RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hahó szerváljon már valaki egy rpg maker-t!!!!!!!!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hagane
Heeeey!Rince!Sajnos nincsen, mert összegabajodott a I.E-vel.
Ezt csinálja :

Új ablak , neve : a
Őj ablak, neve : b
És ezt végig, a ZT- ig, majd újra.
Uninstall, delete, stb.
De RuneScapelni feljössz most?Dwarf mines-ban vagyok, Faladorba megyek a Furnace hez.
Légyszi gyere fel!
Rincewind
>>>Hagane

Dobj már ide egy ICQ-t!
Hagane
Köszííííkeeeeeee!
Rhcpt
tom, csak poén hogy most szóltam, hogy 400-ért veszek law runet, erre kipottyan 2 egy ilyen vacakból..
nekem eddig csak (najó 5 ből egyszer nem) 13as dárkvizárdok szórtak el nekem ilyesféleséget.

Rhcpt
hehe, egy vacak 25-ös Darkwizardban 2 law rune volt:))
Valaki tudna ajánlani egy jó helyet ahonnan LE TUDOM TÖLTENI az rpg maker 200-t (vagy valami hasonló rpg készítő progit)?
NAGYON FONTOS!!!
ÉS LEHETŐLEG NE AZT ÍRJÁTOK HOGY KERESS ITT-OTT MERT EZZEL A TÖKÖM TELE VAN :)

u.i.: továbbiakban elnézést kérek a csúnya szavak haszálatáért :)

aaz igen! nekem csak 10 tinből és 10 copperből ccsak 10 jött össze ;)

Hagane
Nekem 20 ból (10 copper, 10 Tin-re volt felosztva :-) ) összejött 17!
Hagane
Rince : Hányadik kerben lakszasz?
Ne, én is jól ragzom a magyartot!
Rhcpt
nekem a best az volt mikor 15-ből 14 sikerült
Az pehh! nekem jött már össze 25-ből 20

Rhcpt
ha épp menekülnél az pk elől akkor ez nagyon szívás lenne.. csak mer' az amcsik ilyenkor is nyomhatják, a te karid pedig nem loggolhat ki harc közben, nem irányítja senki, R.I.P...
Hagane
Fizetek Bronze és Per VAGY Iron Barokéert!Aki ad, üzenje itt meg.Helyem : Dwarf mines / Doric's Plaec / Falador's Furnace.
vagy 29 ;)

Disno
wow Hungary a beszúrt képedre azt írta ki hogy -1 bájt lol :-)))))

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hehh megint bekrepált nálam ;)

Hagane
Hmm...Iron cuccokat csinálok, eladom, Level up, Steel cucc csinál, elad, Level Up!Majd Míthril, amit ügyesen eladunk ééééés CASH!Van valaki aki velem tart?
fenébe

Kívánom ne erre a sorsra jussatok:
img src=http://swgalaxies.supergamez.hu/smilei/big/wizard.gif

Rhcpt
nagyon kellenének law rúnák, darabjáért 400-at adok, a készlet erejéig(amíg van $, :) )
Hagane
Ja, egyébként a seb amit a golyó okozott (Nagy meglepetésünkre( Muter, fater, stb)...)Teljesen, nyom nélkül meggyógyult.Majdnem, mert még fáj ha mozgok :-D.Aztmondják a Celláim Regenerációja hihetetlenül gyors.Nanotechnológiát is emlegettek, de ezt már soknak véltem és kimentem.Namármost, a Nanotechnológia a sejtek villámsebességgel való visszaállítása a testbe."Majdnem olyan gyors, mint a Nano.." Ekkor viszont elcsitult.Már majdnem azthittem robot vagyok :-P.Naszóval teljesen elmúlt...de ha akarjátok, meglőhettek, és akkor ott fog díszelegni még egy lyuk :-P.
Hangianix
Lenne egy eladó Medium Rune Helmetem az ára 1.000 arrows, vagy crossbow bolt (esetleg keverve). (Ha valaki a boltban veszi meg őket, akkor kb. 6.000gp) Továbbra is vennék law rúnákat és most már arrows il. crossbow bolt is érdekelne. Most van rá kb. 20k-m. (Ma ha max. 9 után leszek)

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Disno
»»»Hagane:
Yuck, én nem szeretem a sört! Viszont a vörösbort meg a Martini Biancot igen :-)))

