RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmentem a zafir hazhoz.
latnotok kellettvolna
neztem a kisterkepen, hogy egyenesen felem rohan egy feher pont.
kozelembe ert, es mint a macska ha az ablakparkanyon a farkanal fogva vontatjak.
hatraarc es iszkiri :))
latnotok kellettvolna
neztem a kisterkepen, hogy egyenesen felem rohan egy feher pont.
kozelembe ert, es mint a macska ha az ablakparkanyon a farkanal fogva vontatjak.
hatraarc es iszkiri :))
kpd-hungary
Persze, mert ha Faladorban smithelsz Gold / Saph necklace-ot, azt nem Port Sarim-ba viszed eladni, 250- ért!Áááá, nem Hunny :-D.Ez most nem jött be.
Mellesleg van Axe bolt is...?Nem is tudtam!Illetve tudtam, de nem, hogy hol.
Mellesleg van Axe bolt is...?Nem is tudtam!Illetve tudtam, de nem, hogy hol.
Mellesleg ha valaki nem játssza, akkor hülye nagy OT üzeneteket hagy, az pedig csak éncsinálhatom ;-).Legalább talál témát is..
Apropó!Két crafting, és Emerald Ringeket tudok majd csinálni!Aaaaah..EMMY RINGS!Aztán meg a Necklace.(Az KB 1200-ért adódik el!)
Apropó!Két crafting, és Emerald Ringeket tudok majd csinálni!Aaaaah..EMMY RINGS!Aztán meg a Necklace.(Az KB 1200-ért adódik el!)
.....
Na kabd be plz.Ellenséges?Könnyen meglehet!Megint feldugbnak egy tűt a seggembe, TE se igazán lennék puszi-puszi, mert nem kellemes.Egyébiráng 4500 player van online!
Na kabd be plz.Ellenséges?Könnyen meglehet!Megint feldugbnak egy tűt a seggembe, TE se igazán lennék puszi-puszi, mert nem kellemes.Egyébiráng 4500 player van online!
Bocs, nem szivesen teszem, de sajnos nehez megszabadulni tole, ugyanakkor, meg ha megveszem keresni is kellene rajta valamit. Tehat az arany nyaklancert alias 'gold necklare'-ert 200gp -t fizetek darabonkent.
Aki gyartott mar ilyet, az tudja, hogy mennyi veszodseggel jar eladni :((
Ezt a veszodseget vallalnam en at.
------
Tehat a legaktualisabb, legjobb ajanlat:
------
mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
nature runa / 120 / Atomy
holy Symbol / 50 / magamnak
arany nyaklanc / 200 / magamnak
------
Ha valakinek az arkepzesben jobb otlete van kerem rukkoljon elo, hogy megegyezhessunk :))
Aki gyartott mar ilyet, az tudja, hogy mennyi veszodseggel jar eladni :((
Ezt a veszodseget vallalnam en at.
------
Tehat a legaktualisabb, legjobb ajanlat:
------
arany nyaklanc / 200 / magamnak
------
Ha valakinek az arkepzesben jobb otlete van kerem rukkoljon elo, hogy megegyezhessunk :))
kpd-hungary
Bovitenem ajanlatomat a sima nyaklanccal:
------
Megismetelnem ajanlatomat :
------
arany nyaklanc / 260 / magamnak
------
Megismetelnem ajanlatomat :
------
arany nyaklanc / 260 / magamnak
kpd-hungary
:)))
>>>>>> Hangi
Azert irtam a smithing lvl-t, hogy laccodjon, hogy acelrol van szo :((
Megcsinalnam en, de felek, hogy nem jonne ossze :((
------
Tehat: Steel-t minden keszitek hozott anyagbol :))
>>>>>> Hangi
Azert irtam a smithing lvl-t, hogy laccodjon, hogy acelrol van szo :((
Megcsinalnam en, de felek, hogy nem jonne ossze :((
------
Tehat: Steel-t minden keszitek hozott anyagbol :))
kpd-hungary
2.5K GP, vel kerestem 4.5 K GP-t!
Nemsokára EMERALD RINGEK-et csinálok, és azokat adom el!Nagyon jól bejött most a Crafting business!
Nemsokára EMERALD RINGEK-et csinálok, és azokat adom el!Nagyon jól bejött most a Crafting business!
»»»Lacc:
Anyás, ezt mivel csináltad?
