RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, van egy jó hírem a bocivédõknek:
Mostanában annyian írtják a bocikat, hogy nekem csak fel kell szedegetnem a földrõl a cow hide-okat, úgyhogy manapság kevesebb 'bocivér' tapad a kezeimhez. 😊))))))))))))
Persze a földön heveõ cow hide-ok megszerzéséért is valóságos csata folyik, de ez már más lapra tartozik 😊))))))))))))
Atomy elsõbbséget élvez, de ha idõm engedi, akkor a többieknek is szívesen megcsinálom amit kérnek, csak az alapanyagot, a mouldot, a chiselt és a hammert kéretik hozni, mert anélkül nem megy. (Level 47-es a craftingom jelenleg)
JA és szívesen fogadom a leather, vagy a cow hide adományokat is 😊))))))))))))))))
Ráklikkelek a reklámra az egyórás felszólítás után, és a JÁTÉKABLAKBA HOZZA BE A BAROMSÁGAIAT!!! 😞((
Dobj már egy listát, mi kell és azt is megírhatnád mikor vagy fent! Rendben van te Böllér? :-)))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
1 rubyt 1 zafirt 1 emeraldot bányásztam(4 nap bányászás eredménye😊
1 rubyt az elsõ legyilkolt ice warriorom bobott 1 zafirt meg ugyanott egy hobgoblin😊)
Én kb. 10 gem-et felhajtok minden nap Amorce-nak :-)
Elmondom hogy csinálom:
- 1 leltárkarim mindíg ott figyel a gem shopban kb. 5000gp-vel, és néha belépek vele, megnézem van e valami eladó. Meglepõen sokszor tudok venni uncut gemet 100-200gp-ért!!!! A cut gem-eket is mindíg megveszem, mert jó áron vannak.
- Mástól is szoktam venni mindíg gem-et ha el akarják adni normális áron :-)
A normális árak nálam a következõk: Ha a gem 100-200gp-vel olcsóbb mint a lánc amit lehet csinálni belõle, akkor már jó. Persze ez a maximum :-)
eladási árak
345 gold amul
630 Sapphire ring
735 Sapphire lanc
Sapphire Amulet
892 Emerald ring
997 Emerald lanc
Ruby Ring
1522 Ruby lanc
2467 Diamond Ring
Cut Gem-ek eladási ára a Gem Shopban
182 Sapphir
350 Emerald
Ruby
1400 Diamond
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
kössz de már nem kell😊
>>>Amorce
1:tudsz aranyat olvasztani?
2:a jatékban is ez a neved ugye?
3.szereztem megegy rubyt meg egy zafirt😊
mostmar van 2 zafirom 2 rubym meg 1 emeraldom😊)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Akkor úgy néz ki mégsem zárom be a vágóhidamat 😊)) és újult erõvel vetem bele magam a vérszomjas bocik elleni harcba! 😊))))))
Jóhiszemû emberként általában megvárom, hogy kiderüljön, ha valaki át akar verni, nem fogok magánnyomozásba, és most is hagytam magam. Egyébként meg én vagyok a lamer ha bevettem. Lehet hogy az egész jelenség csak nekem új, de azért érdekes. A sztori:
Szóbaelegyedett velem egy rob42 nevû, magát 11 éves lánynak mondó játékos (késõbb derült ki), privátban persze, megkérdeztem honnan ismer (a klánoldalról, biztos azt hitte lány vagyok, a Zsooo-ból mindenki a Zsu-ra asszociál, tévesen), erre õ is szépen kikérdezett. A vége az lett, hogy szeretné, ha a barátja lennék, mert a bátyja minden barátját lenyúlja, és ne legyek a bátyja (õ rob45, állítólag 13 éves fiú) barátja.
Innentõl próbáltam visszahúzódva "bölcs, érett" jóbarátként vigasztalni, hogy lesz még neki sok barátja, meg minden, nyaraljon inkább számítógépezés helyett (11 évesen meg fõleg).
Ennyi.
Most lehetne a játék személyiségfejlesztõ hatásáról, meg miegymásról hablatyolni, mindenesetre én magamnak azt szûrtem le, hogy már itt se mindegy milyen példát mutat az ember.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Köszönjük neked Amorce hogy megvédessz bennünket a fenevadaktól!
Ja és a tevék is azok. Csak õket még nem lehet írtani. 😊))))))))))))))
A zafír és emerald dolgokat már most is meg tudom csinálni. Majd dobj egy üzenetet a játékban.
--->Rincewind
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a steak nem mozog és nem néz rád könyörögve (legalábbis amelyik jól van elkészítve 😊))))))))) ), de elgondolkoztál már azon, hogy hogyan is jut el az asztalodra az a steak ? (és itt most nem arra a végsõ fázisra gondolok, hogy kiviszi a picér 😊))))))))) )
Egyébként ezek a Runescape-es bocik nem egyszerû hétköznapi, könyörgõ tekintetû tehenek, hanem vérszomjas, aggresszív, gyilkos tehenek. És én megvédelek tõlük benneteket 😊))))))))))
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ja. NA VÉGRE 😊))
Ismer valaki rob45 ill. rob42 nevû játékosokat.
Vagy nagyon át lettem verve, vagy egy teljesen meglepõ sztorit fogtok hallani.
Ja, I'M BACK 😊))
-Amorce
nekem csak EGY rubinom van😊az a nyolcas nem tudom hogy került oda😊(jó is lenne annyi rubi😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ebben lehet valami, de nem tudom elhallgatni a tobbiek elol azt a tenyt ;-))),
hogy te megerdeklodted tolem, hogy a teveket nem lehet-e megnyuzni?! :-)))
--->Rincewind
Az a World Wrestling Federation rövidítése ? 😊)))))))
--->Hangianix és a többi bocivédõ
Azért álszentek vagytok ám azt remélem tudjátok! Véditek itt a bocikat nagyban, de a marhaszeletet és a hamburgert azt fogadjunk nem vetitek meg !!! 😊
Én legalább elvégzem helyettetek a piszkos munkát! 😊)))))))))
--->er
Hát ha ezek a bocivédõk itt le nem állítják a saját vágóhidamat 😊)))))), akkor egy héten belül meglesz az 50-es crafting és akkor megcsinálom a ruby amulettjeidet 😊. Most 46-os a craftingom egyébként.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
felmegy a tej es a hus ara. Te, te, MESZAROS!!! ;-))))))
Ha valakinek nagyobb mennyisegu nem hasznalt nyilvesszoje lenne, akkor azt szivesen megvasarolnam. Elegem van mar a GT-s gyujtogetesbol, annyira nem termelodik gyorsan, hogy
elvezzem amig osszegyujtok vagy 1000 db-t. Foleg igy 4 alkalom utan... :-)
Remélem valami nagy frissítés lesz :-)