RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rob45
faj a ****-od,te kis mocsok,goreny,geco,kocsog,ja,amugy a csori paraszt te vagy!!
ezt i nyald ki!segnnyaoka!!!!
rob45
meg 1 adag csoki novinak,cup,cup
rob45
csak annyit mondok,magadtol nem vetted vissza a cuccom,ezert besegitettem,kosz,hagane!
Ja, 100gp-ért veszek 1 silvert, akit érdekel az jelentkezzen, holnap leszek. Amíg a pénzem tart 😊
Lord Novi
csak ennyi telik ki beloled? "nagy segfej buzi novi"
amit én mondtam, az hitelesebb. Csak gondolom fáj az igazság mi? 😊
rob45
ennyi segget nyalj ki!!!novi!
rob45
--->Hagane
Megveszem a 10 goldodat 1500-ért ha érdekel. Most nem vagyok bent, de fordulj bizalommal Hungary-hoz, ő kifizeti neked én meg neki, ok ?

--->Hungary
Ok ? 😊
rob45
nagy segfej buzi novi
Lord Novi
majd küldöm az egyik régi "haverom" kpét. Éghet maj a pofája, hogy ilyenné változott. Bár meglehet, hogy mindig is olyan volt. remélem tudod, hogy kiről beszélek
Lord Novi
*pofád
Lord Novi
rob máglyahalálra szán 😊 azt lesheted. Mivan , túlmelegedett az agyad? forr mi! MUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA ANYAM EZ AZTAN A ASZIVÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
HOGY ÉGHET A PODÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊)))))))))
Lord Novi
jaj, a Monkey Islandban volt ez. 😊
hungary
ez teccet, jo szoveg, nem Marcus miatt, hanem a WOODOO miatt 😊)

kpd-hungary

Lord Novi
de én tudom hogy: NEM ÉN VITTEM EL A CUCCAIDAT! egyébként emlékszem, hogy egy black plated egy adam leged, és egy runite kardod (ami az enyem), volt eredetlieg. ÚGYHOGY SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVÁS!
Lord Novi
de nem az én cuccom a fő, hanem az, hogy azt mondta, hogy én loptam el a cuccait, és hogy ha visszaadom, akkor ő visszaadja az enyemet. De nem volt nálam, csak 9 amulett, amit ő rakta a karimba.
rob45
ja,es ne cseszegess,es hazudozz mar itt,emberek szeme elott
rob45
kirabolt,es ugy gondoltam,a rune kardja arabol,par dolgot visszaveszek,aóna mindegy,en megyek ,csinalok egy marcus babut,es elegtem!
>>marcus,kulldj mar egy kepet magadrol!!
eletszrubb legyen!!!!!!
Hagane
Mik a te szintjeid?Smith aztán báynászás?
Ams
megolvasztani megolvasztja de nem smitheli meg!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Disno
»»»Hagane:
Gratula!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Na nézzük. Nem tudom hogy Rob vagy Marc kezdte volna de úgy emléxem azzal a hackeres-fateromJagexnaldolgozik szóval a yo poénnal kezdődött azóta is szivattyák egymást :-)))
Ma fél hat-hat óra körül elnéztünk Robbal a zafír házhoz. Rune medium helmet, Black Plate MAilt és először Rune Leget hordott, majd átváltott Adamra. +Adam kite, rune long. Tisztára Marcus stuff, most jut eszembe...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hagane
Mining 44 smithing 32!
Lord Novi
lol 😊
Hagane
Szerintem naaaagyon meg fogja bánni :-P.Egyébként meg baromi vicces :-(.
hungary
szerintem menjetek el vele PK-zni, es szedjetek le rola 😊)

kpd-hungary

hungary
nem tudom mit koszonsz 😊) a novit?

kpd-hungary

Lord Novi
ez mikor volt? most?
Disno
»»»Lord Novi:
Nyugodj meg, a rune platedat nem tudja fölvenni, a rune leged helyett is az adam legjét vitte amikor kinéztünk a zafír házhoz... :-))

Disno
»»»Hungary:
Köszi!
»»»Hagane:
Szóval így va ilyen sok üzid... :-)))
»»»Sir Ams:
Ehh, te kis kárörvendő. Te kis butus, vajon honnan szereztem azt a 3 rune bart amit Cinyonak passzoltam at, he? Kékrózsi csinálta... Ya és nem tudom miért kerültem le a friendlistedről de ez kölcsönös lesz...

Hagane
Mixmasta413 - nal van egy Uncut Ruby.Akinek kell, persze!
Hagane
*Még mindig!!!!!*
Hagane
*Éééés méééég mindíííg!ja, meg így Spammelhetek is!*
Hagane
*még mindig*

Gyerünk!El lehet adni, nyakláncot csinálni belőle, STB!Bleh!SegííítsééééééG!Meh!
Hagane
*Még mindig*
Hagane
*Még mindig eladó 10 Gold bar!*

Valaki mondta hogy kell neki, de nemtom ki az, és nekem meg a pénz kell ;-).PLÍÍÍÍ-Z!
Hagane
Én cak egy Steel Mace-t tudok most csinálni max :-).
hungary
novi smithing 44-ig adok free stuuf-ot 😊)

kpd-hungary

Ams
hahaha!!!!!! nem fog csinálni!!!! hahaha!!!!!!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lord Novi
na, de legalább már full iron cuccom van
Hagane
Valaki licitáljon már!Legyen nekem is egy jó napon!Naaaaa :-D
Hagane
Nee!ne ..ne ...nene!Mire utalszasz?

hungary
megtalaltam Varockban az ezust kovet. Mit mondjak?
igen keserves 😞(
Ennel meg GT banyaja is jobb, ott kozel van egymashoz a ket ezust ko, csak aza a baj, hogy mindig elcsabulok, hogy osszeszedjem a 'Limpwoorf root'-ot, az meg kar hogy nem ugy foglalja a helyet, mint a bait. 😊)

kpd-hungary

Lord Novi
Hol vannak a jó régi barátok? Rhcpt,Skullkeeper, Hmuda. A jóbarátok is elmentek 😞 (kivéve: Masteroid)
Lord Novi
nehezen jött a cuccom, de konnyen ment...
Hagane
Eladó 10 Gold Bar. Licit 250 GP / darabról kezdődik, a legmagasabb fizetőnek adom.
Lord Novi
a kitltest tudja, és azt mondja, hogy azért vitte el a cuccokat, mert én elloptam a kariját, és én csak megnéztem, még mondtam is Mouseslayernek, hogy csak megnéztem, és hogy mondja meg, hogy nem vittem el semmit. Ez tegnap volt, és ma meg asszonta, hogy hova raktam a cuccait, mert nem talalja. Ő odarakta az amuletteket a karimba, és kéri a cuccait. DE NÁLAM NEM VOLTAK, MERT NEM ÉN VITTEM EL. És ezt nem tudja felfogni, és most gondolom a runite cuccaimmal feszít a wildben.
Hagane
Honnan tudta meg a Hun a jelszavad?

Hun -- KELL MÉG RUNE CUCC !:_D
(Jaj, az orrom!)

Hagane
Jaaaaa*
Hagane
JA...