RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na eddig voltam ma.
Ja, van egy jó hírem a bocivédõknek:
Mostanában annyian írtják a bocikat, hogy nekem csak fel kell szedegetnem a földrõl a cow hide-okat, úgyhogy manapság kevesebb 'bocivér' tapad a kezeimhez. 😊))))))))))))
Persze a földön heveõ cow hide-ok megszerzéséért is valóságos csata folyik, de ez már más lapra tartozik 😊))))))))))))
Na ha már ennyien nem bírnak a megszerzett ékkövükkel várni 😊)), akkor egye fene ma este valamikor 18h és 21h között fent leszek, ok?
Atomy elsõbbséget élvez, de ha idõm engedi, akkor a többieknek is szívesen megcsinálom amit kérnek, csak az alapanyagot, a mouldot, a chiselt és a hammert kéretik hozni, mert anélkül nem megy. (Level 47-es a craftingom jelenleg)
JA és szívesen fogadom a leather, vagy a cow hide adományokat is 😊))))))))))))))))
Ja ezt nekem is csinálja, úgyhogy mostanában már nem nézek reklámokat. Pedig eddig nagyon jó fej voltam, és mindíg kattintgattam a bannerokon.

MARHAJÓ...
Ráklikkelek a reklámra az egyórás felszólítás után, és a JÁTÉKABLAKBA HOZZA BE A BAROMSÁGAIAT!!! 😞((

Hangianix
--->Amorce
Dobj már egy listát, mi kell és azt is megírhatnád mikor vagy fent! Rendben van te Böllér? :-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

közben bányásztam még egy zafirt és 1 emeraldot😊))))))))))
>>>Disno
1 rubyt 1 zafirt 1 emeraldot bányásztam(4 nap bányászás eredménye😊
1 rubyt az elsõ legyilkolt ice warriorom bobott 1 zafirt meg ugyanott egy hobgoblin😊)
Most vettem 5000gp-ért 10 zafirt+ 1 emaraldot+ 1 gold lancot. kb 8500gp-ért el lehet majd adni :-)

>>>Disno, meg akit érdekel
Én kb. 10 gem-et felhajtok minden nap Amorce-nak :-)
Elmondom hogy csinálom:
- 1 leltárkarim mindíg ott figyel a gem shopban kb. 5000gp-vel, és néha belépek vele, megnézem van e valami eladó. Meglepõen sokszor tudok venni uncut gemet 100-200gp-ért!!!! A cut gem-eket is mindíg megveszem, mert jó áron vannak.
- Mástól is szoktam venni mindíg gem-et ha el akarják adni normális áron :-)
A normális árak nálam a következõk: Ha a gem 100-200gp-vel olcsóbb mint a lánc amit lehet csinálni belõle, akkor már jó. Persze ez a maximum :-)

eladási árak
345 gold amul
630 Sapphire ring
735 Sapphire lanc
Sapphire Amulet
892 Emerald ring
997 Emerald lanc
Ruby Ring
1522 Ruby lanc
2467 Diamond Ring

Cut Gem-ek eladási ára a Gem Shopban
182 Sapphir
350 Emerald
Ruby
1400 Diamond

Hangianix
Vegre elertem azt a nyomorult 50-s ranged-t!!!! ;-))))))))))))

Hmuda
Ez van. Kifogtam egy hálálkodós pasast : ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

>>>Hmuda
kössz de már nem kell😊

>>>Amorce
1:tudsz aranyat olvasztani?
2:a jatékban is ez a neved ugye?
3.szereztem megegy rubyt meg egy zafirt😊
mostmar van 2 zafirom 2 rubym meg 1 emeraldom😊)
Hmuda
ÁH! Ma ismét segítettem egy rászorulón. Csináltam neki steel kardot meg sisakot, és öröm volt hallgatni a köszöneteit. Ezért jó játszani : ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
er: van

Köszönom mindenkinek a támogatását! 😊)))))
Akkor úgy néz ki mégsem zárom be a vágóhidamat 😊)) és újult erõvel vetem bele magam a vérszomjas bocik elleni harcba! 😊))))))
van valakinek fölös chef's hat-ja?
OK, akkor minden rendben. Ja, és én is mindenkinek a barátja vagyok, fõleg hogy eddig csak egyszer sikerült átverni, valami mastersmither nevû adott el tin-t iron helyett, siettem, meg se néztem, nagy ügy, a gyerek biztos nagyon oda volt magától.

