34579
RuneScape
-
#7067 Viszont ha valakinek folyamatosan alacsonyabb a rangede az atlagnal, akkor talan gyorsabban tud fejlodni.
Miert?
Azert, mert a major ertekek kozul az egy lvl ugrasa eseten 1/4-del ugrik a combat lvl
Ha viszont ugyan ez olyan korulmenyek kozott van, hogy a ranged magasabb az atlagnal, akkor csak 1/5-ertekkel -
#7066 nalatok mukodik akliens program?
nalam csak a Weboldalrol indulo kliens mukodik...
Ha nalatok mukodik SUGJATOK mar meg mi a bajom :)) -
#7064 ha erdekel valakit a combat kalkulator, html formaban el tudom kuldeni emilben. :)) -
#7063 talan erdekel valakit, hogy hogy a feneben van kiszamolva a combat:
------
ket eset lehet:
(1) Ha a 'ranged' magasabb az ('attack'; 'defense'; 'strength'; 'hits') atlaganal:
combat = (att+def+str+hit+ran)/5 +(mag+pra)/8
(2) Ha nem magasabb, akkor:
combat = (att+def+str+hit)/4 +(mag+pra)/8
------
Mi ebbol a tanulsag?
(1) a rangedet joval az atlag felett kell tartani. Legalabb 5-tel, hogy szamitson valamit.
(2) ha nem tesszuk ezt, akkor olyan mintha nem is lenne a combat szamitas szempontjabol.
-
#7062 az egy elokelo betegseg :))
kepzeld a Dalai Lamanak is Hepatitisz B-je volt amikor megszokott Tibetbol es indiaban telepedett le.
Azt mondtak az orvosok, hogy EGYEN hust, mert kulonben belehal a vegatarianizmusba :)) -
#7061 Most is csak 7:00- ig lehetek a netem, egyrészt mert mennem kel, másrészt meg idáig olcsó!Na, akkor ma felszúrják az ülepem, ez nem lesz kellemes >_< (Ha emiatt morgok este, akkor botsch) -
#7060 Lol de nagyon vicces, csak sajnos nem mindenki van fenn mindennap, még amikor kezvezmény sincs(Nem rád utalok).Nekem meg van szabva- 18:00- után hétköznap, 7:00 - ig, vagy 15:00 - től hétvégente, színtén reggel 7:00 - ig.Igen, soknak tűnik, igen sok.De a lecke is, amit kapok, és ez az az indok amiért most nem lehetek itt.
Ma felszúrják a hátsóm a Hepatitis B - miatt.
Viszont ha akármilyen szünet lesz, irgalmatlanul el fogok kezdeni bányászni Iron-t, mert 5 X 25 = 125 X 2 = 250 , minimum.Ez az Iron Plate Mail body, ami nem sok, mert az Iron Ore rossz tulajdonságát mindenki ismeri, viszont a bányászatomat csak úgy rugdossa fel!24 X 35 ?804 Xp minden alkalommal, és a nehézségi skálán úgy 2-3 of 10 ből lehet kibányászni, tehát könnyü.Azután viszont szerintem a Mith cuccokat nem fogom annyira nyomatni, mert a 4 Coal + 1 Iron ore poén!Na meg a 6 coal +1 Iron ore.
