RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy baj van elkoltottem az osszes penzem!
(nem surgetesnek szantam) 😊)
Szolj mikor tudsz jonni!
hi!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ma nem tudok felmenni, majd csak holnap "találkozunk".
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Megpróbálok felugrani ma, de ez nem lesz egyszerû, mert a tegnapi dolgaim is átcsúsztak mára. Ha sikerül felugrani akkor az valamikor 19 és 22 óra között lesz, de nem mondom biztosra. Reménykedjünk. 😊
--->Skullkeeper
Semmi gond, az üzletemet nem rontod, mert én is ingyen végzem a craftolást ha megvan az alapanyag (márpedig eddig úgy jöttek csak hozzám, ha megvolt 😊))))) ). Annak pedig inkább örülök, hogy te is fejleszted, mert én mostanában elég keveset tudok játszani az egyéb elfoglaltságaim miatt. Egyébként szerintem az ezüsttõl jobban fejlõdik a crafting skill, mert ahhoz 16-os crafting kell, míg az arany dolgokhoz (kõ nélkülirõl beszélem most) 8 körül, ha jól emlékszem. Azért megemlíteném még, csak hogy tudd, mire vállalkoztál 😊)))), hogy leather armorból (level 7-es crafting kell hozzá) cirka 340 darabot kellett megcsinálnom, mire 49-rõl 50-re fejlõdött. Szóval csak kitartás ! 😊))))))
Nagyon nagy szükségem van a segítségedre! Mert elfogyott a pénzem (a rúnákra)!!
Ha holnap be tudsz lépni,akkor küldj egy üzit itt!
Sir ams
Ja es akinek nem kell uj runa azt megvennem 100/db!! 😊)
Szerintem 750 alatt szóba se állnak veled. De én 20-rt is adok neked steel kite-t. :-)))
Csak azt szeretnem kerdezni, hogy bluerose13x mennyiert adja el az adam kitet??
Szerintetek 400 runa eleg??
Elore is koszi! Sir ams
--->Ilyama
E-mailt nem tudok most küldeni, mert a munkahelyemen leállt az internetes server. Amíg nem vagyok, addig Skullkeeper gondjaira bízlak, ne aggódj rendes a srác. Azután meg majd jövök vissza én is. 😊)))))
A knight's swordöt csinálom. Thurgo kért egy képet a kardról, squrehez vissza is mentem. Õ azt mondta, hogy Sir Ivinnek van egy képe, a szekrényében, de õ nem engedi, hogy search-eljek benne. Mi kell neki vinni?
Hú, egy szemét külföldi 180 gp-t kicsalt tõlem.
ilyama, ha kell certificate ingyen adok
Bár ahogy én tudom Skullnak magasabb a kovácsolás képessége és így jobb pancélt tud csinálni neked mint én. Ráadásul pajzsot elfelejtettünk csinálni 😊
A tegnapi probléma okát megtaláltam a tip.it-t, méghozzá éppen Andrew hozzászólásában. Be is másolom ide:
Well I just ordered a 5th dedicated server, so I hope I can manage to pay for the rent for it.
Won't get it until monday though. Pesky weekend!
It won't be used to make enough parallel world, it will instead work behind the scenes to manage the save-games (it's that part which is becoming overloaded, which is why you can't login easily at peak times, but can play ok once you get in).
Once this server is online each of the 3 world should be able to take aprox 1300 players. I'm hoping it will give me a total capacity of 4000 at once.
Andrew
Semmi gond, talán jobb is, hogy jómagam is elértem a ruby amuletthez enchantolásához szükséges magic level-t, mert különben állandóan rajtad lógtunk volna, hogy enchantolj 😊))))))))))))))))
Egyébként amióta elértem az 50-es crafting levelt, már legalább 15-20 ruby amulettet készítettem. Általában Faladorban a furnace mögött lehet megtalálni és az egyik külföldi gyerek (akinek éppen már a második amulettjét csináltam) viccesen meg is jegyezte, hogy fél életemet ott töltöm 😊))))))))))))))
--->Lacc és er
A feketelyuk effektushoz annyit szeretnék még hozzátenni, hogy oda azokat a playereket szokta juttatni Andrew, akik cheatelnek, vagy egyéb rosszaságot követtek el. 😊)))))) Most azért lehet másnak is bejutni oda, mert sokan kiváncsiak voltak, hogy milyen is lehet a hely, miután elterjedt a hír, hogy van ilyen is. Addig nyaggatták már ezzel Andrew-t, hogy most lehetõvé tette, hogy bárki megnézze. Semmilyen más funkciója nincs a dolognak.
