34579
RuneScape
  • hungary
    Viszont ha valakinek folyamatosan alacsonyabb a rangede az atlagnal, akkor talan gyorsabban tud fejlodni.
    Miert?
    Azert, mert a major ertekek kozul az egy lvl ugrasa eseten 1/4-del ugrik a combat lvl
    Ha viszont ugyan ez olyan korulmenyek kozott van, hogy a ranged magasabb az atlagnal, akkor csak 1/5-ertekkel
  • hungary
    nalatok mukodik akliens program?
    nalam csak a Weboldalrol indulo kliens mukodik...
    Ha nalatok mukodik SUGJATOK mar meg mi a bajom :))
  • hungary
    ha erdekel valakit a combat kalkulator, html formaban el tudom kuldeni emilben. :))
  • hungary
    talan erdekel valakit, hogy hogy a feneben van kiszamolva a combat:
    ------
    ket eset lehet:
    (1) Ha a 'ranged' magasabb az ('attack'; 'defense'; 'strength'; 'hits') atlaganal:
    combat = (att+def+str+hit+ran)/5 +(mag+pra)/8
    (2) Ha nem magasabb, akkor:
    combat = (att+def+str+hit)/4 +(mag+pra)/8
    ------
    Mi ebbol a tanulsag?
    (1) a rangedet joval az atlag felett kell tartani. Legalabb 5-tel, hogy szamitson valamit.
    (2) ha nem tesszuk ezt, akkor olyan mintha nem is lenne a combat szamitas szempontjabol.
  • hungary
    az egy elokelo betegseg :))
    kepzeld a Dalai Lamanak is Hepatitisz B-je volt amikor megszokott Tibetbol es indiaban telepedett le.
    Azt mondtak az orvosok, hogy EGYEN hust, mert kulonben belehal a vegatarianizmusba :))
  • Hagane
    Most is csak 7:00- ig lehetek a netem, egyrészt mert mennem kel, másrészt meg idáig olcsó!Na, akkor ma felszúrják az ülepem, ez nem lesz kellemes >_< (Ha emiatt morgok este, akkor botsch)
  • Hagane
    Lol de nagyon vicces, csak sajnos nem mindenki van fenn mindennap, még amikor kezvezmény sincs(Nem rád utalok).Nekem meg van szabva- 18:00- után hétköznap, 7:00 - ig, vagy 15:00 - től hétvégente, színtén reggel 7:00 - ig.Igen, soknak tűnik, igen sok.De a lecke is, amit kapok, és ez az az indok amiért most nem lehetek itt.
    Ma felszúrják a hátsóm a Hepatitis B - miatt.
    Viszont ha akármilyen szünet lesz, irgalmatlanul el fogok kezdeni bányászni Iron-t, mert 5 X 25 = 125 X 2 = 250 , minimum.Ez az Iron Plate Mail body, ami nem sok, mert az Iron Ore rossz tulajdonságát mindenki ismeri, viszont a bányászatomat csak úgy rugdossa fel!24 X 35 ?804 Xp minden alkalommal, és a nehézségi skálán úgy 2-3 of 10 ből lehet kibányászni, tehát könnyü.Azután viszont szerintem a Mith cuccokat nem fogom annyira nyomatni, mert a 4 Coal + 1 Iron ore poén!Na meg a 6 coal +1 Iron ore.
    Megjegyzés : Ha el tudok adni 8 Med Helmetet valahol 1200- vagy annál többért, akkor lehet hogy kisüzletet nyitok :-D.
  • Ams
    hi!
  • Ams
    ok . bocs nem tudok irni az RS-be;\
  • Hangianix
    --->Hungary, Bazsi
    Holnap valoszinuleg nem leszek, de Ams-nak odaadom majd a sipkakat es neki adjatok a nyilvesszoket, koszi ;-)
  • hungary
    >>>>>> AMORCE
    van am neked ezust :))
  • hungary
    ezek szerint nem kell :))
  • Hangianix
    Buszken kijelenthetem, hogy sikerult annyira felhuznom, hogy elhagyott minket ;-)))
  • Zsooo
    :((( Nem kívántam semmi rosszat, csak tapasztalatból beszéltem... ha oda megyek (remélhetőleg már soha többé, nemsoká lev 60 mining :) akkor csak adam helm és legs van rajtam, csontik ellen bőven elég.
