RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
>>>Amorce

Nagy baj van elkoltottem az osszes penzem!
(nem surgetesnek szantam) 😊)
Szolj mikor tudsz jonni!

hi!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hangianix
--->Sir Ams
Ma nem tudok felmenni, majd csak holnap "találkozunk".

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hmuda
Bocs skacok, hogy az utóbbi idõben nem voltam fent, és valószínûleg még egy kisideig nem is leszek, mert teljesen leköt a Dio2 battle.net-en. Majd azért benézek néha.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

--->Sir Ams
Megpróbálok felugrani ma, de ez nem lesz egyszerû, mert a tegnapi dolgaim is átcsúsztak mára. Ha sikerül felugrani akkor az valamikor 19 és 22 óra között lesz, de nem mondom biztosra. Reménykedjünk. 😊

--->Skullkeeper
Semmi gond, az üzletemet nem rontod, mert én is ingyen végzem a craftolást ha megvan az alapanyag (márpedig eddig úgy jöttek csak hozzám, ha megvolt 😊))))) ). Annak pedig inkább örülök, hogy te is fejleszted, mert én mostanában elég keveset tudok játszani az egyéb elfoglaltságaim miatt. Egyébként szerintem az ezüsttõl jobban fejlõdik a crafting skill, mert ahhoz 16-os crafting kell, míg az arany dolgokhoz (kõ nélkülirõl beszélem most) 8 körül, ha jól emlékszem. Azért megemlíteném még, csak hogy tudd, mire vállalkoztál 😊)))), hogy leather armorból (level 7-es crafting kell hozzá) cirka 340 darabot kellett megcsinálnom, mire 49-rõl 50-re fejlõdött. Szóval csak kitartás ! 😊))))))
Eladó egy mith kite shield

Hello! Olvastam egy magyar Runescapes oldalon, hogy a vámpírtól a Garlic egybõl levesz 10 HPt. Ez többször is lehetséges, vagy csak egyszer?
Ams
>>>Amorce
Nagyon nagy szükségem van a segítségedre! Mert elfogyott a pénzem (a rúnákra)!!
Ha holnap be tudsz lépni,akkor küldj egy üzit itt!

Sir ams

Ams
>>>Hang 😊) kossz ezzel megnyugtattal, de tenyleg
Ja es akinek nem kell uj runa azt megvennem 100/db!! 😊)

Hangianix
--->Ams
Szerintem 750 alatt szóba se állnak veled. De én 20-rt is adok neked steel kite-t. :-)))

Ams
Cso mindenkinek!!
Csak azt szeretnem kerdezni, hogy bluerose13x mennyiert adja el az adam kitet??
Szerintetek 400 runa eleg??

Elore is koszi! Sir ams

A k***a életbe! Péntektõl máig nem tudtam belépni a karakteremhez, ma már sikerült betöltenem ezt a mértéktelen ûrt. Teljes MITHRILL páncélzatom volt, és amikor bepillantottam az inventorymba, nem volt ott se páncél, se kard, csak steel square shield és Staff of Air. Azt hittem itt sírom el magam:°(
Sajnálattal közlöm mindenkivel, hogy ezen a héten csak akkor megyek fel a Rúnára, ha valakinek nagyon sûrgõs craftolnivalója van és ezt elõre e-mailben, esetleg itt a fórumon jelzi. Akkor megbeszélünk egy idõpontot és akkor max. 10-15 percre felugrok és megcsinálom amit kell. Alapanyag feltétlenül szükséges. Akinek mégsincs, az keresse Sir Ams-ot, akinél komplett ruby amulet of strength-et, illetve egyéb komponenseket is bizonyára, jutányos áron be lehet szerezni. 😊)))))))

