RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belga gyerek, egy cserkeszcsapattal volt Mo.-n a nyaron. 3 megjegyzese volt: 1.Szep erdok 2. Sok mobil 3. Tul sok dohanyos (o is dohanyzik)
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Azon gondolkzoom, hogy a Prayer-t felnyomom egy picit...nemtom miért, igazán..lehet hogy jól jön?Nemsokára LV 47 leszek (Lv 44 leszek holnap).
Kellene Sapphire!Cut / Uncut 350 darabja
Emerald sajnos most *csak* 500, amíg nem tudok emerald Necklace-ot csinálni..hai gen, akkor 625 utána.
Kellene Sapphire!Cut / Uncut 350 darabja
Emerald sajnos most *csak* 500, amíg nem tudok emerald Necklace-ot csinálni..hai gen, akkor 625 utána.
Rájöttem hogy ez a játék.. kurvajó :) Most is csak azért vagyok itt mert lagosak a szerverek

Most jut eszembe, be se mutatkoztam!425 üzenet után ez eléggé kínos, de :
Életkorom(on :-P) 14
Dani (Vagy semmi, esetleg Dante)
Kedvenc virágom a Mufkátli, kedvenc állatom a Muflon!A legrosszabb állat a POlitikus / motoros rendőr duó, a legjobb meg a Kutya / Csincsilla!
Életkorom(on :-P) 14
Dani (Vagy semmi, esetleg Dante)
Kedvenc virágom a Mufkátli, kedvenc állatom a Muflon!A legrosszabb állat a POlitikus / motoros rendőr duó, a legjobb meg a Kutya / Csincsilla!
Kérdés : Mit eszik a vegetáriánus kannibál?
Lejjebb ::: (Spoiler, annak aki tudja)
Zöldségest.
Lejjebb ::: (Spoiler, annak aki tudja)
Zöldségest.
Nem madár, de elszállhatna >_<.
Hogy hol?A Netem, abban az ezred, sőt!Milliomod-másodpercben, amint fellépsz, magától cafatokra szedi a kapcsolatod!Menj az IE Súgó / Névjegy ikonra!Nekem először 40-et írt ki, és most is!Nektek mennyi?
Hogy hol?A Netem, abban az ezred, sőt!Milliomod-másodpercben, amint fellépsz, magától cafatokra szedi a kapcsolatod!Menj az IE Súgó / Névjegy ikonra!Nekem először 40-et írt ki, és most is!Nektek mennyi?
Megáldtak!A Kiwwi Isten szokás szerint rámküldte a három átkot :
Lassúság
Disconnection
Boredom
Mondanom sem kell, elvagyok, próbálok életet verni a Netembe, és ez vetekszik azzal a frusztrációval mint amikor egy LV 5 newbie lecsap Full Rune-ban egy LV 65 Profit(Semmi esélye, de ha valamilyen oknál fogva mégis..).
Plusz, egy darabig nem igazán fogok jönni, merthogy a Weenyó elég fúrcsa dolgokat csinál.Win-újratelepítés.
Lassúság
Disconnection
Boredom
Mondanom sem kell, elvagyok, próbálok életet verni a Netembe, és ez vetekszik azzal a frusztrációval mint amikor egy LV 5 newbie lecsap Full Rune-ban egy LV 65 Profit(Semmi esélye, de ha valamilyen oknál fogva mégis..).
Plusz, egy darabig nem igazán fogok jönni, merthogy a Weenyó elég fúrcsa dolgokat csinál.Win-újratelepítés.
Erre két okból SEM kerül sor.:
1) Egyszer adtak egy jelszó, próbáljam ki, aztán abban a percben ki lettem tiltva.Kőkeményen szaboltáltam a szervert, de azon kívül semmi komoly :-D.
2)Nem akarom hogy mindenki azt higgye, hogy lopok / lopni fogok, mindenki karija a vára.
X) Közben rá is jöttem, hogy vizsgáim is lesznek nemsokára, úgyhogy most az enyéimmel kell hajtanom, megaztán nekem se lenne kellemes, ha az én karimban kotornának...fúrcsa hogy pont bennem bízik meg a hugod.(Mármint...pont én?Ugyanmár, csak 15 magyar van?:-P) - nem gyanúsítgatásnak szántam.
Skull : Nagyon merem remélni nem rám utaltál.
Ha igen, akkor most elmondom, hogy a Crafting igenis az RS-hez tartozik, és nem igazán értem hogy lehet neked ekkora ego-d.Én is egy elég masszív bunkó vagyok, de legalább beismerem...