Megjegyzés : Ha el tudok adni 8 Med Helmetet valahol 1200- vagy annál többért, akkor lehet hogy kisüzletet nyitok :-D. -
#7059 hi! -
#7058 ok . bocs nem tudok irni az RS-be;\ -
#7057 --->Hungary, Bazsi
Holnap valoszinuleg nem leszek, de Ams-nak odaadom majd a sipkakat es neki adjatok a nyilvesszoket, koszi ;-) -
#7056 >>>>>> AMORCE
van am neked ezust :)) -
#7055 ezek szerint nem kell :)) -
#7054 Buszken kijelenthetem, hogy sikerult annyira felhuznom, hogy elhagyott minket ;-))) -
Zsooo #7053 :((( Nem kívántam semmi rosszat, csak tapasztalatból beszéltem... ha oda megyek (remélhetőleg már soha többé, nemsoká lev 60 mining :) akkor csak adam helm és legs van rajtam, csontik ellen bőven elég. -
#7052 rohantam is :((
Meg is haltam :((
de a legkedvesebb 2 cuccomban voltam :)) -
#7051 Ganelon2 egy akkora kocsog, hogy csak na. De legalabb jol szorakoztunk rajta, nem Ams? ;-))) -
Zsooo #7050 Fogsz még onnan rohanni :))) -
#7049 És az IS használhatatlan( Mindkettő kell egy Quest-hez, gyenge, béne, smithelik / kapjátok, / gyenge elkelő ár, hihetetlenül idegesítő amikor Varrock ban kell nekik :-D) Tehát ez olyan mint a Palette Swapping (Új szín, név, de a többi ugyanaz...).
Na, akkor holnap "Gyüvök" !
Hülye kémia tanár szivat, istenem de nem bírom az arcát...amikor valami értelmeset mond/tt, at bekerült a Guiness-be! -
#7048 valoba a silvelight is 11/11 -
#7047 Mondom, Silverlight!:-D -
#7046 es van valami plusz tulajdonsaga? -
#7045 tehat feleslegesen gyartottam megint le egyet :(( -
#7044 Tiszta Silverlight :-D -
#7043 11 aim / 11 power -
#7042 Affranc!Megint jött a pasas!Ma nem megyek fel, egyáltalán, nem fogom megvárni hogy a muter kivágjon a szobából :-D.
Viszont holnapra, ha megcsinálod, hozzádvágok 400-at.Ja, egyébként meg akinek mondtam a 100 gold-ot?Nem fog összejönni...egyrész a Szén nehezen(Bár jobban, mint amikor Atomy-nak bányásztam) megy, de az aranyat még nemhogy nem próbálom meg, nyolcadikban nincs most annyi időm a RS-re, de mindenképpen össze fogom, szép, lassan szedni őket...
Apro, ha valamelyikőtök meghal, akkor ingyen Steel üti a markát.(Persze, ha a kard is nálam lesz, akkor jobb, most csak Steel Med-et tudom gyártani.Meh...4 szén + 1 Iron >_<) -
#7041 Vagyis udvariatlan voltam: a mackok es en. ;-) -
#7040 Ez a kard milyen jo? -
#7039 Akkor most jol megy. Nekem is volt 1500 egy ora alatt. Tomve volt a server, de a wildben senki se volt, csak en es a mackok. :-))) -
#7038 combat 70 lettem
:)))) -
#7037 ne hidd, hogy nem lehet osszeszedni.
1/2 oraja szedem, es van mar 337 db :)) -
#7036 Most még nem vagyok fenn, mindjárt megyek.Addig meg tudod csinálni?(KB 30 percem van, Max 70) -
#7035 Ha adsz 20.000 nyilvesszot es 100 law runat, jovo hetvegere elerem. ;-)))) -
#7034 erdekes:))
elcsaboltam es W9-en szenet banyasztam
az eleddig izgi hely unalmas lett
senki nem akarta lehuzni rolam a bodymat :)) -
#7033 en 70-re tippeltem volna :)) -
#7032 de nem latlak. a 3-ason vagyok
-
#7031 Most ertem el a 63-s szintet. :-))))) -
#7030 Akkor menjek? -
#7029 ja a torpenek kell odaadni a letra kornyeken, tudod, ahol pecaznak. es kapsz egy kardot
-
#7028 Nnnna akkor azt hiszem rádbízom ezt Lol -
#7027 ha a vegen nem adod oda a kardot, akinek oda kell adni, akkor a hozzavalok:
------
(1) 2 db iron bar
(2) 1 db bluerit, amit banyaszhatsz az Ice Dungeonban :))