RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Igerem nem kezdek el. A Kornyikalazfix, sajnos mar nem fert be... :-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
>😞(((((((
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A neved! Tegnap jöttem rá! 😊)
Asterix??
Ha igen, akkor lécci NE kezdj el énekelni!!! 😊)
Budos a munka mi! ;-) Pedig ma olthatatlan vagyat ereztem az agyaghordasra... ;-)))))))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A tegnapi kis 'megfázás' átment 'nagy'-ba, úgyhogy lázasan fekszem egész nap az ágyban. Ma összesen annyi erõm van, hogy ezt megírjam, tehát játszani nem fogok. Talán holnap sem. Mindenkinek sorry aki rám vár ma (és estleg holnap is).
Mostanában újra telkezdtem diablo2-zni a b.neten 😊.
Egyébként én sem szeretem azokat, akik átcseszik a többi játékost, de ettõl függetlenül a fenti állításomat tartom. Én jókat szoktam röhögni, ha valaki engem próbál meg átvágni 😊))), tök vicces...jóval kezd 😊. Még soha nem sikerült senkinek 😊. Igaz túl sûrûn nem is próbálják.
Viszont akik lelövik a már félhalott célpontomat, azokat én is utálom, de nagyon. Mert gyenge lamerek, akik amúgy nem tudnának semmit sem csinálni mondjuk egy WK-val, BK-val, vagy Lesser Daemonnal (továbiakban LD), csak így.
Ez nem egészen így van, mert szerintem elég nagy az esélye, mivel a tipp oldalon is kint van a link a HP-re.
ha nem tud magyarul, ami benne van a csatlakozási feltételek asszem 2. pontjában.
AKKOR NEM ÉR VELE SEMMMIT!!!
(nna ezt jól megfogalmaztam 😊)) )
>>>Rhcpt
Ha egy angol tévedne a klán oldalára (azaz 1 a 100000000000000-hez) akkor szerintem esze ágában sem lesz csatlakozni (bocss hogyha megsértettelek fijuk) mert nem hinném hogy tud magyarul.
Sikerült egy kapcsolatot létesíteni Amorcével meg Hmudával délután! Azzal nem is volt semmi gond!
De most Lacc fél órán keresztül hallgathatta real time, ahogy Steve-el nyomatjuk, hogy:
- Halló, hallotok?
- Bazz nem hallok semmit...
- Válaszoljatok!!!
stb...
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))9
A wilcoról meg annyit, hogy megállnátok a fejlõdésben, ha meghallanátok engem, úgyhogy szerencsétek, hogy egyrészt az istennek se akar mûködni, másrészt meg nincs mikrofonom =).
>>>Krisz
Rég hallotam már ilyen kis csicsrgõ hangot, mint a tiéd 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja igen, így kezdtem, idézem:
Na, hát akkor szasztok!
Rince
Kurva jó hallani a hangotokat végre élõben is!
Márakiét 😊) -csak vicceltem.
Mindenki: szerintem aki rhcpt vel akar beszélgetni az tegye nyugodtan. Majd mi normálisan beszélgetünk tovább, megvitatva gondjainkat, örömeinket, tapasztalatainkat. Ok? Erröl ennyit.
Amorce: akkor megyek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elõre is köszi
Van számotokrta 383 darab ingyen rúnám. Esetleg, ha valamelyikõtöket érdekli...
Ma nem érek rá Counterezni, de holnap egy rövid idõre felmegyek, ha neked jó? Lacc, Krisz, Hmuda, gyertek ti. Megint csinálunk egy jó nyomulást 😊)
Akit esetleg még érdekel és szeretne velünk nyomulni, az találhat élménybeszámolókat és KÉPEKET a Dark Angels klánoldal fórumán!
Te nem értetted meg a játék lényegét. Nem mondom, hogy meglepõdtem rajta. Hozzáállásod alapján nem egy inlelligens ember képét keltetted, de nem baj! Én nem tudom, hogy te hány éves vagy, de itt bizony a játékosok nagy hányada, már bizony 20 fölött jár jóval, aki meg nem az is szépen összehaverkodott velünk. Mi már lassan 4-5 hónapja haverok vagyunk. És éppen ezért nem veszük jó néven, ha kis tizenéves taknyos idejön és ugrál. Ha idõsebb vagy akkor idõsebbb, nem baj, az éertelmi szinteden nem változtat 😞
Figyelj:
1. Azt hiszem, már réjöttél, hogy ezen a fórumon nem terem babér számodra, úgyhogy jobban tennéd, ha többet nem tolnád ide a képedet! Ha mégis, nekem mind1, innentõlkezdve nem veszem tudomásul a beszólásaidat, nekem te levegõ vagy!