Lacc
Hát, ez érdekes. Rob45 engem is megkért, hogy legyek a barátja, hát azóta a barátja vagyok =). Én mindenkinek a barátja vagyok, de LEGINKÁBB azoknak a SZERENCSÉTLEN, VÉRSZOMJAS bociké. Amúgy én képeztem ki õket emberölésre. Le szoktam vinni õket az Asgarnia-i dungeonba, és ott szoktak Ice Warriort reggelizni =).
Naszóval.
Jóhiszemû emberként általában megvárom, hogy kiderüljön, ha valaki át akar verni, nem fogok magánnyomozásba, és most is hagytam magam. Egyébként meg én vagyok a lamer ha bevettem. Lehet hogy az egész jelenség csak nekem új, de azért érdekes. A sztori:

Szóbaelegyedett velem egy rob42 nevû, magát 11 éves lánynak mondó játékos (késõbb derült ki), privátban persze, megkérdeztem honnan ismer (a klánoldalról, biztos azt hitte lány vagyok, a Zsooo-ból mindenki a Zsu-ra asszociál, tévesen), erre õ is szépen kikérdezett. A vége az lett, hogy szeretné, ha a barátja lennék, mert a bátyja minden barátját lenyúlja, és ne legyek a bátyja (õ rob45, állítólag 13 éves fiú) barátja.

Innentõl próbáltam visszahúzódva "bölcs, érett" jóbarátként vigasztalni, hogy lesz még neki sok barátja, meg minden, nyaraljon inkább számítógépezés helyett (11 évesen meg fõleg).

Ennyi.

Most lehetne a játék személyiségfejlesztõ hatásáról, meg miegymásról hablatyolni, mindenesetre én magamnak azt szûrtem le, hogy már itt se mindegy milyen példát mutat az ember.

Hmuda
Na, akkor itt is felütötte fejét a kerge marha kór : )

Bith
LOL 😊))

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

JA :-))))) Ezt én is megerõsíthetem! Egyszer gyanútlanul sétálok az úton, mire egy tehén átugrik a kerítésen és a torkomnak esik vérben forgó szemekkel, habzó szájjal. Alig tudtam elmenekülni.
Köszönjük neked Amorce hogy megvédessz bennünket a fenevadaktól!

--->Hangianix
Ja és a tevék is azok. Csak õket még nem lehet írtani. 😊))))))))))))))
--->er
A zafír és emerald dolgokat már most is meg tudom csinálni. Majd dobj egy üzenetet a játékban.

--->Rincewind
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a steak nem mozog és nem néz rád könyörögve (legalábbis amelyik jól van elkészítve 😊))))))))) ), de elgondolkoztál már azon, hogy hogyan is jut el az asztalodra az a steak ? (és itt most nem arra a végsõ fázisra gondolok, hogy kiviszi a picér 😊))))))))) )
Egyébként ezek a Runescape-es bocik nem egyszerû hétköznapi, könyörgõ tekintetû tehenek, hanem vérszomjas, aggresszív, gyilkos tehenek. És én megvédelek tõlük benneteket 😊))))))))))
Én is

Én is ismerem.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hmuda
Én ismerem rob45-öt. De miéert?

Ja. NA VÉGRE 😊))

(...lemaradt egy kérdõjel az elsõ mondat végérõl)

Hello

Ismer valaki rob45 ill. rob42 nevû játékosokat.
Vagy nagyon át lettem verve, vagy egy teljesen meglepõ sztorit fogtok hallani.

