RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary
vagy hozzunk letre egy masik forumot, aminek az lenne a neve, hogy
'RUNESCAPE szokimondo' - itt lehetne szitkozodni
vagy
'RUNESCAPE Bussiness' - itt lehetne begyujteni az informaciokat 😊)
😊)

kpd-hungary

hungary
A YAHOO-n ugy van, hogy az a moderator, aki letrehozta a forumot.
itt speciel:
------
2001. feb. 02. 15:04 | Válasz erre | #1
O hol van? Hova lett?

kpd-hungary

hungary
< #gunyos1 <
Nagy egyszeru lenne, az auto banolas.
Mondjuk a progi automatikosan - ha smajli beszuras hasznal valaki - kibanolna 😊)
De akkor ez meg a 22-es csabdaja:
Miert raktak akkor ide?
szerintem izlessel ezt is lehet hasznalni
akkor meg figyelhetne a progi azt, hogy egyszerre, csak egy szmajlit hasznalhasson valaki
par karakter tavolsagra

kpd-hungary

>>>Kedves Novi, + akire még tartozik

Sajnos nem értek egyet azzal hogy ha nem tetszik, akkor ne olvassam el. Engem igen is érdekel, hogy mi történik a játékostársaimmal, és erre van ez a fórum.
Ha valakivel problémád van írj neki emailt, hívd fel telefonon, keresd fel személyesen vagy amit akarsz, de ne itt a fórumon "beszéld" meg vele.
Már ha ezt lehet egyáltalán beszélgetésnek nevezni.
Olvasd el az alábbi kis idézetet(gondolom még nem olvastad), és ezek után ehhez tartsd magad:

Moderálási alapelveink

A SuperGamez fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztõség fenntartja, a fórumok szereplõi ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezõek, betartatása a moderátorok feladata.
...
Szabályok
...
Hozzászólások törlése:

Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.

Disno
...gondolok pl. a 3 soros asshole-ozásra

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
»»»Lord Novi:
És ha vmi érdekes van ott? Azt se olvassa el? Télleg kezd elég buzeráló lenni pedig elején yokat rötyögtem magamban hogy mit nem tudtok csinálni egy játék miatt...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Novi
egyégként senki sem kéztet rá, hogy elolvasd.
Most már kezd nagyon elegem lenni!!!
Most szólok utoljára hogy fejezzétek be ilyen szeméttel teleírni a "RUNESCAPE" fórumot.
Tehát mégegyszer elmondom a nagyon gyengeelméjűek kedvéért, hogy csak olyat írjatok ami a többieket is érdekli, vagy ha nem is, de legalább nem zavarja.
Nincs kedvem ezt olvasni, amikor mást is csinálhatnék.

Disno
*dwarven stout

Disno
»»»Pascalesp:
...Meghívja egy forró csokira a nénit meghívja egy forró csokira a nénit, ding dang dong, ding dang dong...

Disno
»»»Hungary:
Köszi a smaragdnyaklánc reqments infot! Neked is 44 a smithinged?
»»»Sir Ams:
Mivel azért én is informálódok, gondoltam hogy nem fog nekem ingyen plate-t, stb. csinálni [mielőtt még kiröhögnél hogy haha, még nem 98-as a smithingje , ez csak egy példa volt!]
»»»Hagane:
Mining: 55 Smithing: 44
»»»Lord Novi:
Teccett a #6825 beszólásod a régi "haveroddal" :-)))
»»»Pascalesp:
URAMATYÁM, te beszélsz a beszédstílusról?!?! :-))) Mr. Dopeman, Mr. Dopeman, mit csinál, mit csinál?... :-)))

Ennyi offtopic mára elég volt és most térjünk át a runescapera...

>>>Hangianix:
Akkor holnapra tudom hozni a nyilakat.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Pascalesp és a többiek:
Igazatok van...

>>>Marcus és Rob:
Nem szeretném ha már megint vitafórum lenne ez a kis békés (hehh ha máshol élnétek ki vitás hajlamaitokat akkor tényleg igaz lenne) fórum.
És teljességgel egyetértek:
-Aorcéval mert õ elengedte a füle mellett ezeket a hülye (sorry) megjegyzéseket.
-Atomyval: mert akkor nyissatok egy Kit utálok fórumot és ott szidhatjátok egymást.

