34579
RuneScape
  • Hangianix
    En meg ma lettem Ranged 65, Str 61, Magic 58!
  • Hangianix
    Ezert el kellett volna adnod. Bar a 2500 uj runa meg a tobbiert mar 5 sapkat is kapna
  • Hagane
    Már csak Rune legs és Platemail hiányzik a kollekciómból, mwuahahaha!ja, meg tudok Battle Axe-et (Rune, persze) 75K cash-ért.Állítólag 48 / 72, de a 48 az biztos, mert nekem kettőt esett a célzás az ugyanolan kjategóriáju (Pl Rune Long = 50/50.Axe = 48 / 72 (?) ) fémből, tehát bika!

A srác aztmondta a másik nevére csatlakozik, és közli, hogy csak most adja el, stb.hazugság, már egy hónapja el akarja adni :-D.Nas zóval 75,000 GP, de mikor leloggolt, elfelejtett vagy nem tudott visszajönni, a másik char nevét nem tudom.
    De Oxidas-nál van Battle Axe.
  • Hagane
    utoljára írom ki, menjetek a www.skinanime.com/vb - Internet címre!Anyázni is lehet, ha nem sért meg abs zolút senkit, a főhost jó fej, csak sokan anyázik, ill. lehet Spammolni. (Spam = Flood.Flood = Lényegtelen üzenet/üzenethalmaz, aminek semmi igazi célja sincs, viszont a számlálót gyanapítja...)
  • Hagane
    Vaz! Downloading : Jagex(17K), Maps (244K), Entity(297K) ...MI A FENE VAN!?
  • Hagane
    Egyszer úgyis meg fogjátok ezt nézni, ezért most kiírom : Legútobb egy Rune Med, és egy Adam Square shield-ért vettem Rune Large helmetet, körbejártam vele Falador-t, és mindenki ajánlotta érte fel a rune cuccokat.De szép sórjában!Pl : 2500 új rúna, 25K GP, 4356 arrows, 14 adam ore... ez volt a legjobb, valami LV 73 srác.
    A legrosszabb : 36 K GP :-P
  • Hagane
    Na neeee fiúk!Ennyire nem vagytok aktívak???
  • Hagane
    Nna, ez is megvan.Most a Fati profiljában vagyok, (Minden más, profilonkiént.Ex : Én elmentem az enyémben ezt kedvencnek, de a fateréban sehol sincs, stb.Ez az RS-re is vonatkozik, kicsit összeakadt egy-két stuffal, már boncolom...)
  • Zsooo
    Van 1500 gemed??? Vagy miért?
  • Disno
    »»»Sid:
    Mivel csak ma tudok [majd 10-11 fele] RSezni ezért akkor kezdek bányászni! Yo sok lesz! :-)
  • SID_HU
    ehh én még mindig vennék iron oret 80ért darabjat, minimum 116ot
  • Ams
    van 150k-m és ezért szeretnék vásárolni 1500 gold bar-t! még ne gyüjtsetek holnap lessz végleges a döntés.
  • Hagane
    Lassú, kaki, ronda net!GRR! Bar azt mondja, a Freestart-tal FŐLEG gyenge, de a Kiwwi se semmi >_<.
  • Hagane
    Tegnap és ma voltam fogászaton -- : Ecsetelés, fúrás, tömés, "Levegő" (De kaki, amikor ráfújják..áu!), majdnem minden!
    Elég rossz volt :-(

Még nyalókát sem kaptam :-P (Ha duplán jelenik meg, bocs...lecsapott közben a Net)
  • Lord Novi
    egyszer meg regebben mondtak nekem, hogy peace, es megtamadtak, es en regen azt hittem, hogy parbajt jelent, es mindig azt mondtam amikor valaki azt mondta, hoghy peace, hogy no peace. :)
  • Lord Novi
    2000 összesen.
  • Lord Novi
    ja, ja es 1:2-hoz aranyban, vagyis 2 air, egy mind.
  • SID_HU
    ez a 2000 ugy áll fenn hogy 2000 összesen vagy 2000-2000? egyébként ja: válasz novi #8400 uzenetére azaz nekem is
  • Lord Novi
    egy addy kitet adok annak, aki ad nekem 2k air/mind runákat.
  • Lord Novi
    nekem műxik, de ugyanabba a szerverre megy vissza, ahonnan indultam, vagyis bármely szerverre rákattintok, akkor mindig ugyan oda ment. De nem mindig
  • Nuki
    Fúú de régóta nem tudtam rúnázni...
    Van valami új?
  • rob45
    veszek regi runakat:mind:8/db
    air:8/db
  • SID_HU
    na kozérdekui bejelentés: aki nem tudná hogy a logoutbol hogy lehet visszalépni server választásához, az nyomjon jobb klikket és a legfolso visszát, azzal pont oda megy visza, ez asszem csak akkor megy ha le van toltve a játék
  • Barganda
    7 perc sok idő.....
  • Lord Novi
    én pedig örülnék, ha be tudnék menni a jelszó beírásáig legalább! :)
  • Lord Novi
    Asszem egy régebbi updatet is le kéne tölteni.
    Please select a server to play on

World 1 - 424 Players
    World 2 - 384 Players
    World 3 - 391 Players
    World 4 - 377 Players

háááááááááát, ha ennyien vannak, mennyi az esélye, hogy nekem sikerül bemennem.
  • Barganda
    Bementem a 8 players-hez.
    NINCS EGY ÁRVA LÉLEK SEM FALADORBAN!
  • Barganda
    World 1: 11 players
    World 2: 15 players
    World 3: 8 players
    World 4: 12 players
  • SID_HU
    asszem kell egy kis pénzt keritenem :))
  • SID_HU
    vazzzzzzzzeeee a minimum 116 de ha tucc banyassz tobbet disno :)
  • Hangianix
    Az RS weboldala is ugy jon be, mint eg lassitott felvetel...
  • Hangianix
    Ti se tudtok visszamenni?
  • Hangianix
    Ujraindult, 127 player ;-) (meg - 200 bolts :-((( )
  • Hangianix
    Vazz, kidobott es nem jon be az oldal.
  • Disno
    ya az asgarnian ale ami nagyon nem tom mire való!
  • Disno
    »»»Sid:
    Nemááá csak 116-ot veszel?!? Holnap bányálok neked 580-at ha köll, ok? [Ha nem akkor Hagane lesz a szerencsés aki mekkapja a maradékot!]
    »»»Bazsee:
    Hehh Kokoki a suliban aszonta hogy 2k szénről lenne szó és hogy te kapsz 100k-t mi 2-en meg 50-50k-t hehe :-))) [amibe természetesen nem egyeztem bele :-)]
  • SID_HU
    ja meg van wizards bomb meg valami más is
  • SID_HU
    de nem az, hogyha ma már jácottal és azután nem mukodik akkor inditsd ujra, ha viszont már nem megy pár napja akkor...
  • Lord Novi
    hmm... van benne valami, de már pár nappal ezelőtt töltöttem le, és azóta már egypárszor újraindítottam a gépet :)
  • SID_HU
    ...ha inkább ujrainditanád a gépet akkor menne :) komoly :)))