RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B... meg! Rohadtul ki van a tököm a sz*r RS serverek miatt ggggrrrrrrrrrrrrr
»»»Hungary & Novi:
duper=az a gamer aki kihasználva a serverek sz*rságát megduplázza a cuccot. Amikor cserél vkivel vagy mi, a cuccok eltűnnek.
»»»Hungary & Novi:
duper=az a gamer aki kihasználva a serverek sz*rságát
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Baszics es most banyasztam es tele lettem. BAZZZEGGGGG! :-(((((
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
sorry egy kis 'oftopic' HELP
Tud-e kozuletek barki segiteni abban, hogy kivancsi vagyok a 256 szürke szinu BMP es TIFF formatumara? 😞(
Legalabb azt megtudna valaki mondani, hogy honnan juthatnek hozza.
Tud-e kozuletek barki segiteni abban, hogy kivancsi vagyok a 256 szürke szinu BMP es TIFF formatumara? 😞(
kpd-hungary
kpd-hungary
kpd-hungary
Hmm én már láttam vkit aki 50k arrows-t akart eladni. Jól le duper-elték [bár én nem tudom mi az gazság...]
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Hú de jó, hogy délután nem tudtam játszani, bukhattam volna párezer XP-t / egy csomó időt...
Dwarven Stout!Azzal fogom megcsinálni az Aranyat!He he he he he he he he he!*Hic* Megnézem egy mennyi *hic* ideig tart!
Baz , LV 15 Prayer voltam, most meg pont arra a pillanatra rakott vissza, amikor meglesz az LV 15!Ez a Dragon Slayer-nél NAGYON kellemes tud lenni, amikor pont megölted... :-\
Nemigaz, megint ugorhatok ujra prayerbol es egy csomo cuccot is buktam. Es nem eloszor.
Van 60k-m Hangi ha nagyon vágysz arra a sok arrowra 😊
Update...az a hülye Gower srác szólhatott volna.Szórakozott kisfiú, az mindenesetre igaz!(Vagy lusta)
Baszics, kidobott es nem enged vissza, mert szerinte rosszul van beallitva a gepem.
Ennel en kb 2x tobbet lottem el. Az ajanlat most
140k vagy 100k+rune plate.
140k vagy 100k+rune plate.
Na EZ jó üzlet ;-).Szerintem hacker a srác, viszont, mert kizárt hogy ennyit össze tudjon hozni KB 1 év alatt...
A 125k egyenkent a 12k arrows es 2.5k bolts-ra volt nyito ajanlat.
EZ a srác sem igazán olcsóbb, de akkor nekem miért adta olcsóbban?A ranged most KB LV 9, mert kis technikai ok felmerült :-P.
Na mindegy, PLEASE Iron-oret bányásszon mindenki, vagy nincs potya Gold Ring ;-)
Na mindegy, PLEASE Iron-oret bányásszon mindenki, vagy nincs potya Gold Ring ;-)
Caterpie-tol es Nuki-to mindig 10gp/arrow aron vasaroltam. Az igaz, hogy 50-nel sose tobbet.
Jó, mert Caterpie2 275 nyilat adott 200-ért :-\.Nagyon gyenge emberke ad el ennyi nyilat ilyen drasztikus áron.Mondjuk, lehet hogy Caterpie akciós áron folyt, de akkor is, fogadok hogy Hangi vette meg a nyilakat :-D
Mi a 125K?Igaz, pénzem nincs, de akkor ish...!:-D
Mondjuk, ha 20 Gold Bar-t Necklace-cé csinálok, hát még Sapphire-ral, akkor keresni fogok rendesen!10 X 288 = 2880! Tehát MINIMUM 5000 fog összejönni 22 Bar-ból, mert ugye ha 288-ért adom el, akkor (K😎 4- et leszámít a kövezkő árából, tehát 284, majd 280, stb. (Ezt 10-ig csinálja)
Mondjuk, ha 20 Gold Bar-t Necklace-cé csinálok, hát még Sapphire-ral, akkor keresni fogok rendesen!10 X 288 = 2880! Tehát MINIMUM 5000 fog összejönni 22 Bar-ból, mert ugye ha 288-ért adom el, akkor (K😎 4- et leszámít a kövezkő árából, tehát 284, majd 280, stb. (Ezt 10-ig csinálja)
Ok, ujra kellett regisztraltatnom magam. A 125k-s ajanlattal nem tudok versenyezni sajnos.
535 nyíl azon ar áron?Te nem vagy normális, az én áraimmal is vetekszel pedig azok se semmik...:-)
Bazzeg nem enged be a tip.it-s forumra a jelszavammal, mert szerinte rossz. Hat akkor kuldje el nekem a jot. DE NEM, mert a Hangianix user nevhez, nala nem az en cimem van. :-(((
Mi a fene van a klienssel, tényleg?És hogyhogy ti meg nyolc és után IS fennvagytok, amikor 18:00 tól csak 07:00- ig olcsó a net?Valami nem stimmel...
Köszi, de anyagoz b-------- nem kellemes, alig kapok 100 XP-t érte, míg a Gold Necklace 20-at ad, mindig!20 X 24 = 480!Meg a smithing is fejlődik, úgyhogy...a varrogatás ...na, nem semmi, majd megpróbálom :-D
kpd-hungary