U.i.: tudom mi a vita tárgya fiúk, asszem régebben is ez volt veletek (vagy az átverés volt és lehet hogy ez is az) csak azért mondom ha azzal jönnétek elõ hogy ez így-ez úgy...
Nekem is nagy szám és másnak is ha meglopják akár rune, akár nem. Akár barát akár nem de
@RAN@NE ITT VESZEKEDJETEK!!!!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hagane
300 Body rune 1K ert :-D
Hagane
Eladó egy Death rune + 1 Chaos rune 1K-ert.
És igen, emeltem, mert annyiért nevetséges.
hungary
Megemelte az arat 2500gp-re. Erre nem volt felhatalmazasom 😞(
Igy a tranzakcio TOROLVE 😞(

kpd-hungary

Masteroid
Most vettem észre a 6791-es levelet. Köszi, tetszett és jól esett.
Ams
Én! 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Masteroid
Ki nézi a Heti-hetest?
Lord Novi
fejezd már be, unalmas vagy.Csak tömíted a fórumot.
Hagane
MAjd pont te nem a majomtól, mi?HAH!Jó vicc!
Masteroid
A ***************-ba (Bocsi moderátor), idáig a white knightsoknál voltam közbe a Wizard tower-be kellett volna mennem. GRHHHHHHHHHHH!!!!!!
Lord Novi
azon vitazunk, hogy Rob45 adja vissz aa acuccaimat!
Masteroid
Egy okos ember: Pascalesp. Apropó, hogy hívnak a játékban?
Masteroid
A Wizard tower-esre vagyok kiváncsi részletesebben.
Masteroid
Hol és kinél van a silverlight key 1?
Lord Novi
Egy nagyon csúnyát akartam mondani, de visszafogtam magamat, nem mint ti, mert én nem a majomtól származok.
Lord Novi
az egyik key a wizardtownban van, a másik a palota első emeletén egy csákesznél, ahol egy csomó őr van. A harmadik a csatornáknál van.
Hagane
Mibe?
Masteroid
Nem tudna valaki segíteni?
Hagane
Te nagyonhülye barom, most mondom hogy nem nylizok senkinek.Akkor már anyáztam volna neked rég, de szerintem a szellemi kapacitásod miatt utálnak.Most, viszont már örülök hogy átkúrt.Gyerekes meggondolatlan balfék vagy, mert ha nem engem basztatnál, és dolgoznál, akkor..!
Hmuda
Mindenkinek: bocs, hogy mostanában nem voltam, de nagyon lefoglaltak bizonyos dolgok. (civ3 fordítás, CS, Sims, haverok, buli, fanta)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lord Novi
meglátod, hogyha odaadod a jelszavadat robnak, akkor milyen barátod lesz. Add csak oda neki, ha olyan jó barátka vagy.
Masteroid
Hol és kinél van a Silverlight key 1???
Hagane
A kis és rövidbetű nem számít, már senki sem ír "Magyarul" mostanában :-D
Hagane
Nem igazán, csak hihetetlenül ritkán.Nézz csak körbe, nagyon régen írtam félre.Pedig nemhogy nem nézem meg, hanem gyorsíro vagyok.
Lord Novi
Te nem szoktál félreírni?
Hagane
Mostmár 13 Nature Runa.
Hagane
Te nagyonhülye vadbarom ÁLLAT!Csak azt mondtam hogy a podáddal inkább te égsz, nem tudsz írni :-D.
Lord Novi
Te csak egy kis Anarhista, Sátánista hülyegyerek vagy, aki azzal élvezkedik, hogy seggeket rajzol, és a képernyőt nyalja. Az ilyen gyerekeket nem kell komolyan venni.
Hagane
Eladó 12 Nature Rúna!A legtöbbet ajánlónak adom el!
Lord Novi
kis segg nyaló. AZT NYALD KI, AMIT ROB45 MUTAT NEKED! GYERUNK, egy, kettő, egy kettő...
Lord Novi
Nem is fárasztom magamat, hogy elolvassam a te írásodat. Alsóbbrendű kifejezéseket használsz ha érdekel. Megyek játszani.
Hagane
Novi : De amit te mondtál IS égő... (Podád) :-D
Lord Novi
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MOST ROB45 A LEGKEMÉNYEBB!!!!!!!!!!!! Azt hiszed, hogy az én anyámnak kezdődik a telefon szám 0690-nel?
rob45
rob45
(rob45)(marcus)
Lord Novi
lol, azt hiszed, hogy most nagyon depresszíós lettem, és hogy otthon verem a fejemet? Nem. Tévedsz! Olyat röhögtem rajtad, hogy még háta is estem a székkel.
rob45
hat,nem jott meg,lol!!!!!
rob45
ja,es a depresszio kora lejart!nyalas indul!