RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A smithing kalkulátor hibás, mert nem veszi figyelembe az olvasztást.
Kéne a Ruby amulett!!!
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Bár az évszámokat mindíg a jelenlegi dátumhoz igazítják évröl évre :))
Nostradamus (September 11th, 1651)
The Date is Sep 11 theThe year is = 1651+350= 2001
In the City of God there will be a great thunder, two brothers torn apart by chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb.","The third big war will begin when the big city is burning." "on the 11th day of the 9 month that...two metal birds would crash into two tall
statues...in he new city... and the world will end soon after"
Nostradamus 1654
(Mint az Arab Liga tagjai muszaj volt.)
Az ellenben nem tul jo dolog, hogy az amcsik kulugyminisztere haborunak aposztrofalta a dolgot, mert ha ezt keresztulviszik a NATO-n, akkor mi is harckeszultsegbe kerulunk. :-(((
Elmondom gondoljatok bele:
Kik, ma azok az országok, akik a legnagyobb hadsereggel rendelkeznek? Amerika természetesen, aztán Oroszország, bár nem a legmodernebb! És Izrael! Állítólag Izrael rendelkezik a világ legdrágább hadseregével aranyban kifejezve! Na most ezek itt egyoldalon harcolnak ám!!! Plusz ott van még az összes Nato ország, amelyből nem egy igen fejlett hadsereggel rendelkezik4 Tehát, ha belegondoltok a föld szinte összes nagyobb hadereje egyoldalon csoportosul! Milyen hadsereg vehetné fel a versenyt egy ekkora haderővel??? Megmondom semmilyen! És ezt az arabok és Amerika is tudja! Egyszerűen esélye sincs 3. Világháborúnak. Persze ettől még kissebb villongások lehetnek (vannak is), de ez minket nem érint! Aki itt háborúval fenyegetőzik az a saját sírját ássa...
Az az ember, aki 15.000, ártatlan ember, értelmetlen halálát ünnepli az barbár! És megkérdőjelezem a létjogosultságát, a modern civilizációban, de nem ítélkezem!
Azt az oldalt nézzem, aki erőszakos terrorcselekményekkel akarja rámkényszeríteni a vallásást??? A Dzsihad ugyanis erről szól! Jó, persze ez megtorlóakció volt, egyelőre még kitudja mi miatt, de nézd meg Osama bin Ladent! Ő a vallása miatt öl meg ezreket! És gyanítható, hogy ő követte el a merényletet 8bár ez közel sem biztos)!
De beszúrom a végére, hogy vagyok annyira megfontolt, hogy amíg semmi konkrétum nincs, addig ne kezdjek ítélkezni lehetséges vagy vélt bűnösök felett! Akár az arabok voltak, akár más, ezt majd a hozzáértők elintézik!
Uff, én beszéltem és mostantól, hacsak nem kell még valamire reagálnom, nem rondítom a topicot ilyen offtopic témákkal, de úgy érzem ezt is meg kellett beszélni!
Rince
A CNN bevagasa enyhen szolva hatasvadasz, te is igy orulnel, ha az USA ennyire ellenseges lenne a nepeddel szemben.
Az mas kerdes, hogy en is elitelem a dolgot, de azert nem art megnezni a masik oldalt se.
Nem igazán értem hova akarsz kilyukadni! De a félreértések elkerülése végett, megsúgom, hogy nem vagyok rasszista (jó a cigányokat nagyon nem szeretem, de erre megvannak a saját magánbejáratú okaim)! Az előbbi kijelentásem lehet semmisnek venni, hisz nem is biztos, hogy arabok voltak! De azt azért hozzátenném, hogy nézd meg a CNN-en azt a filmet, ami a pezsgőt ivó és éljenző arabokat mutatja, miközben bevágnak képeket a leomlott toronyról és a hullákról!!! Enyhe kifejezés, ha azt írom, hogy szinte elviselhetetlenül szörnyű látvány.
>>>Disno
WW3 nem lesz! Picit gondolkodni kell! Ki ellen vívnák? Mondj nekem egy országot, ami háborút indítana Amerika, Oroszorszá, Izrael, (hogy csak a 3 legnagyobb hadsereggel rendelkező országot említsem) és szövetségesei ellen! Még a tanulatlan arabok sem olyan hülyék, hogy a saját sírjukat ássák! Nem lesz itt 3.világháború meg ilyen marhaságok! Ha minden egyes terrorcselekmény után lenne háború, akkor most nem itt tartanánk. Bár ez óriási volt és rengeteg ember életét követelte, én azért remélem, hogy Amerika higgadtan és méltósággal fogja ezt az ügyet elintézni! Ha nem, minket ez nem nagyon érint! Max. a gazdasági oldala, de az már más kérdés...
Melyik az a trefort?
Eddig csak a cigányokat irtottam volna ki, mostmár az arabokat se szeretem...
- you hit one chicken and 5 die.
- When you walk up to Alchemon and he logs.
- when rune swords does -10 dmg
- when BKs ask to join your clan
- When you get an e-mail from Andrew saying "your bank account has too much for 2 combined servers to handle. Please sell something!"
- when your name shows up on all three server status tables at once lol
- when your dick wears rune amor n wears steel condoms
- WHEN MOSS GIANTS CLING TO THE NORTH SIDE OF TREES FOR CAMOUFLAGE
- when you dont feel the need to kiss blue's ass....
- when ur stats start going over the edge of the little window
- when u start using dimonds as arrow heads
http://lobobizarro.cjb.net/
Ezek inkább csak pózolnak, de az első tényleg jó (meg a Moderator-os képek is "érdekesek"):
http://runepix.8m.com/pix.html