RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így jó, de engem lenéznek, csak úgy mondom.Mocskos cigányok egy hónapja mellbelőttek és egy hónapig (KB 5-6 napja jöttem ki a kórházból) a kórházban feküdtem.Nem vagyok rasszista, de a Cigányokat kellene leölni, nem az afgánokat.Ismétcsak azt mondom, azt a kicsit akarták elvenni, amim volt.Nem járom bőrcuccba, hallgatok Eminemet és anyázok mint egy piás állat, és ezért már belémkötnek.Kemény mind a markom mind az öklöm, de azért egy fegyver?Szóval én így bízok meg az emberekben...döftek már hátba úgyis.De most megyek Sleepelni.Adios for the night!

Kinek mi a normális! De a lényeg, hogy a Neten töltött időből senkinek nem lehet a magánéletére következtetni! És nem is kell, mert úgysem állja meg a helyét!
Nem erről van szó, te is tudod, hanem az ellenkezőjéről!
Egyébként amit írtál elég szomorú
, de szerintem itt találsz majd haverokat! Én is találkoztam Steve-vel, a Gyíkarcú KKrisz-el meg Atomyval, akikkel már voltunk is együtt piálni!
Viszont a Netes barátság nem pótolhatja a hús-vér barátokat! És, ha valaki azt elhanyagolja, akkor egyre inkább kiesik a való világból, ami viszont senkinek sem jó! Tehát jó a NET, de azért mértékkel!
Egyébként amit írtál elég szomorú
, de szerintem itt találsz majd haverokat! Én is találkoztam Steve-vel, a Gyíkarcú KKrisz-el meg Atomyval, akikkel már voltunk is együtt piálni!
Viszont a Netes barátság nem pótolhatja a hús-vér barátokat! És, ha valaki azt elhanyagolja, akkor egyre inkább kiesik a való világból, ami viszont senkinek sem jó! Tehát jó a NET, de azért mértékkel! Rincewind: egy barátom miatt nem mondhatom meg, hogy ki ellen írtam azt, őt tisztelem, és a jóbarátja az illető, szóval sorry
szerintem pedig igenis magányos aki képes folyton netezni, én suliba járok, kosarazok, úszok, kocsmákba járok, gitározok, táncolok, csajozok, és a maradék időben megy a RS, szerintem EZ az élet a normális...
szerintem pedig igenis magányos aki képes folyton netezni, én suliba járok, kosarazok, úszok, kocsmákba járok, gitározok, táncolok, csajozok, és a maradék időben megy a RS, szerintem EZ az élet a normális...
Dehogynem.Pont most mondtad.Vígak vagytok, ahogy illik, de itt elég magányos.Ha már nem elöttem, akkor a netem hagy legyen már barátom.
Vagy most mondjam el hogy "Lone Wolf" nak hívnak helyeken?Kicsit kínos, én sem élvezem.
Vagy most mondjam el hogy "Lone Wolf" nak hívnak helyeken?Kicsit kínos, én sem élvezem.
Ha már úgymond vádaskosz, akkor legalább nevezd meg az illetőt, hogy meg tudja védeni magát!
A magánéletet ne vonjuk be ebbe, mert erről itt nem lehet reális képet alkotni és senkinek semmi köze hozzá! Az, hogy valakinek magas a combatja, nem jeléent semmit! Se az, hogy mennyit játszik! Élő példa vagyok! Szerintem hajazom Atomy-t a neten töltött időben, mégis vannak barátaim eljárok bulizni és heti háromszor berúgunk a haverokkal! Pedig kurva sokat vagyok Neten! És? Jelent valamit? Nem!
A magánéletet ne vonjuk be ebbe, mert erről itt nem lehet reális képet alkotni és senkinek semmi köze hozzá! Az, hogy valakinek magas a combatja, nem jeléent semmit! Se az, hogy mennyit játszik! Élő példa vagyok! Szerintem hajazom Atomy-t a neten töltött időben, mégis vannak barátaim eljárok bulizni és heti háromszor berúgunk a haverokkal! Pedig kurva sokat vagyok Neten! És? Jelent valamit? Nem!
Vupsz!
Bocsi Disno! De tőled se kértem volna pénzt!!! Viszont talán meglehet oldani, hisz Atomy úgysem használja el az összeset!
Atomy, ha tudsz azokból a rúnákból, amiket tőlem kaptál adni egy párat Disnonak, akkor légyszi!!!
Bocsi Disno! De tőled se kértem volna pénzt!!! Viszont talán meglehet oldani, hisz Atomy úgysem használja el az összeset!
Atomy, ha tudsz azokból a rúnákból, amiket tőlem kaptál adni egy párat Disnonak, akkor légyszi!!!
LOL... Komolyan, lassan a fórum lesüllyed az ecceri amcsi kiskölkök szintjére... 😞(((
(NEM arról beszélek hogy vki kezdő vagy sem)
Embörök!!! Ez egy játék!!! Hahóóóó!! Aki az itteni ügyeibe bevonja a magánéletét vagy másét méltatja, az saját magáról állít ki bizonyitványt.
(NEM arról beszélek hogy vki kezdő vagy sem)
Embörök!!! Ez egy játék!!! Hahóóóó!! Aki az itteni ügyeibe bevonja a magánéletét vagy másét méltatja, az saját magáról állít ki bizonyitványt.
A Dwarf Mines-ban vagyok, vagy Faladorban, vagy Doricnál, és kellene potyán vagy pénzért Bronze / Iron bar.
7 GP / Bronze, 13 GP / Iron bar.
7 GP / Bronze, 13 GP / Iron bar.
dehogy neked szól, csak egy olyan egyénnek aki "kicsit" képzel magáról mint ami, de állítólag jó ember 😉
De izééé....ezt most rám, mondtad?Csak mert nekem semmi ilyet nem mondtam!HA mégis azthiszed akkor légyszivess avass be a saját tervembe, mert nagyon nem tudom miről van szó.Csak bányászok, dumcsizok, üzletelek, és ugyanaz vissza, erre most látom ezt.
Ha nekem szól : ÜGYVÉD!
Ha nem nekem : Melyik fatökű hülyéskedik?!!?!?