--- Figyelem mostantól leather helyett silver-ben is lehet törleszteni az alapanyagok hiányát, sõt a bocik védelmében már csak silvert fogadok el egyenlõre 😊)))) ---
klik adiskre és visszajössz😊)
ennyi😊
B@ssz@ meg!!! :-((((((((((((((((((((((
Mindenki húzzon játszani!!!! :-)))
Én megszerzem neked ingyen az alapanyagokat,és amorce majd megcsinalja ,és csak neki kell törlesztened leatherben ! vagy ahogyan akarjátok! :>
>>>amorce
ok! köszi az jó lenne! 😊)
Ma eladom mindet es akkor majd holnaptol segitek!
Aztan felnyomjuk a craftot az egekig! 😊))
Sir ams
'I got the following to see as one, not sep
959 Nature Runes
553 Chaos Runes
189 Law Runes
35 Death Runes
Start bidding at 50k'
Nos, hosszas alkudozás után a nyertes 216k-t azaz 216000 aranyat fizetett a fenti rúnákért. Nem semmi. 😊
Aki akarja az megnézheti a licitálást az alábbi címen:
http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?topic=13979&forum=39&56
Bocsáss meg, de tegnap egyáltalán nem voltam fent a Rúnán. Annyit voltam csak gépközelben, amíg megnéztem a leveleimet és mivel láttam ezt a kérést Szilvitõl, hát maradtam még annyi ideig amíg bemásoltam ide a fórumra. Aztán ki is kapcsoltam a masinát. 😊 Megpróbálok ma szokott idõben (valamikor 19h és 21h között) fent lenni és akkor megcsinálok mindent, ok?
--->Disno
Ams-ot a ruby vétel miatt ajánlottam, hogy meglegyen az alapanyagod. Egyébként megbízom benned, tehát ha Ams-szal meg tudtok egyezni egy összegben, akkor beszélhetünk róla, hogy azt én átvállalom, te pedig majd nekem törlesztesz leather-ben. 😊 Cosmic rúnám viszont most nincs 1 db sem, azt kellene valahonnan kerítened.
--->Caterpie2
Kell keresned egy másik játékost aki a másik gang tagja és akkor õ meg tudja szerezni a shield másik felét. Miután összeraktátok úgyis 2db certificate-ot kaptok és egy személy csak egyet tud felhasználni.
A másik lehetõség, hogy kiállsz a piacra és mondasz egy borzasztó nagy összeget amiért a shield másik felét megvennéd és biztosan lesz valaki aki eladja. (Jómagam így csináltam meg a questet, 1500gp-t fizettem a pajzsdarabért 😊 )
A shield of Arravban meg van a pajzs fele, és a Phoenix gang tagja vagyok. Hogyan tovább, kit kell leütni?
Cs ams
Amorce nagy szuksegem van a segitsegedre be tudsz lepni egy tiz percre!? elore is koszi!
Sir ams
Egy bizonyos Szilvi üzenetét kell tolmácsolnom, aki azt kérte tõlem feltétlenül adjam át az üzenetét. Hát akkor itt jön, vágatlanul a levele:
szia, en vagyok az szilvi !!
azert irok most neked ,hogy megmondjam,hogy tobbe nem fogok runescapezni, mert nem tudom a jelszomat !!
remelem tovabbra is jatszasz!!! kerek egy sziveseget !! mond meg zsooo nak hogy tobbe nem jatszok!!!! es a tobbieknek !! regi baratod szilvi. ja es ha tudsz ,kuldj e-mailt!!!!!