--->Ilyama
E-mailt nem tudok most küldeni, mert a munkahelyemen leállt az internetes server. Amíg nem vagyok, addig Skullkeeper gondjaira bízlak, ne aggódj rendes a srác. Azután meg majd jövök vissza én is. 😊)))))
Ugye megmondtam Ilyama, hogy nem egy elveszett fickó ez a Skullkeeper ! 😊)))))))))
Ez elképesztõ! Beírtam rendesen a felhasználói nevem és a kódom(amire tisztán emlékszem) erre kiírja a mocsok: Rossz a kód vagy a név. Próbáld újra vagy csinálj új karaktert
Elszámítottam magam, még egy kérdésem lenne:
A knight's swordöt csinálom. Thurgo kért egy képet a kardról, squrehez vissza is mentem. Õ azt mondta, hogy Sir Ivinnek van egy képe, a szekrényében, de õ nem engedi, hogy search-eljek benne. Mi kell neki vinni?
Hú, egy szemét külföldi 180 gp-t kicsalt tõlem.
ilyama, ha kell certificate ingyen adok
Szívesen Ilyama! 😊
Bár ahogy én tudom Skullnak magasabb a kovácsolás képessége és így jobb pancélt tud csinálni neked mint én. Ráadásul pajzsot elfelejtettünk csinálni 😊
Köszönöm Szilvi a kedves szavaidat és a menyasszonyom is üdvözöl.
Szia Szilvi! :-)

a monk ruha mire jó?
--->Hangianix
A tegnapi probléma okát megtaláltam a tip.it-t, méghozzá éppen Andrew hozzászólásában. Be is másolom ide:

Well I just ordered a 5th dedicated server, so I hope I can manage to pay for the rent for it.

Won't get it until monday though. Pesky weekend!

It won't be used to make enough parallel world, it will instead work behind the scenes to manage the save-games (it's that part which is becoming overloaded, which is why you can't login easily at peak times, but can play ok once you get in).

Once this server is online each of the 3 world should be able to take aprox 1300 players. I'm hoping it will give me a total capacity of 4000 at once.

Andrew
--->Skullkeeper
Semmi gond, talán jobb is, hogy jómagam is elértem a ruby amuletthez enchantolásához szükséges magic level-t, mert különben állandóan rajtad lógtunk volna, hogy enchantolj 😊))))))))))))))))
Egyébként amióta elértem az 50-es crafting levelt, már legalább 15-20 ruby amulettet készítettem. Általában Faladorban a furnace mögött lehet megtalálni és az egyik külföldi gyerek (akinek éppen már a második amulettjét csináltam) viccesen meg is jegyezte, hogy fél életemet ott töltöm 😊))))))))))))))

--->Lacc és er
A feketelyuk effektushoz annyit szeretnék még hozzátenni, hogy oda azokat a playereket szokta juttatni Andrew, akik cheatelnek, vagy egyéb rosszaságot követtek el. 😊)))))) Most azért lehet másnak is bejutni oda, mert sokan kiváncsiak voltak, hogy milyen is lehet a hely, miután elterjedt a hír, hogy van ilyen is. Addig nyaggatták már ezzel Andrew-t, hogy most lehetõvé tette, hogy bárki megnézze. Semmilyen más funkciója nincs a dolognak.

--- Figyelem mostantól leather helyett silver-ben is lehet törleszteni az alapanyagok hiányát, sõt a bocik védelmében már csak silvert fogadok el egyenlõre 😊)))) ---
ui:van valami érdekes a monasteryben?😊
beszélni kella törpel:Ö megengedi hogy lemnej a létrán és ad egy disket 10gpért.lemész és ott vagy a semmiben😊
klik adiskre és visszajössz😊)
ennyi😊
Lacc
Árulja már el valaki, hogy mi az a Feketelyuk-effektus a törpe-bányában (olvastam az újításoknál)? Összemegy a karakterünk, vagy mi?
hogy kell a Synbolt használni?
Na mára ennyi, holnap ismét fent leszek ha igaz. 😊
Hangianix
Nekem már vagy 10 perce 735-en vannak. Cache törlés után is.

most is ott vagyok, hasznald a klienst
3-as serveren amikor fel tudtam lepni 450-en voltak
Hangianix
Nálam akkor valami nem stimmel, mert még mindig mindegyik szerveren annyian vannak, mint elõtte. :-(

gyere most megy !!!!!!!!!
Hát csak annyit mondhatok, hogy level 31 prayer kell a monasterybe bejutni. Silvert gyorsan lehet bányászni, de hogy pontosan hányas crafting kell hozzá azt nem tudom, nekem 50-eseel ment a holy symbol gyártás (mould kell!!!). 😊)))))
Na ennyi nekem elég is volt a próbálkozásokból, úgyhogy majd holnap próbálom meg újra. Remélem addig Andrew rendbehozza a dolgokat és talán nem lesz 3000 eber fent. Hiába ez a frissítés árnyoldala. 😊
Hangianix
És milyenek az újitások?