  • hungary
    rohantam is :((
    Meg is haltam :((
    de a legkedvesebb 2 cuccomban voltam :))
  • Hangianix
    Ganelon2 egy akkora kocsog, hogy csak na. De legalabb jol szorakoztunk rajta, nem Ams? ;-)))
  • Zsooo
    Fogsz még onnan rohanni :)))
  • Hagane
    És az IS használhatatlan( Mindkettő kell egy Quest-hez, gyenge, béne, smithelik / kapjátok, / gyenge elkelő ár, hihetetlenül idegesítő amikor Varrock ban kell nekik :-D) Tehát ez olyan mint a Palette Swapping (Új szín, név, de a többi ugyanaz...).

Na, akkor holnap "Gyüvök" !
    Hülye kémia tanár szivat, istenem de nem bírom az arcát...amikor valami értelmeset mond/tt, at bekerült a Guiness-be!
  • hungary
    valoba a silvelight is 11/11
  • Hagane
    Mondom, Silverlight!:-D
  • Lord Novi
    es van valami plusz tulajdonsaga?
  • hungary
    tehat feleslegesen gyartottam megint le egyet :((
  • Hagane
    Tiszta Silverlight :-D
  • hungary
    11 aim / 11 power
  • Hagane
    Affranc!Megint jött a pasas!Ma nem megyek fel, egyáltalán, nem fogom megvárni hogy a muter kivágjon a szobából :-D.
    Viszont holnapra, ha megcsinálod, hozzádvágok 400-at.Ja, egyébként meg akinek mondtam a 100 gold-ot?Nem fog összejönni...egyrész a Szén nehezen(Bár jobban, mint amikor Atomy-nak bányásztam) megy, de az aranyat még nemhogy nem próbálom meg, nyolcadikban nincs most annyi időm a RS-re, de mindenképpen össze fogom, szép, lassan szedni őket...

Apro, ha valamelyikőtök meghal, akkor ingyen Steel üti a markát.(Persze, ha a kard is nálam lesz, akkor jobb, most csak Steel Med-et tudom gyártani.Meh...4 szén + 1 Iron >_<)
  • Hangianix
    Vagyis udvariatlan voltam: a mackok es en. ;-)
  • Lord Novi
    Ez a kard milyen jo?
  • Hangianix
    Akkor most jol megy. Nekem is volt 1500 egy ora alatt. Tomve volt a server, de a wildben senki se volt, csak en es a mackok. :-)))
  • hungary
    combat 70 lettem
    :))))
  • hungary
    ne hidd, hogy nem lehet osszeszedni.
    1/2 oraja szedem, es van mar 337 db :))
  • Hagane
    Most még nem vagyok fenn, mindjárt megyek.Addig meg tudod csinálni?(KB 30 percem van, Max 70)
  • Hangianix
    Ha adsz 20.000 nyilvesszot es 100 law runat, jovo hetvegere elerem. ;-))))
  • hungary
    erdekes:))
    elcsaboltam es W9-en szenet banyasztam
    az eleddig izgi hely unalmas lett
    senki nem akarta lehuzni rolam a bodymat :))
  • hungary
    en 70-re tippeltem volna :))
  • hungary
    de nem latlak. a 3-ason vagyok
  • Hangianix
    Most ertem el a 63-s szintet. :-)))))
  • hungary
    Akkor menjek?
  • hungary
    ja a torpenek kell odaadni a letra kornyeken, tudod, ahol pecaznak. es kapsz egy kardot
  • Hagane
    Nnnna akkor azt hiszem rádbízom ezt Lol
  • hungary
    ha a vegen nem adod oda a kardot, akinek oda kell adni, akkor a hozzavalok:
    ------
    (1) 2 db iron bar
    (2) 1 db bluerit, amit banyaszhatsz az Ice Dungeonban :))