RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kpd-hungary
Szia, reg lattalak. 😊)
Jo, majd ha neked irok, elotte mindig felirom a nevedet. OK?
kpd-hungary
Ha elmesz a Varrocktol D-re levo epitmenyhez, ahol a kuldi amugy befejezodik, akkor, mikozben runara vadaszol, es esetleg uzletel, vagy a ranged-et fejleszted, figyeled, hogy ki fejezi be eppen a kuldit.
Tole olcsobban is megveheted. 😊) Nekem egyszer 400gp-ert sikerult, de roppant turelem kell, hogy ez osszejojjon 😊)
kpd-hungary
Latom, nem megy a 'crafting'. Ezert hadd irjam le, en hogyan kezdtem hozza. A craftingolasom tortenete:
------
Elso lepes:
Hozzavalok:
1 db csakany
1 db jug
(1) Varrock mellett lehet agyagot banyaszni. Telebanyasztam magamat agyaggal.
(2) Az igy kibanyaszott agyaggal elbattyogtam egy szokokuthoz. (Nekem a monostori volt a legkozelebb) 😊)
(3) Megmeritettem a 'jug'-ot a szokokutban
(4) Hasznaltam a vizzeltelt kancsot az agyagon
(5) Ezt addig ismeteltem, amig az osszes agyagom 'lagy' nem lett.
(6) A lagy agyaggal elslattyogtam 'Barbarvillage'-ba, az uttol D-re, a K-i haz a Fazekas muhely.
(7) A korongon megformaztam az agyagot valamive, amit tudtam. Fontrol lefele lehet ezeket hasznalni, celszeru a legnagyobb xp-t adot csinalni, hogy gyorsabb legyen
(8) A nyers cserepedenyeket kiegettem es eldobtam.
------
Masodik lepes:
Hozzavalok:
1 db tu
1 db fegyver
50 tekercs cerna
Ezeket be lehet szerezni Al-Kharid keleti reszen a GS melletti uzletben
(1) Le kell kuzdened egy tehenet.
(2) Vedd fel a bort, ha a kuzdelem megviselt a nyers hust is. A csontot is erdemes, mert sok kicsi sokra megy. A hust megsutheted es megeheted, ha valaki rak tuzet. 😊)
(3) Szoval tele vagy borrel. Al-Kharidban a Nyi kapuhoz legkozelebb lakik a cserzo varga, penzert kicserzi a boroket.
(4) hasznald a tut a boron, tucc varni kesztyut/cipot/mellenyt ebben a sorrendben
(5) a cuccot eladhatod a GS-ben, amibol vehetsz cerna utanpotlast, vagy csereztethetsz. 😊)
(6) Ezt mindaddig ismeteld, amig Holy-t nem tucc craftingolni. Onnan mar csak egy 'kopes', hogy gyemant amulettet keszithess. (ahhoz a magicnek is fejlodnie kell ) 😊)
------
Kiszamoltam, ha csak Holy-t keszitesz es el akarod erni a 'crafting lvl 70'-t akkor 14753-at kell keszitened ... (akar most elkezdheted gyujteni ra az ezustot) 😊)
------
Aljon itt, hogy miert mennyi Xp-t kapsz.
