RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'RUNESCAPE szokimondo' - itt lehetne szitkozodni
vagy
'RUNESCAPE Bussiness' - itt lehetne begyujteni az informaciokat 😊)
😊)
kpd-hungary
itt speciel:
------
2001. feb. 02. 15:04 | Válasz erre | #1
O hol van? Hova lett?
kpd-hungary
Nagy egyszeru lenne, az auto banolas.
Mondjuk a progi automatikosan - ha smajli beszuras hasznal valaki - kibanolna 😊)
De akkor ez meg a 22-es csabdaja:
Miert raktak akkor ide?
szerintem izlessel ezt is lehet hasznalni
akkor meg figyelhetne a progi azt, hogy egyszerre, csak egy szmajlit hasznalhasson valaki
par karakter tavolsagra
kpd-hungary
Sajnos nem értek egyet azzal hogy ha nem tetszik, akkor ne olvassam el. Engem igen is érdekel, hogy mi történik a játékostársaimmal, és erre van ez a fórum.
Ha valakivel problémád van írj neki emailt, hívd fel telefonon, keresd fel személyesen vagy amit akarsz, de ne itt a fórumon "beszéld" meg vele.
Már ha ezt lehet egyáltalán beszélgetésnek nevezni.
Olvasd el az alábbi kis idézetet(gondolom még nem olvastad), és ezek után ehhez tartsd magad:
Moderálási alapelveink
A SuperGamez fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztõség fenntartja, a fórumok szereplõi ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezõek, betartatása a moderátorok feladata.
...
Szabályok
...
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
És ha vmi érdekes van ott? Azt se olvassa el? Télleg kezd elég buzeráló
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Most szólok utoljára hogy fejezzétek be ilyen szeméttel teleírni a "RUNESCAPE" fórumot.
Tehát mégegyszer elmondom a nagyon gyengeelméjűek kedvéért, hogy csak olyat írjatok ami a többieket is érdekli, vagy ha nem is, de legalább nem zavarja.
Nincs kedvem ezt olvasni, amikor mást is csinálhatnék.

...Meghívja egy forró csokira a nénit meghívja egy forró csokira a nénit, ding dang dong, ding dang dong...
Köszi a smaragdnyaklánc reqments infot! Neked is 44 a smithinged?
»»»Sir Ams:
Mivel azért én is informálódok, gondoltam hogy nem fog nekem ingyen plate-t, stb. csinálni [mielőtt még kiröhögnél hogy haha, még nem 98-as a smithingje
»»»Hagane:
Mining: 55
»»»Lord Novi:
Teccett a #6825 beszólásod a régi "haveroddal" :-)))
»»»Pascalesp:
URAMATYÁM, te beszélsz a beszédstílusról?!?! :-))) Mr. Dopeman, Mr. Dopeman, mit csinál, mit csinál?... :-)))
>>>Hangianix:
Akkor holnapra tudom hozni a nyilakat.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Igazatok van...
>>>Marcus és Rob:
Nem szeretném ha már megint vitafórum lenne ez a kis békés (hehh ha máshol élnétek ki vitás hajlamaitokat akkor tényleg igaz lenne) fórum.
És teljességgel egyetértek:
-Aorcéval mert õ elengedte a füle mellett ezeket a hülye (sorry) megjegyzéseket.
-Atomyval: mert akkor nyissatok egy Kit utálok fórumot és ott szidhatjátok egymást.
U.i.: tudom mi a vita tárgya fiúk, asszem régebben is ez volt veletek (vagy az átverés volt és lehet hogy ez is az) csak azért mondom ha azzal jönnétek elõ hogy ez így-ez úgy...
Nekem is nagy szám és másnak is ha meglopják akár rune, akár nem. Akár barát akár nem de
@RAN@NE ITT VESZEKEDJETEK!!!!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Igy a tranzakcio TOROLVE 😞(
kpd-hungary
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

(marcus)