Ööö...nem a Rob45 VS. Lord novi csatára gondoltál?Ha igen, akkor a fentit felejtsd el :-P
1) Egyszer adtak egy jelszó, próbáljam ki, aztán abban a percben ki lettem tiltva.Kőkeményen szaboltáltam a szervert, de azon kívül semmi komoly :-D.
2)Nem akarom hogy mindenki azt higgye, hogy lopok / lopni fogok, mindenki karija a vára.
X) Közben rá is jöttem, hogy vizsgáim is lesznek nemsokára, úgyhogy most az enyéimmel kell hajtanom, megaztán nekem se lenne kellemes, ha az én karimban kotornának...fúrcsa hogy pont bennem bízik meg a hugod.(Mármint...pont én?Ugyanmár, csak 15 magyar van?:-P) - nem gyanúsítgatásnak szántam.
Skull : Nagyon merem remélni nem rám utaltál.
Ha igen, akkor most elmondom, hogy a Crafting igenis az RS-hez tartozik, és nem igazán értem hogy lehet neked ekkora ego-d.Én is egy elég masszív bunkó vagyok, de legalább beismerem...
Ööö...nem a Rob45 VS. Lord novi csatára gondoltál?Ha igen, akkor a fentit felejtsd el :-P
Ugytunik nem az RS-l van baj, hanem (legalabbis nalam) a Matavval. Kemeny 0,13k-val megy a letoltesem, :-(
Felpercenkent connection lost, meg se mozdulok, semmi szoveg a kulvilagbol...
Felpercenkent connection lost, meg se mozdulok, semmi szoveg a kulvilagbol...
Ja, nem is tudok rendesen belepni... :-(
>>>>>> rob 45
beszeltem a supervigyorral.
Ha rob 45 surgosen nem szox le a smajli sorrol, es nem csak egyetm vagy kettot szursz be, akkor uzeni 'kibanol' :))
Na akarsz meg irogatni?
Vagy leszox vagy nem latunk a forumon tobbe :)))
beszeltem a supervigyorral.
Ha rob 45 surgosen nem szox le a smajli sorrol, es nem csak egyetm vagy kettot szursz be, akkor uzeni 'kibanol' :))
Na akarsz meg irogatni?
Vagy leszox vagy nem latunk a forumon tobbe :)))
kpd-hungary
nem nagyon tudom eladni a nyaklancot :))
Szerencse kell hozza.
Talan ha minden nap reggel 7-kor fellepnek, akkor USA-ban mindig 7-oraval fiatalabbak, mondjuk ejfel van :))
Szerencse kell hozza.
Talan ha minden nap reggel 7-kor fellepnek, akkor USA-ban mindig 7-oraval fiatalabbak, mondjuk ejfel van :))
kpd-hungary
Jelenleg 60-as a craftingom, de a következő szinthez szükséges silverek fele (250db) már megvan. Craftolni azonban csak hétvégén fogok !
Ha van eladó silvered akkor úgy néz most ki, hogy vagy pénzért, vagy steel barért tudom megvenni (aktuális árakért a "tőzsdeügynökömet" Hangianix-ot kell megkérdezni), mert a szénből ideiglenesen most kifogytam.
--->Hungary
Másmilyen amulettre nem megy a varázslat, a madzagozást nem próbáltam, de ki fogom (bár csak 10% esélyt adok, hogy bejön, mert az arany amuletteknél nem működik (ez 100%!!!).
Marad tehát a silver. Apropó mennyit sikerült gyűjteni ? :-))))))
Ja, Skull ! Az előbb el is felejtettem megsértődni, hogy engem nem vettél bele a felsorolásodba ! Na mindegy, majd legközelebb sértődöm. :-)))))))))
Ha van eladó silvered akkor úgy néz most ki, hogy vagy pénzért, vagy steel barért tudom megvenni (aktuális árakért a "tőzsdeügynökömet" Hangianix-ot kell megkérdezni), mert a szénből ideiglenesen most kifogytam.
--->Hungary
Másmilyen amulettre nem megy a varázslat, a madzagozást nem próbáltam, de ki fogom (bár csak 10% esélyt adok, hogy bejön, mert az arany amuletteknél nem működik (ez 100%!!!).
Marad tehát a silver. Apropó mennyit sikerült gyűjteni ? :-))))))
Ja, Skull ! Az előbb el is felejtettem megsértődni, hogy engem nem vettél bele a felsorolásodba ! Na mindegy, majd legközelebb sértődöm. :-)))))))))
--->Hungary
Akkor all az uzlet? (Rune Large)
Akkor all az uzlet? (Rune Large)
hagane a tesom nem lessz fent meg nemtudommeddig ezert azt kerte hogy a karijaval menj minden nap egy kort elore is koszoni rob42 es tudod mi a jelszo ha van kedved akkor fejlesztheted is ne add meg masnak a jelszot koszoni megegyszer rob42!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))

!!!!!!