Ja, I'M BACK 😊))

mázlista😊
Ja meg 1 emerald amulet + 1 mith large sapi

Nagyon érdekes dolog történt velem!!! :-) Éppen bányászok goldot Karamjaban, mikor egy fazon azt kiálltja a másiknak hogy: nézd! ott! meghalt valaki! Ekkor még nem izgattam fel magam túlságosan, mert gondoltam aki ott van mellette, úgyis felszedi a cuccait. De azért megnéztem. És azt láttam hogy teljesen egyedül volt!!! :-) A cuccok között volt 1 ruby amulet, 1 mith kite, coins, stb.... Látnotok kellettt volna azt a sprintet amit levágtunk mind a hárman :-)))) De a démonokhoz annyira nem egyszerû bejutni :-) Én haladtam elöl de állandóan feltartottak a csontvázak.. ahogy beértem a démonokhoz természetesem megtámadott az egyik, aki mögöttem volt azt is megtámadta egy, és végül azé lett a legtöbb cucc aki leghátul volt :-) Én csak pár goldot meg 15000gp-t tudtam zsákmányolni. Viszont kifelé menet az egyik fazon szintén elhalálozott :-)))) Igy mégiscsak tudtam szerezni egy mith kite-ot :-)))

most már van egy zafirom meg egy emeraldom is azokat is meg udod csinálni?
Üdv

-Amorce
nekem csak EGY rubinom van😊az a nyolcas nem tudom hogy került oda😊(jó is lenne annyi rubi😊
Rincewind
Gyilkos...
De a steak-em legalább nem mozog és néz rám könyörgve 😊)))))))))
Hmuda
Király dolog történt velem ma. Éppen aranyat bányászok, mire egy srác beszól, hogy olcsón ad zafírt. Egy idõ után megunta, és már ingyen adta. Magyarán ingyen hozzájutottam egy zafírhoz. Tök jó : ))).

az lenne a legjobb ha minddent meg lehetne ölni mi él és mozog 😊))))))))

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hangianix
--->Amorce
Ebben lehet valami, de nem tudom elhallgatni a tobbiek elol azt a tenyt ;-))),
hogy te megerdeklodted tolem, hogy a teveket nem lehet-e megnyuzni?! :-)))

Muhahaha !

--->Rincewind
Az a World Wrestling Federation rövidítése ? 😊)))))))

--->Hangianix és a többi bocivédõ
Azért álszentek vagytok ám azt remélem tudjátok! Véditek itt a bocikat nagyban, de a marhaszeletet és a hamburgert azt fogadjunk nem vetitek meg !!! 😊
Én legalább elvégzem helyettetek a piszkos munkát! 😊)))))))))

--->er
Hát ha ezek a bocivédõk itt le nem állítják a saját vágóhidamat 😊)))))), akkor egy héten belül meglesz az 50-es crafting és akkor megcsinálom a ruby amulettjeidet 😊. Most 46-os a craftingom egyébként.
tud valaki ruby amulettet csinalni és echantolni(?)?mindent megszerzek hozzá.8a ruby mar megvan csak cutolni kell😊
Rincewind
Szörnyûség!
Ez vérlázító! Hívom is a WWF-et!
Lacc
Hát ide fejult ez a világ is??????!! SZERENCSÉTLEN, VÉDTELEN BOCIKAT GYILKOLNI???? Hát ez vérlázító! =)
Bith
LOL 😊))

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Azt majd elfelejtettem mondani, hogy tegnap nagyot csalodtam Amorce-ban. ;-))) Tobb ora hosszan keresztul irtotta szegeny bocikat. Tehat mindenki tudja ki lesz az oka, ha az RS-ben
felmegy a tej es a hus ara. Te, te, MESZAROS!!! ;-))))))

Hangianix
--->Mindenki
Ha valakinek nagyobb mennyisegu nem hasznalt nyilvesszoje lenne, akkor azt szivesen megvasarolnam. Elegem van mar a GT-s gyujtogetesbol, annyira nem termelodik gyorsan, hogy
elvezzem amig osszegyujtok vagy 1000 db-t. Foleg igy 4 alkalom utan... :-)

Hmuda
gyerekek, gondoltam felhozom már a topicot mert vészesen lesûjedt. Ezt kéretik elkerülni...

Én úgy tudom úgy van 4 server, hogy 3 game server és 1 web server. Ezt Andrew írta valahol régebben.
Hát mégsem :-(

Teljesen lehalt az összes szerver :-((((
Remélem valami nagy frissítés lesz :-)

Hangianix
--->Mindenki
Pretorianrol tud valaki? Csak azert mert eleg regen lattam mar...