Anyás, ezt mivel csináltad?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Hmm... én zafírt 500-ért, emeraldot 700-ért veszek.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
»»»Hungary:
Hehh 10-től +néztem egy 2,5 órás filmet utána egyből ment, kemény 108 ember nyomult de mire odaértem a Lesser Demonokhoz már mozdulni se tudtam :-( Szóval jól telt az a 3 óra várakozási idő :-)
»»»Zsooo:
yo hogy emlegeted Sandytraint, már rég láttam a server statusokon! Muhahahaha gondolom átvette a második helyet a 87-es átlagával...
Hehh 10-től +néztem egy 2,5 órás filmet utána egyből ment, kemény 108 ember nyomult de mire odaértem a Lesser Demonokhoz már mozdulni se tudtam :-( Szóval jól telt az a 3 óra várakozási idő :-)
»»»Zsooo:
yo hogy emlegeted Sandytraint, már rég láttam a server statusokon! Muhahahaha gondolom átvette a második helyet a 87-es átlagával...
Hungary, akkor viszek 3 rune bart, kernek egy kite-t. ;-)))
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
kozhirre tetetik:
------
Hozott anyagbol barkinek barmit kovacsolok.
Meg body-t is. :)))
FREE smithing lvl 48 :))
------
Hozott anyagbol barkinek barmit kovacsolok.
Meg body-t is. :)))
FREE smithing lvl 48 :))
kpd-hungary
Talalkoztam egy Komondor nevu amerikai novel. Azert hivjak igy mert van egy Komondor nostenye. ;-)
--->Amorce, Atomy
Beraktak egy 1200-s kuszobot, emiatt nem enged vissza. A 100 acelrudat majd odaadom ha bejutok
(fel 7 fele probalom legkozelebb), vagy hetfon.
Beraktak egy 1200-s kuszobot, emiatt nem enged vissza. A 100 acelrudat majd odaadom ha bejutok
(fel 7 fele probalom legkozelebb), vagy hetfon.
Remelem nem a bankban beszeltel hozzam, mert ott egyreszt tradelt-em, masreszt kb. 5 s-kent jon 20 felirat. De, ha mashol nem vettelek eszre, akkor bocs.
Ok, kileptem mert sokan voltak a vadaszhelyemen es nem enged vissza.
--->Lord Marcus
Bocs, de nem vettelek eszre. Hi! ;-)
Bocs, de nem vettelek eszre. Hi! ;-)
Mi van?Ez az összes annyi, hogy 3.3K.Időközben kaptam egy ajánlatot egy Rune cuccra, ezért mostmár 3.7 K, de így is megéri (6 Death rune?).
Többet nem emelek.
Ja, éééés...vegye már meg valaki!
Müxik?
Többet nem emelek.
Ja, éééés...vegye már meg valaki!
Müxik?#7412
Eladó 305 Body, 92 Earth, 188 Fire, 131 Water, 4 Law, 1 Cosmic, 26 mind, 16 Nature, 3 Chaos, 6 Death, 15 Air Rune CSAK 3.3 K!Valaki, nagyon kérem vegye meg!Külön külön a rúnák drágábbak!
Tudom, hogy OT, de nyilvánítsatok véleményt!
Jaaa!meg asszongya a fat, hogy albérletbe lakik.Mostmár tudom hogy a QRV----nál.(Párdon.)Szóval még ennyivel több pénze is van, úúúgyhogy itt vér fog folyni!
Jaaa!meg asszongya a fat, hogy albérletbe lakik.Mostmár tudom hogy a QRV----nál.(Párdon.)Szóval még ennyivel több pénze is van, úúúgyhogy itt vér fog folyni!
Muter mobilja cseng - semmi.
Muter visszahívja fater, az meg röhögve mondja, hogy félretette, míg a háttérben a Gizike(Akivel a mutit megcsalta) röhög, hogy 30000 volt a monitor, meg milyen jó, amikor azt mondja a fat, hogy nem neki kell.Mocskos szemét!Most egy kicsit dühös vagyok, ha valakit megsértek --- bocsi.
Muter visszahívja fater, az meg röhögve mondja, hogy félretette, míg a háttérben a Gizike(Akivel a mutit megcsalta) röhög, hogy 30000 volt a monitor, meg milyen jó, amikor azt mondja a fat, hogy nem neki kell.Mocskos szemét!Most egy kicsit dühös vagyok, ha valakit megsértek --- bocsi.