Eszrevettem valamit
!!!!!!
A amulet keszitesnel ugyebar ra lehet kotni a madzagot az amuletre...
Namarmost fol lehet madzagolni a Holy-t is :))
Csak egy bokkeno van, ugyanannyiert veszi a bolt, mintha nem lenne rajta madzag :((
De igy dupla annyit lehet eladni, ill. a kotozes is adhat 'crafting'-ot (feltetelezes)
Avagy jo volna, ha egy nagy magus varazsolna ra valamilyen varazslatot, hatha nem is kell gyemantamulet ahhoz, hogy gyemantamulettel egyenerteku amuletted legyen :))
Eszrevettem valamit
!!!!!!
A amulet keszitesnel ugyebar ra lehet kotni a madzagot az amuletre...
Namarmost fol lehet madzagolni a Holy-t is :))
Csak egy bokkeno van, ugyanannyiert veszi a bolt, mintha nem lenne rajta madzag :((
De igy dupla annyit lehet eladni, ill. a kotozes is adhat 'crafting'-ot (feltetelezes)
Avagy jo volna, ha egy nagy magus varazsolna ra valamilyen varazslatot, hatha nem is kell gyemantamulet ahhoz, hogy gyemantamulettel egyenerteku amuletted legyen :))
kpd-hungary
Kkrissszel talalkoztam a minap, nem tudtunk sokat beszelni, mert le kellett lepnem :((
kpd-hungary
>>>Skull
Rince-ék mostanában inkább CS-eznek. Érdeklődtek a DA fórumon, hogy akkor most Te játszol, vagy se?
Mellesleg baromi szívesen hentelnék velük én is esténként, csak a hülye MB limitem, és a 10 fps-em miatt inkább egyenlőre maradnom kell a bot-oknál...
Rince-ék mostanában inkább CS-eznek. Érdeklődtek a DA fórumon, hogy akkor most Te játszol, vagy se?
Mellesleg baromi szívesen hentelnék velük én is esténként, csak a hülye MB limitem, és a 10 fps-em miatt inkább egyenlőre maradnom kell a bot-oknál...
Meg iden szeretnem elerni a 70-s rangedet...
Nyilvesszoben mi neked a jozan esz? ;-)))
Port Sarim-ban, ha egyetlen sincs, akkor 288-a max, amit én láttam.Le is ellenőrizheted...
hagane mondta, hogy o 250-ert adja el a labncait.
------
tehat ha valakinek lanca volna elado, akkor 250-ert megveszem. Igy egy kicsit strapas lesz, de talan meg megeri.
------
tehat ha valakinek lanca volna elado, akkor 250-ert megveszem. Igy egy kicsit strapas lesz, de talan meg megeri.
kpd-hungary
1) Inkább nem, sokba kerül :-P
2)Neki meg nem igazán tanácsolom.
3) Mert Mailbomb!
4)MÉG TÖBB MAILBOMB!
5) Tetülassú már megint.Hun : Hol van az az Emerald amit tegnap mondtad hogy eladsz?
2)Neki meg nem igazán tanácsolom.
3) Mert Mailbomb!
4)MÉG TÖBB MAILBOMB!
5) Tetülassú már megint.Hun : Hol van az az Emerald amit tegnap mondtad hogy eladsz?
mi az a 'noob'?
mi az a 'noobee'?
ti biztosan ertitek egymast nem?
nem tudnatok mindezt chaton elintezni?
vagy csereljetek emil cimet, es sz@rjatok tele egymas postafiokjat:))
mi az a 'noobee'?
ti biztosan ertitek egymast nem?
nem tudnatok mindezt chaton elintezni?
vagy csereljetek emil cimet, es sz@rjatok tele egymas postafiokjat:))
kpd-hungary
Nyelvtan lecke...?Az mi?Nem lenni nekem jobb dolgom, lenni jo moka RS.NEm lenni belföldi, too! Bleah, ki a fene figyel erre most oda, kapkodok jobbra-balra, a ---- internetem ------- betölteni a RS-t. Stoopeed Matáááááá-ááááv.
Ha én bemutatok, mindenki megérzi.Nekedesni nekedestem, nem szeretni noobee.Legalábbis azokat nem akik az LV 65- os full rune gyereket le noobolják!:-D.
ööö...mellesleg nem azt mondtad hogy nem RS-ez el?
ööö...mellesleg nem azt mondtad hogy nem RS-ez el?