Én már voltam bent, de engem sem enged vissza, úgyhogy ne búsulj pajtás 😊)))))))
Hangianix
Az mi a jó büdös ló 8=> -rt van, hogy frissítések után nem enged be se kliensrõl, se web-rõl?!
B@ssz@ meg!!! :-((((((((((((((((((((((

Ams
😊)))

Ams
3400!

Ams
mar csak 1!

Ams
mar csak 2!

Ams
mar csak 3!

Vazz Skull, most szólsz, amikor fél napig szenvedtünk Ams-szal, hogy felnyomjuk a magic-emet 49-re (amivel már lehet ruby amulettet enchantolni) ?! 😊))))))))))))))))
Emberek frissítés van!!!!
Mindenki húzzon játszani!!!! :-)))

Ams
>>>Disno
Én megszerzem neked ingyen az alapanyagokat,és amorce majd megcsinalja ,és csak neki kell törlesztened leatherben ! vagy ahogyan akarjátok! :>

>>>amorce
ok! köszi az jó lenne! 😊)
Ma eladom mindet es akkor majd holnaptol segitek!
Aztan felnyomjuk a craftot az egekig! 😊))

Sir ams

Huh, fiúk és lányok ezt látnotok kell. Most találtam a tip.it 'marketplace' fórumán egy érdekes aukciót. Megosztanám ezt veletek. Egy fickó az alábbi rúnákat ajánlotta megvételre, természetesen csak egyben az egészet.

'I got the following to see as one, not sep

959 Nature Runes
553 Chaos Runes
189 Law Runes
35 Death Runes

Start bidding at 50k'

Nos, hosszas alkudozás után a nyertes 216k-t azaz 216000 aranyat fizetett a fenti rúnákért. Nem semmi. 😊
Aki akarja az megnézheti a licitálást az alábbi címen:
http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?topic=13979&forum=39&56
--->Ams
Bocsáss meg, de tegnap egyáltalán nem voltam fent a Rúnán. Annyit voltam csak gépközelben, amíg megnéztem a leveleimet és mivel láttam ezt a kérést Szilvitõl, hát maradtam még annyi ideig amíg bemásoltam ide a fórumra. Aztán ki is kapcsoltam a masinát. 😊 Megpróbálok ma szokott idõben (valamikor 19h és 21h között) fent lenni és akkor megcsinálok mindent, ok?

--->Disno
Ams-ot a ruby vétel miatt ajánlottam, hogy meglegyen az alapanyagod. Egyébként megbízom benned, tehát ha Ams-szal meg tudtok egyezni egy összegben, akkor beszélhetünk róla, hogy azt én átvállalom, te pedig majd nekem törlesztesz leather-ben. 😊 Cosmic rúnám viszont most nincs 1 db sem, azt kellene valahonnan kerítened.

--->Caterpie2
Kell keresned egy másik játékost aki a másik gang tagja és akkor õ meg tudja szerezni a shield másik felét. Miután összeraktátok úgyis 2db certificate-ot kaptok és egy személy csak egyet tud felhasználni.
A másik lehetõség, hogy kiállsz a piacra és mondasz egy borzasztó nagy összeget amiért a shield másik felét megvennéd és biztosan lesz valaki aki eladja. (Jómagam így csináltam meg a questet, 1500gp-t fizettem a pajzsdarabért 😊 )
Ez az utolso segítség, légyszives:
A shield of Arravban meg van a pajzs fele, és a Phoenix gang tagja vagyok. Hogyan tovább, kit kell leütni?
Ams
J azt elfelejtettem mondani ,hogy eladtam az emaraldokat 2k.-ert! majd szolj ha be tudsz lepni! Majd odaadom a penzt!
Cs ams

Ams
helloztok!
Amorce nagy szuksegem van a segitsegedre be tudsz lepni egy tiz percre!? elore is koszi!

Sir ams

--->Zsooo és a többiek
Egy bizonyos Szilvi üzenetét kell tolmácsolnom, aki azt kérte tõlem feltétlenül adjam át az üzenetét. Hát akkor itt jön, vágatlanul a levele:

szia, en vagyok az szilvi !!

azert irok most neked ,hogy megmondjam,hogy tobbe nem fogok runescapezni, mert nem tudom a jelszomat !!
remelem tovabbra is jatszasz!!! kerek egy sziveseget !! mond meg zsooo nak hogy tobbe nem jatszok!!!! es a tobbieknek !! regi baratod szilvi. ja es ha tudsz ,kuldj e-mailt!!!!!