34579
RuneScape
  • Lord Novi
    Counterstrikeznék ha elindulna, és meglenne a CD-é, hogy újra telepítsem, mert a full módot letöltöttem, és mindig errort mond. És mivel most jut eszembe, hogy most adtam kölcsön a CD-ét az egyik régi osztálytársamnak (akivel mindig pénteken találkozok). Szóval Quake 3-maznék, ha...
  • Nuki
    Például?
  • Barganda
    Az is jó.
  • Lord Novi
    sajnos semelyik nincs kéznél, úgyhogy inkább valami véres játékot játszok...
  • Barganda
    Akkor tudok figyelmedbe ajánlani egy 20 kilós kőtörő SAMU kalapácsot.Vagy egy hidraulikus extra Heavy sorozatkódú légkalapácsot.Vagy ezt:
  • Lord Novi
    semely se műxik. krááááááááááááááááááár!
  • Barganda
    Szerintem töltsd le újra a klienst, vagy indítsd el az oldalról.
  • SID_HU
    meg a tradebox is más most már senkit nem fognak átverni :)
  • Lord Novi
    nekem szürke a kép, amikor a szervert kiválasztottam.
  • Barganda
    Ran golden nevű emberkének van eladó rune b.axe-ja ha érdekel valakit!
  • Barganda
    Pl: Kíirja azt, hogy hanyas szerveren van a friend ha sárgán van írva a neve.
  • SID_HU
    na ujitottak még pár jo dolgot :)
  • SID_HU
    vazze mondom iron ore mármint akinek nem volt oké, tehát iron orebol tuggyátok csak fele lesz iron bar tehát mig én megveszek 2 iron oret 160ért mig ebbol csak 1 iron bar lenne beolvasztva amit más mondjuk 100ért venne meg, tehát szentem jo ár mondjuk lehet kicsit sokat mondtam de hát csak nem megyek csodbe, tehát iron oreért fizetek 80at 116db minimum.

egyébként alap hogy atomynál nem mondok kevesebbet :)
  • Hagane
    Jó hír :

Andrew levette a 65535 Gold limitet, és most AKÁRMENNYI lehet nálad!(1).

Illetve állítólag gyorsabb lesz a gém, ott ahol sokan vannak, oszt pofáznak.(Pl Falador, Varrock...)
  • Barganda
  • Barganda
    Olvasgattam a régi fórumoldalakat.
  • Barganda
    Mi ez a nagy pangás itt emberek?
  • Barganda
    Már rájöttem!
    Előtte beszélni kell mégegyszer Leela-val.
    Aztán lehet csak leitatni.
  • Barganda
    Hi.
    Nem tudja valaki, hogy lehet leitatni a (prince ali rescue questben)a börtönőrt, Joe-t?
  • Bazsi89
    kpd,te vagy hungary?
  • Lord Novi
    de szar a szerver, mindig kidob.
  • SID_HU
    na emberek kozérdeku informacio: vennék bárkitol IRON-t legalább 116 dbot (4*29), 80gp/db os áron, lehet hogy nem nagy ár, de az iront nem tul nehéz banyaszni és ahhoz képest szentem jo ár, akit érdekel az bányásszon, remélem mindenkinek tobb mint 15 a miningja és akinek már 60nál is nagyobb az akár a mining guildon at is mehet banyaszni a dwarf mineba, akinek meg nem az pedig vagy a varrocki dny-i bányában bányásszon vagy a falador alattiba, a lényeg az hogy 1 csákánynál ne legyen tobb nála, na szoval amig van pénzem addig vásárolok :)

iron/ 80gp/db/ minimum 116db/ nekem :)
  • Bazsi89
    ok kpd neked banyaszunk!
  • Lord Novi
    hooopsz. csak a magicben vagyok jobb ami:
    54-es.
    Ja és a magicról:
    1k mindrunet, vagy airrunet (lehet vegyesen is) venék 7k-ért!
  • Bazsi89
    kpd en szenet mondtam,nem iront!!!!!!!
  • Hangianix
    Ok, de nekem csak a vasarnap a jo. Szombaton engesztelem az asszonyt, ha mar a te szavajarasodnal tartunk. ;-)))
  • Amorce
    Hát igen, jó volt a hangulat az biztos. Sajnos engem is elszólított a crafting (280 silvert vásároltam és craftoltam még jónéhány ékkövet különböző jótét lelkek segedelméből), a crafting után meg az asszony :-)
    Szerintem azért úgy hetente meg kellene ismételni a bulit, mert jól jön egy ilyen móka a rengeteg skill fejlesztgetés után.
    Mit szóltok mondjuk a mostani hétvégéhez ?

--->Hungary
    Kérlek ne haragudj, hogy nem tudtam tegnap segíteni, de pont a fent említett 280 silvert vásároltam, aztán meg ékköveket craftoltam amikor szóltál. Miután végéztem már nem voltál bent, nekem meg mennem kellett, úgyhogy sajnos nem tudtalak megvárni.
    Mégegyszer elnézésedet kérem.
  • Bazsi89
    Aki segít banyaszni 1500 coal-t,az kap 15k-t+mining exp.Varom a jelentkezoket.En Hetfon es a hetvegen vagyok fent!
  • Ams
    hát igen király volt!!:-)))bocs hogy nem tudtam vissza menni... szüleim nem engedtek.
  • Hangianix
    --->Amorce & Sir Ams
    Koszi a tegnapi oriasos bulit, nagyon reg elveztem igy a jatekot, pont mint a regi szep idokben... :-)))
  • Barganda
  • hungary
    irnek tobbet is rola, csak nem tudok belepni :((
  • hungary
    csak a pirates kuldi hianyzik
  • hungary
    eladnam a karimat.
    combat 70
    puceran
    egy rune b.axe-ert :))
  • Disno
    »»»Hungary:
    Ha egyáltalán bekerül a boltba...
    »»»Sid:
    Hehe :-)
    »»»Hagane:
    Huh, gyorsan rájöttél :-)) Inkább nézd RTL Klubbon a Nagy hmm, elfelejtettem. Szóval valami ilyesmi kezdetű filmet! Nagyon állat! [eszembejutott: Nagy durranás!]
  • Amorce
    --->Hungary
    Bocs', csak most vegeztem a silver csere-berevel. ha tudsz most gyere.
  • Hagane
    19:50 - kor a TV 2-n (Amelyiken marhasok a reklám) lesz egy ÁLLATI jó vígjáték! A Roger Nyúl - fantáziájú humort szeretők KÖTELESEK MEGNÉZNI!:-)
  • Hagane
    Ezt mondtam én is.
  • Hagane
    Nem lehet több 130K -nál, mert 65535 fér el egy helyre, akkor nem tudnám elképzelni hgoy kettőnél többe kerüljön...fúrcsa is lenne!
  • Hagane
    FRIDERIKUSZ!