RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt i nyald ki!segnnyaoka!!!!

amit én mondtam, az hitelesebb. Csak gondolom fáj az igazság mi? 😊
Megveszem a 10 goldodat 1500-ért ha érdekel. Most nem vagyok bent, de fordulj bizalommal Hungary-hoz, ő kifizeti neked én meg neki, ok ?
--->Hungary
Ok ? 😊
HOGY ÉGHET A PODÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊)))))))))

>>marcus,kulldj mar egy kepet magadrol!!
eletszrubb legyen!!!!!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gratula!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Ma fél hat-hat óra körül elnéztünk Robbal a zafír házhoz. Rune medium helmet, Black Plate MAilt
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Nyugodj meg, a rune platedat nem tudja fölvenni, a rune leged helyett is az adam legjét vitte amikor kinéztünk a zafír házhoz... :-))
Köszi!
»»»Hagane:
Szóval így va ilyen sok üzid... :-)))
»»»Sir Ams:
Ehh, te kis kárörvendő. Te kis butus, vajon honnan szereztem azt a 3 rune bart amit Cinyonak passzoltam at, he? Kékrózsi csinálta... Ya és nem tudom miért kerültem le a friendlistedről de ez kölcsönös lesz...
Valaki mondta hogy kell neki, de nemtom ki az, és nekem meg a pénz kell ;-).PLÍÍÍÍ-Z!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
igen keserves 😞(
Ennel meg GT banyaja is jobb, ott kozel van egymashoz a ket ezust ko, csak aza a baj, hogy mindig elcsabulok, hogy osszeszedjem a 'Limpwoorf root'-ot, az meg kar hogy nem ugy foglalja a helyet, mint a bait. 😊)
kpd-hungary