var pot = Math.ceil(diff / 6.25)
var bowl = Math.ceil(diff / 15)
var piedish = Math.ceil(diff / 15)
var gloves = Math.ceil(diff / 13.5)
var boots = Math.ceil(diff / 16.25)
var armor = Math.ceil(diff / 25)
var holysymbol = Math.ceil (diff / 50)
var sapphire = Math.ceil(diff / 12.5)
var emerald = Math.ceil(diff / 17.5)
var ruby = Math.ceil(diff / 22.5)
var diamond = Math.ceil(diff / 27.5)
var goldring = Math.ceil(diff / 15)
var goldnecklace = Math.ceil(diff / 20)
var goldamulet = Math.ceil(diff / 30)
var sapphirering = Math.ceil(diff / 40)
var sapphirenecklace = Math.ceil(diff / 55)
var sapphireamulet = Math.ceil(diff / 65)
var emeraldring = Math.ceil(diff / 55)
var emeraldnecklace = Math.ceil(diff / 60)
var emeraldamulet = Math.ceil(diff / 70)
var rubyring = Math.ceil(diff / 70)
var rubynecklace = Math.ceil(diff / 75)
var rubyamulet = Math.ceil(diff / 85)
var diamondring = Math.ceil(diff / 85)
var diamondnecklace = Math.ceil(diff / 90)
var diamondamulet = Math.ceil(diff / 100)
kpd-hungary
lécci vki irjon valamit és tuntesse fel hogy nekem szol mert kulonben nem olvasom el, thx
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
»»»Hagane:
Mit is akartál velem a rune med-ről beszélni? :-))
Az egy dolog, hogy kell a pénz, az nem elég hogy most vettem tőled egy rubyt!!!
»»»Rincewind:
Hmmm, télleg az a best rajzfilm :-)))
Szóval potya Siler kellene, most, és utoljára!
A Runescape retelling of the classic by Bill Shakespeare, this one ends up being pretty simple to do, and no one gets killed!
Highlight the SPOILER below for more details:
Talk to Romeo, Juliet or Priest (Father Lawrence). Cadava berries needed to make potion are found in forest near Varrock's southeast mine.
Reward: 5 quest points
Thanks for help: Hitman_X
Shield of Araav
In this quest, you're tasked to recover the Shield of Araav for the King of Varrock.
See the SPOILERS below for more details (highlight to see them):
Talk with the librarian in the palace. It's extremely hard to do this quest alone, so find a friend to help.
One of you should: Join Black Arm - Talk with chief of gang part of shield quest you must get 2 crossbows from Phoenix gang
The other should: Join Phoenix Gang - Talk with Baerek in the Varrock Marketplace. Talk to one of gang leaders in the underground in the Varrock slums, kill a man in inn, and return with loot to gang headquarters.
Each of you should get half of the shield from a cabinet in your headquarters.
Go with shield to Museum first to get 2 certificates (one for each of you) and then bring it to king.
Reward: 2 certificates - each of which grants the bearer a 600gp reward when presented to the King (note: king will only pay once, it is easy to give other certificate to player that helped), 1 quest point
Thanks for help: Hitman_X
kpd-hungary
Mindenkinek ajánlom!
Kaleva
30k erte a legtobb ajanlat ha kell keresd meg😊)
kpd-hungary
Én mostanában vagy bányászok (GT), vagy benn áll a karim néhány agresszív ellenfél között és bőszen csapkodja őket, miközben én vizsgákra tanulok 😊
ruby ammy a power +10
ahhoz crafting lvl 50-kell nekem csak 40 van
😞(
kpd-hungary
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ja és nem vagyok NEWBIE 😊 Mert már van két karim is.. ( Mind2ő 1. szintű hajjajjj! 😄 ).
De megvannak már vagy fél éve csak nem jáccok velük mer:
minek ha nincs magyar úgyis xar 😊
Szóval hol is tartózkottok?
Hungary>>> He, Power + 10?Légyszives várj, megkérdezem Amorce-t.
Amorce>>> Tudsz Diamondot csinálni, mármint Amulett?Mert kellene, fizetek vele rendesen, és van benne WPN AIM vagy hasonó bónusz?Mindenképpen kell, ha tudsz.
Hun, ha Amorce-től kapok egyet, akkor is kapsz tőlem valamit ;-).
kuldjem talan el a diakigazolvanyomat,lol,nemtom,mitbuzeraljatok egymast a tesommal,de nem is erdeke,ja es en NEMrob42 vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Nuki : nemérdekes mit mondott, én megbízható forrásokból tudom.Miért, most vannak Megán!Akkor már Giga lesz, vagy mi?Tehát már a végét súrolják.A főellenfél most Apocalymon