RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a következõ beszélgetés az elõbb zajlott köztem és a karakterlopó kis köcsög rohadék féreg között(ha mégsem az akkor elnézést). GGGGGGRRRR!!!!
Nézzétek el nekem hogy nem tudok angolul :-)
Szerintem írjunk egy levelet a Runscape team-nek, és szerezzük vissza Marcus karakterét!!!!!!
Aki tud jól angolul az jalentkezzen!!!

Érdekes amit írtál. 3 lehetséges megoldást tudok elképzelni, amit most ismertetek is.
1. Andrew közölte a néppel, hogy törölni fog accountokat, mégpedig a következõ szabályok szerint: Aki 60 napja nem játszott ÉS 30 percnél fiatalabb a karaktere ÉS 500 aranynál kevesebb a nála lévõ pénz, valamint a tárgyainak értéke, azt az accountot TÖRLI ! Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik feltétel nem adott, akkor NEM törli a karakteredet ! Ez ebben az esetben nem valószínû, csak leírtam hátha a közeljövõben valakinek ilyen problémája lesz.
2. Egy vírus is kering mostanában a Runescape-es játékosok között, amely vírus a fertõzött gép e-mail címérõl küldögeti tovább magát, a tulajdonos tudta nélkül ! (Így kaptam én is Lord Schmiedtõl egy angol nyelvû levelet, amiben a tanácsomat kéri a mellékelt dokumentumok ugyében. Csak hát ugye gyanús volt, hogy miért angolul ír az egyik magyar a másiknak. Ráadásul eddig nem is leveleztünk egymással. A mellékletet nem nyitottam meg, de a neve is eléggé furcsa volt, ezért töröltem az egész levelet mellékletestõl együtt ! Késõbb láttam, hogy a tip.it fórumain lévõ emberek is kaptak más forrásból ilyen vírusos leveleket) Szóval lehet ez is talán.
3. Szimplán szórakozik valaki és át akarja vágni az embert. Ezért mindenkinek figyelmébe ajánlom Andrew szavait: "a JAGEX csapat soha, semmilyen formában nem fog a jelszavad, vagy más személyes adatod után érdelkõdni !!! Ha ilyen levelet kapsz, akkor az NEM a JAGEX-tõl származik, hanem egy csalótól és semmiképpen ne add meg neki a kért adatokat !!!"
Na ennyi. Remélem mindenki elolvassa a fentieket és akkor nem lesz semmilyen hasonló jellegû probléma a közeljövõben.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
: )))
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Legs - Def 50
Chain mail - 66 def
Long 50 50
short 41 41
mace 39 29
És sárkány sincs, tényleg. Még...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
NAGY UPDATE MOST!!!
Szóval a D2-t még megértem, de olvasni tudsz a Runescape-en is, haverok szintén vannak, buli is ugye 😊)))), de hát a Fanta az gond 😊))))) Maximum Karamjai rummal szolgálhatok 😊))))))) Az jó lesz ? 😊)))))
Nagyábol ennyi...
Egyébként ma ne gyere, mert ma én nem leszek 😊)))), de a holnapi nap az egyenlõre jónak tûnik 😊
: )))
Ja én is kaptam ilyen levelet tõled. Érdekelne egyébiránt, hogy mit is csinál a vírus pontosan. Meg tudnád írni ?
>>>All: Nem látttátok RIncét vagy a tábor alatt elutazott valahova?
A flier az olyan mint egy reklám.
>>>Lord Schmied:
Ismered az e-mail címem? te kuldtel veletlen egy hibas valamilyen 9.docot
Köszi szépen kis rövid leírást. Ezekre voltam kíváncsi.
Mivel azt hiszem 51-es craftinggal már szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy az amulett készítés mestere vagyok, ezért hát most beavatlak a profi amulett készítés rejtelmeibe. 😊))))))))))))))
1. Szükséges alapanyagok az amuletthez:
a) gold bar (gold nugget-et bányászol és 40-es smithinggel már meg tudod olvasztani a furnace-nál)
b) valamilyen gem (zafír, emerald, ruby illetve diamond)
c) ball of wool (meg kell nyírni egy birkát és a szövõszéknél a gyapjúból tudsz ilyet csinálni, ez lesz a "madzag" amin az amulett lóg)
d) amulet mould (ezt a crafting shopban lehet venni 5 aranyért)
e) hammer (a craftoláshoz szükséges eszköz, használni nem kell, de ha nincs nálad craftoláskor, akkor hiányolja a program)
f) ha a gemed vágatlan (uncut), akkor szükség van egy chiselre is amivel vágott gemet tudsz készíteni. Minden amuletthez vágott gem szükséges !
