromira gyerekes vagy.Én is, de csak amikor anyázok :-D.Szálljatok le egymásról.Amsról enélkül a vita nélkül is igen szolíd véleményem van, és nem pozitív! -
#6659 smaragd 851
ruby 1051 -
#6658 -
#6657 Veszek csiszolatlan dragakoveket!
emerald,valamint ruby!
Emerald=850/db
Ruby= 1050/db -
#6656 na :((
megjelentek azok a hirdetesek, amit a www.runescape.com-on is mar megy hogy az ie tobbszor megnyitodik magatol. :((
nalam ez az effektus bejutt a kliensprogival is :(( -
#6655 arra kellett rajonnom, hogy mindegy a jelszoban, hogy KiS/nAgY betu :)) -
#6654 emerald 801 ruby 1001:)) -
#6653 ohóóó akkor azért mondtad előbb az 1k-t Ams :-))) -
#6652 Veszek csiszolatlan dragakoveket!
emerald,valamint ruby!
Emerald=800/db
Ruby= 1000/db
-
Nuki #6651 VIszont a szenet SOKKAL nehezebb bányászni. -
#6650 Nem igazán..(Nem értem...)
-
#6649 WHOOOHOOO!LEVEL 30 SMITHING !VÉGRE BÁNYÁSZOK SZENET, ELVISELHETŐEN, NEM BASZÓDIK EL AZ IRON, ÉS VÉÉÉGRE STEELLEL DOLGOZHATOK, TÖBB PÉNZÉRT!JÚÚÚHÚÚÚÚÚ!YEEEE! -
#6648 Hagane>>>
Van egy mith body. Legyszives ved mar meg 25k-ert, mert pont annyi hianyzik a rune bodymhoz. Segitsel kerlek, mert neked is van penzed, en meg be szeretnem pancelba fektetni:))
------
Remelem erted a viccet. :)) -
#6647 Húúúúpsz!
-
#6646 Mér mindekinek többje van, mindenki még egy kenyérért(Bread) is többet ad.Ez már ciki, gyerekek!Speciel nekem :-( -
#6645 Mér mindekinek többje van, mindenki még egy kenyérért(Bread) is többet ad.Ez már ciki, gyerekek!Speciel nekem :-( -
#6644 Mi van? Fórumozok én mindenhol -
#6643 Ne legyél gyerekes! :)
Veszek csiszolatlan dragakoveket!
sapphire,emerald,valamint ruby!
sapphire=601/db
Emerald=901/db
Ruby= 1101/db