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Rhcpt
már mondtam, Cobble
Hagane
Rince: Mi a RS Userneved?
Mindenki : Tényleg QRVA lassu...
Hagane
Tsókolnám, ha lenne itt nő :-D.
Rince, a jó szavakat nagyon szívesen köszi!Kaptam egy kis pénz a suliból, de nem loptam, etc.Én sem tudom miért, csak odanyomták, mondván "Menj békével...ÉS FÜRÖDJ MÁR MEG!" :-D.Tehát mostmár nem vagyok "Olyan" szegény.Ömmmm... sör?Oxa, de hányan vagytok, Rince?Szerintem ti 16-22 környékén vagyok.Én persze seholsem közel, csak 14.Dee- a sört azt mindenki szereti ^_^.
VAN VALAKINÉL PÁLINKA?!
Rhcpt
nemrossz, copy:

Server 1 - 3 players
Server 2 - offline
Server 3 - 1 players
Server 4 - 4 players

lol:))
Rhcpt
inkább azt kéne megírni a programozóknak, hogy megin' nem megy ez a ****** runescape nálam..
Rhcpt
Ugyan nem próbáltam ki, de a runescape világában ha egy másik játékos nyitja ki az ajtót, akkor neked az optikai csalódás, te nem használhatod ezt az állapotát, meg kell várni míg becsukódik majd ismét kinyitni, ekkor tudsz csak átmenni rajta, az meg hogy a másik player által kinyított ajtón át lőttél.. hááát.. nem baj, valaki majd csak elhiszi..
Ams
Amikor elöször ölöd, akkor lehet rá!
De amikor megcsináltad a questet vki bemegy a dragonhoz és amig az ajtó nyitva van akkor rávarázsoltam és akkor ment le 1-re a hitem! :)
Annyit erről! ha meg nem hiszel nekem próbáld ki!
Sok szerencsét! :)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Masteroid
>>>Rincewind
1.Nézegettem a fórumokat és azt vettem észre, hogy te mindegyik játékhoz írtál már.
2.A nevednek van valami köze az Icewind Dale-hez?
Masteroid
Nem sikerült!!! Hova kell klikkelni?
Rincewind
Jobb klikk! Properties!

Masteroid
>>>Rincewind
Honnan szerezted azt a cool szmájlit?
Ams
>>>STEVEH tegnap CS-tam ! ! ! tök király!!!!!!! te mikor fogsz??

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Rincewind
Na most komolyan sajnállak! Ha legközelebb összeröffenünk piálni szólunk neked is!

Egyébként, ha kotekedik valaki csak szóljatok, nekem!
Hangianix
En meg csak Amorce-al talalkoztam, de vele nem lehet inni. ;-)))

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Mármint az függőség hogy: amíg megy a rákapcsolódás a netre addig csipsz, pia előkészítés. Utána hajnalig nyomul az ilyen-olyan játékokon.

Remélem sikerült eléggé egyértelműen kifejeznem magam.

Ha barát(nő)okat(ket) akarsz akkro erre valő a cset és szervezz találkozókat. Vagy ha egy jót akarsz beszélgetni...
DE VALAKINÉL EZ MÁR FÜGGŐSÉG... (inkább nem mondok nevet)

Rincewind
Offtopic vége!
Evezzünk békés vizekre, mert tökre letargiás leszek!!!
Tessék vigyorogni !
Rincewind
Nyilván! Én sem a cigányokra gondoltam!
Lord Novi
hmm...
Rincewind
Hát ilyen élményekkel nem csodálom, ha rossz a hangulatod a világgal! Erre igazából nem is tudok mit mondani! Talán, hogy Pest ilyen! Ez akárkivel megtörténhet! Peched volt, hogy épp veled! De, ha elveszíted a hited a jobb jövőben, akkor az élet értelmét veszted el! Mindenhol van jó csak meg kell találni!

u.i.: A cigányokat én is kiirtanám mind egy szálig, hasonló, ám nem ennyire drasztikus okokból!
Lord Novi
Csak nem mindegy, hogy milyenek...
Lord Novi
Nem kéne a fórum nevét megváltoztatni?: Filozófia, pszhihológia...
Rincewind
Te még fiatal vagy! Könnyű az életeden változtatni! Meg kell találni a helyes egyensúlyt a magánélet és a számítógép között! Kinek jóérzése szerint, de, ha a magánélet hibádzik, akkor az illető már nem talája a helyét a világban! Sokan nem látják az Internetnek ezt a veszélyét! Ez mindenáron el kell kerülni és nem szabad elhanyagolni a magánéletet, hisz barátokat az ember bárhol találhat!!!
Hagane
Egyébként a bíztatást köszi!
Rhcpt
Rincewind: észrevetted, hogy gyanazon az odlalon állunk ?:))))))
"Tehát jó a NET, de azért mértékkel! "