Na, ha ez mind megvan akkor már csak jó nagy adag crafting skill kell, hogy a birtokodban legyen 😊
zafír amulethet kb 13-as kell, emerald amuletthez 30-as, ruby amuletthez 50-es és diamond amuletthez 70-es.
Ha ez is megvan, akkor használni kell a gold bar-t a furnace-n és kiválasztani amit csinálni akarsz. Ha kész, akkor pedig rá kell rakni a madzagot és meg is van az amulett. DE !!!!! ez még akkor csak egy sima amulett ami még nincs varázshatalommal felruházva, vagyis még egyenlõre csak egy ékszer. Ahhoz, hogy pluszokat is adjon egyes tulajdonságokhoz, meg kell enchantolni az amulettet. Ehhez különbözõ varázslatokra van szükség, amelyekben egy közös dolog van, hogy mindegyikhez kell 1db cosmic rune is (meg még néhány másik hagyományos rúna is, de azt könnyû beszerezni) ! Leírom melyik amuletthez melyik varázslatot kell alkalmazni:
zafír amulett - enchant level 1 amulet - +7 magic-et ad
emerald amulett - enchant level 2 amulet - +7 armor-t ad
ruby amulett - enchant level 3 amulet - +10 weapon power-t ad
diamond amulett - enchant level 4 amulet - +5 magic, +5 weapon power, +5 aim, +5 armor-t ad
Hát úgy nagyjából ennyi. 😊
Sok sikert !
>>>caterpie2:
Attól még bejöthettél volna Nukámhoz.
Ha tudod mondd meg Bluewind-nek is, hogy sorry (õ külföldi, nem magyar).Kösz.
Sir ams
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
(amúgy a fenti árak nem drágák valóban, de csak akkor nem, ha kifosztasz bennünket Hangianix-szal 😊))))))))))))))))))))))))) )
Azt írja ,hogy a runite plate 65k lesz max??
A többi dolog meg a duplája vagy a triplája lesz az adamnak? Az nem is olyan drága!
A tip.it fórumra felraktak egy érdekes irc-n keresztül történt interview-t (injkább faggatózást 😊 ) Andrew-val, ahol a Runescape-es terveirõl beszél. Aki tud angolul, annak javaslom nézze meg az alábbi címet ahol elolvashatja az egészet (elég hosszú), aki nem annak summázom a lényeget. 😊
A cím:
http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic=15251&forum=26&start=0
Az interview legfontosabb része szerintem az, hogy NEM lesznek player house-ok. De, hogy ez ne okozzon nagy csalódást, azon a napon amikor kiszedi a térképrõl a player house-okat, akkor teszi be az item bank-ot (tárgy bankot) és a RUNITE tárgyakat. (árakról még nem döntött, de lehetségesnek tartja, hogy a runite legs 65k lesz, a runite plate-et nem tudja még, egyenlõre ha igaz a program nem kezeli még a 65k-nál nagyobb bolti eladásokat 😊 )
TALÁN lesz új quest is, mégpedig SÁRKÁNNYAL !
Sõt lehet, hogy GIANT BAT is kerül a játékba.
Ne feledjétek, még maga Andrew sem döntötte el mi is legyen, õ is csak gondolkodik ezeken a dolgokon, tehát NEM BIZTOS, hogy pontosan így lesz.
A következõ terv, hogy Andrew megcsinálja a skilleknél az XP kijelzést (vagyis, lehet majd látni, hogy mennyit fejlõdött mondjuk a bányászat egy coal-tól és mennyi kell még a következõ szinthez. Ezek mindenképpen számmal lesznek kiírva, nem pedig egy csík jelzi majd (voltak ilyen ötletek ugyanis).
Ja az item bank megjelenése után cirka egy hónapos türelmi idõt tervez és utána törli a leltárkaraktereket (de nem kell aggódni, mert minimum 1 hónap lesz a türelmi idõ ezt írta Andrew).
Gondolkodik valami új rendszeren is a cheatelõk ellen, de errõl nem sokat beszélt.
Hát kb. ennyi. Akit érdekel olvassa el maga is. Elég megbízható a forrás (a tip.it moderátorai tették fel és õk beszélgettek Andrew-val is).
--->Ams
Bocs', hogy tegnap csak rövid ideig voltam fent, de így is elég zsúfolt volt a napom. Viszont amilyen ütemben fejleszt Skull, még a végén leveszi a vállamról a ruby amulett készítés 'terhét' 😊)))))))))))))))))))))))))
(Bár mi azért mind a ketten tudjuk, ki is volt tegnap a 3-as szerveren fentlévõ cirka 950 ember közül a legjobb crafter, igaz ? 😊))))))))))) )
>>>Atomy
Ha megvan még az a Mith kite mennyiért adnád el?
Visszajöttem immáron teljesen csokibarnán 😊
mi minden történt amíg távol voltam?