RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltok egy logót, mondjuk Photosopban és elmentitek Gif vagy Jpg formátumba, de nem lehet nagyobb a terjedelme 4k-nál! Ezután csak behozzátok regisztrációnál a Felhasználó infók menüpontba és ott a logónál kiválsztjátok a képet a browse ikonnal és már kész is!
>>>Atomy
Jó a logód!!! De az enyém jobb 😄
Nem komolyan frankó a tied!
>>>Dolmar
Nem tudsz átjutni a BK-ok között harc nélkül! Egyébként a játékban ki vagy???
Le van írva ott, ahol az újításokat taglalják!
>>>hungary
Használod a harpoon-t a halrajon a tengerben! De asszem 40-es fishing kell hozzá...
http://www.runescape.com/marthread-t4953-p0.html
Ma nem leszek, de a 3 adamantite ore mindenkeppen erdekelne!!!!!
Ja es valoszinuleg tudok egy embert, aki 3 adam ore+18 coal+ 3 nature elleneben adam kite-t ad. :-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Tudom, hogy nagyon rég nem voltam fennt, de rajtam kívül álló okok miatt. Valaki lenne szíves ismertetni röviden az újításokat, amelyek kb. június 10.-e után történtek idáig?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mondom, hogy elbasztak ;-)))
Nem, ezt elbasztak a programozok.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A ficko neve Aynard
Gratula! Azt hiszem egy ideig meglesz a dolgod. :-))) Az adam kite-hez valo mennyiseg erdekelne, az arat pedig add meg coal-ban vagy gp-ben.
Gratulálok! Ha többet (>10) is szeretnék, mennyiért adnád? Mert ugye igen gyorsan lehetne pénzhez jutni vele, ha Blue mondjuk páncélt kovácsolna belőle... 4-5-öt 😊))
Akinek kell az szóljon!
És ha valaki tud olyat hogy kékrózsi, vagy valaki más csinál belőle adam kite-ot ingyen vagy nagyon jó áron, azt megköszönném.
Hobgoblinoknál.
Falador park, ahol a kertész van, déli pad mögött kell ásni.
Ams
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Very soon at last further to Tristan-Karn of RuneScape and here is his story !!
I met Andrew just yesterday at around 7 PM EST at my Picnic in the Park in Falador on Server 2. We asked a few questions and he said that one of his server CPU chips got fried and he had to shut down the JageX games like backgammon and Othello. We also found out Andrew is using some of the BEST Intel servers for us. And he took 2 days away from making his GameBoy Advance game to work on the dragon quest for runescape. He said that the Dragon Quest will come out Wednesday if everything goes as planned. The dragon actually breathes fire! He didn't tell us the level...I also got some pics of him in his full rune armor!
A plate mail megnézhető itt!!!!!!!!! : http://tristanweb.cjb.net
In meantime im working on new board and who wish to help looking for bugs can go to TIP test board of course this board will be deleted and restarted from 0 offten but im sure you will have fun once we get it ready soon. (soon is less then month but can be even more)
Röviden?
Ha minden jó lesz szerdán lesz plate mail!
Ahogy mondták a dragon megölésével lesz elérhető!
Azt még nem árulták el, hogy miylen erős lesz a dragon! 😊 De biztos erősebb mint a greater!
Ja
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Al kharidban, ahol a küldetést kaptad...
A vámpíros háztól délre lévő falu déli részén (asszem). Ahol a banya is van, aki a színezőket is csinálja.
EMBEREK (ÉS ITT FŐLEG A FIATALABBAKRA GONDOLOK), MINDENKI, AKI JÁTSZOTT MÁR NYILVÁNOS HELYRŐL (ISKOLA, INTERNETKÁVÉZÓ, STB...), AZ VÁLTOZTASSA MEG A KÓDJÁT, AMÍG MÉG MEGVAN A KARAKTERE ÉS TÖBBET NE RÚNÁZZON NYILVÁNOS HELYRŐL, PLZ!!!
Rince
A tegnapi estém röviden tömören: Bill kabbe az összes faszom!
Nem jött be a Rúna! Nem jött be az Icq! ÉS NEM JÖTT BE A COUNTER STRIKE!!!!! Semmi bakker. Ráadásul 10 percenként kifagyogatott! Úgyhogy uralkodtam magamon és még mielőtt apró darabokra rugdostam volna ezt a kibaszott gépet kikapcsoltam és elmentem nyugiba olvasni! A Telefon meg magától kikapcsol 10 után, úgyhogy azt meg totál elfelejtettem 😊
Érdekes módon most meg megy a gépem... ???
Kapja be a PiciPuha összes mocskos ''programozója''!!!
Ma későn 11 felé leszek!
Nemtudok bejelentkezni abba rohadt ICQba. A szerverfigyelő nem működik a CS.HU-n, szóval látogasd végig az ismerős szervereket! az egyiken rajta leszek... 😊
Szét kell vágni (use fegyver), akármelyik irányból.
>>>Rince
Nem csak hatchet volt?
Rune battle axe-ot!!! Honnan a francból lehet szerezni??? És mennyiért???
Ma Disno látott egy fószert Steve_H névvel! Azt mondja nem magyar volt az ürge, szóval Híres lettél barátom 😊)