Ha nekem szól : ÜGYVÉD!
Ha nem nekem : Melyik fatökű hülyéskedik?!!?!?

na jó, most és mindenkorra szeretnék tisztázni valamit.utálom ha valaki azon felindulva, hogy neki nagyobb a combat szintje fenyeget. én ettől nem érzem úgy, hogy ő különb lenne nálam, mert ez számomra azt jelenti, hogy nekem van normális életem, igazi barátaim, nem csak egész nap a segemen ülök és kattintgatok..
mondjuk nem félek a kihívásoktól, emrt ugyan nemrég óta játszok szerencsére sok jó barátom van, köztük sok jó íjász és hát ezt a rossz tulajdonságom még sajna nem sikerült leküzdenem, ha harcról van szó, a cél szentesíti az eszközt..
mondjuk nem félek a kihívásoktól, emrt ugyan nemrég óta játszok szerencsére sok jó barátom van, köztük sok jó íjász és hát ezt a rossz tulajdonságom még sajna nem sikerült leküzdenem, ha harcról van szó, a cél szentesíti az eszközt..
tudok számolni, csak késő volt, és tudod ki tud odafigyelni 11-kor este. Igaz, hogy könnyű számolás, csak ez nem számolás kérdése, hanem odafigyelés kérdése.
Affene.Azthiszem most akkor a fele magánéletem ki lett teregetve...mindegy, ráfért egy mosás :-D
Hogy jön ez ide?Virtuális barát, nem?Nem sok, de valami, mert se arc, se kép, se hang.Csak egy lepel ami beszél némán, s elárulja magát lassan.Plusz, aki összekapar gépre pénzt egyedül, az megéri hogy foglalkozzanak fele.Meg ugye, az én lennék...
Hát talán mert nem tudtad amit Disnonak elmondtam.Drámai, igen, de abszolúte nem volt barátom.Csak egy, de annak meghalt az apja, anyja elhagyta, és a nagy szülei is meghaltak, így intézetbe került..most mér, kiben bízzak?Gondolj bele, tisztára X-akták.Csak sajnos valódi.Azért koldulok, hogy más, rosszabb sorsú srácnak meglegyen minimum Steel cucc!
nem akartalak megbántani, csak kicsit csalódott vagyok, mert mint ember is a barátomnak tartottalak, de semmi reakció nem volt felőled..
Ne felejtsd el, te miattad kezdtem el bányászni, és nem keres rosszul, tehát csak természetes hogy benned bízok.Főleg azok után, amit a Hun- ról mondtál...
Persze, mer gyenge vagyok mint a harmat.Plusz, te minden nélkül leversz engem, és mindenki más.Megalázó, ciki és nagyon elszomorító.Legalábbis, ha megélted azt amit én.Persze ez OT...
tényleg negatív tapasztalatom van veled kapcsolatban mivel eddig még csak koldultál tőlem, mást nem csináltál velem kapcsolatban(fegyver, bányászás help-bár ennél szivesen segítettem, armor, rune med helm, steel cucc..)
De igen, csak ha lehordhatja.Hallottam róla a forumokon.De mintha egy kicsit negatvan beszélnél rólam.Koldulok, de visszaadom a penzt.Mér, a Hun Killer kölcsönadta az Adam stuffját, én visszaadtam.
»»»Hagane:
Sajna már eladtam az axemat :-(
Sajna már eladtam az axemat :-(
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Arrgghh :-(((( 1 7végét nem netezek oszt 1ből 5 oldalt kell Lolvasnom....
»»»Rince:
Megszerzem a 30k-t erre elajándékozod a rúnákat ÁÁHh :-(((( ezaz én formám
LOL Marcus hányas vagy matekból?
5 Ft minden perc - mondtad te.
Csucsidőben 3,60 - mondja Rhcpt
Erre te: jaj, tévedtem 2,40 Ft-ot
Hehh, ez nagyon KeWL vot :-)
»»»Rince:
Megszerzem a 30k-t erre elajándékozod a rúnákat ÁÁHh :-(((( ezaz én formám
LOL Marcus hányas vagy matekból?
5 Ft minden perc - mondtad te.
Csucsidőben 3,60 - mondja Rhcpt
Erre te: jaj, tévedtem 2,40 Ft-ot
Hehh, ez nagyon KeWL vot :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Én ISDN 64k-t használok otthon csomaggal vagy mindenki csomaggal nem tom melyik, viszont arra lennék kiváncsi hogy lehetne megoldani a 128kt mert aki beszerelte mondta hogy lehet csak nemtom hogy lehetne mindkét sávot kihasználni, egyébként freestartom van, valaki mondta hogy néha azzal is megy 128k plz valaki segitsen!
™ hé all mostantol ez az én levédett logom (ott a jelzés) 😊 de más is nyugodtan használhatja, de inkább ne 😊
™ hé all mostantol ez az én levédett logom (ott a jelzés) 😊 de más is nyugodtan használhatja, de inkább ne 😊ááá Rince ugye még nem adtad el a rúnáidat?
:-P