2. Senkit nem érdekel, hogy a te anyád micsida. Tõlem lehet qurva vagy Anglia királynõje, a halál faszát se érdekli (Nuki, Disno, Rob, ti ezt ugye nem olvassátok? 😊)
3. Neked sikerült nem észrevenned ennek a játéknak a lényegét, ami az, hogy jól érezzük magunkat egy kellemes baráti társaságban. Nekünk jó rohadni a bányában és jó hónapokig kereskedni a pénzért. Mi küzdünk érte és megbecsüljük. Te mindent azonnal akarsz (nem tudom ez "neveltetésedbõl" fakad-e?)! Emiatt valószínûleg sokkal kevesebbet fogsz vele játszani, mint mi, mert neked már nem lesznek elérhetõ célok, kihívások és abba fogod hagyni. A rendes játékosok legnagyobb örömére!!!
4. Az angol oldalakkal kapcsolatban a hozzászólásodat köszönöm, de nem szándékozom kijavítani, azon oknál fogva, hogy azokkal már senki sem törõdik hónapok óta. De ha a magyar oldalakban találsz hibát, azt kijavítom.
Rince
u.i.: Nagyon szeretném, ha nem válaszolnál erre a levélre, mert akkor az azt jelenti, hogy eltûntél innen és nem zavarsz itt tovább minket!
u.i.2: A való életben az ilyan embereket úgy hívják, hogy tolval, csaló és rabló. És ezeket általában a többi rendes ember lenézi, azok pedig, akiket megsértettek egyenesen a halálukat kívánja. Szerintem, ha az életben is ilyen vagy, akkor... Mindenesetre, szerintem menj el és hagyd, hogy mi jól érezzük magunkat, egy olyan dologban, ami neked sohasem lesz igazán, egy baráti társaságban!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ne legyél bolond ember! Ha abbahagyod, akkor csökken eggyel a Rúnán a becsületes emberek száma. Gondolj azokra akiknek szüksége van rád a Rúnán (tudom önzõ vagyok 😊 ) és most nem a játékban történõ tényleges segítségre gondolok, hanem egy színes egyéniségre akivel nem találkoznék többet egy **** miatt! (jómagam cenzúráztam soraimat, mert senkit nem akarok megsérteni, még akkor sem az illetõ éppen ellenkezõen gondolkodik - ez különböztet ugyanis meg tõle engem...vagyis, hogy én nem süllyedek le az õ színvonalára.)
--->Disno
Az asszony már így is rágta a fülemet, hogy mi a jó fenéért nem bújok már be mellé az ágyikóba 😊))))))))))
--->Többiek
Ne anyázzatok kérlek a fórumon. Az ember véleményét kultúráltan is meg lehet fogalmazni. Ne alacsonyodjatok le a 'kurvázás'-ig. Ez ugyanis fõleg az írót minõsíti.
Itt le lehet tölteni. Érdemes letölteni mert gyorsabb lesz.
elõre is kösz😊
1. Gyõzz le egy tehenet (level 8).
2. Szedd fel a hullája mellõl a COW HIDE-ot (tehénbõr)
3. Vidd el Al Kharidba a tanner-hez, aki 1 cow hide-ért + 1 aranyért ad 1 leather-t.
4. Vegyél az újonnan Al Kharidban nyílt crafting shopban tût (needle) és cérnát (mit tudom én így fejbõl mi a neve ?! ... ja, valami thread)
5. Használd a tût a leatheren és válaszd ki mit akarsz csinálni (az Armorhoz level 7-es crafting, a többihez ennél alacsonyabb kell).
6. Add el az armort a general shopban, ahol akkor is adnak érte 2 aranyat ha már több mint 9000 db van raktáron (ma amikor beléptem majdnem 10000 volt belõle). 😊
Ennyi.
--->Sir Disno
Természetesen csinálok majd neked gyémánt cuccot, de még csak 43-as craftingnál tartok (köszönöm Atomy a mai segítséget), úgyhogy Karácsony elõtt ne nagyon számíts rá 😊)))))))))))
Addig is marad az emerald amulett és 1-2 hét múlva talán a ruby. 😊)))))))))