RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Novi
hogy lenne béke addig, amíg az én verejtékemmel megdolgoztt cuccomban feszít? HÁBORÚ MÍG NEM KAPOM VISZA!
bone
Na penge az uj nevem
Bazsi89
Vilagrekord,ennyit ocsarolni egymast...Engem is raboltak mar ki(pl.:ma is)Szoval hadjatok abba a vitat,ezentul nem vagytok baratok es utaljatok egymast.Kesz,le van zarva...Nem?Amugy EN semleges parti vagyok(ezt hangsulyozom)Beke!!!!!!!
Lord Novi
amikor még a legjobb haverom volt, egymásnak megmondtuk a jelszavunkat, és amikor az az update volt, hogy megjelent a biztonsági kitöltés, ő töltötte ki. Aztán fél évvel rá, gyanús lett, hogy hogyan lép be mindig Rob45 be a karimba. Elkértem a kitöltést (am hetekig tartott), és kiderült, hogy eyforma az enyémmel. 😊))))) gondolom ez az agyára ment, és most meg csak a csórásban leli az örömet!
Lord Novi
FElsorolom, hogy Rob45 miel tartozik:
1 db rune med
2 db rune long
1 db rune plate
1 db rune leg
1 db adam kite
1 db diamond (enchantolt)
2k gp
1 db silverlight
és még egypár dolog
na most mondjátok el, hogyan nyugodjak meg, ne szólaljak meg, ha hónapokig ezekért a cuccokért klikkelgettem, és hogy most csak így egy csapásban elrepül?
De hogyan???

Lord Novi
Rob45 lopta el, és azzal az indokkal (ami hamis) hogy én is elloptam a cuccait! Mindig kilopott, de már nem tud 😊))))))))
Hagane
17.4K -t fizetek egy adam Kite-ért, hozzáadok még pluszba 131 water, 191 fire, 62 air, 3 earth, 26 mind, 12 body, 1 death, 1 chaos runáért.
Ha valakinek nem tetszik az ár, akkor szénbányászásban is megegyezhetünk, de lehetőleg max 50.et kérjen az illető, mert most vizsgáim lesznek.(Igen, most...)
bone
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÉG MINDOG ELADO A GOBLIN ARMOUR
ES MEG MINDIG NEM TUDOM MENYIERT
HA KELL VALAKINEK CSAK SZOLJON
Lord Novi
én aztán sohasem fogok haganevel kibékülni és robbal, kivéve, ha nem fognak cseztetni, és visszaadják a cuccaimat, amit ők elcsórtak!
Miért,ki lopta el és mikor a cuccaidat?

Lord Novi
de ha az én cuccaimban feszít a gyerek?
Lord Novi
szerintem hadjugy a francba őket, úgyis majd megfogják kapni, amit megérdemelnek.
Szerintem ha egymást ocsároljátok annak sok értelme nincs,mennyetek inkább wildbe, és intézzétek el ott.

Lord Novi
extra+ : amikor egyszer beléptem a karidba, láttam 5 darab sült halat, és még nem érte el a fishing lvl-det amit halásztál. És utána meg ki akartál hívni a wildbe azzal, hogy nem lehet enni semmit, és nincs kard, és pánzél se.
bone
jA ES EGYETT ERTEK NORI-VAL!!!!V
Lord Novi
>>>Rob45
sok dolog bizonyítja, hogy rámkented az egészet pl.:
1.Hogy én tudom, hogy nem kellenek a gagyi cuccaid
2.Meg ki az a hülye, aki kilopja a másik cuccát, és a sajátját meg otthagyja a saját karijába?
3.Sir Disno látta, hogy rajtad vannak a cuccaid, te meg erre azt mondtad, hogy csak arra az időre vetted, míg vissza nem kapja a cuccait. De mondjátok meg, ki olyan fasz, akinek van fullruniteje kölcsönbe, és közben még szar cuccokat vesz addig, amig a szar cuccait vissza nem kapja?
4. A testvéred mondta, hogy nálad vannak a cuccaid.
5. Miért mondtad, hogy nem tudsz belépni a karidba? Akkor meg honnan tudtad az én kitöltésemet, amikor a sajátodét nem? Pedig teljesen ugyan az voltak.
6. Miért korán reggel írtad, hogy ha nem adom vissza a kariját 1 óra mulva, akkor az én cuccaimat visszaadod?

Na, szerintem ezek elegendő bizonyitékok.
Hagane
Nem, csak az XP-ért.ne rakj szavakat a számba.
rob45
ki beszel,hagane 100000000000000000000000000000000x rendeseb nalad,ez nem nyali,hanem az igazsag te nagyGECI,POCS,FASZKALAP,DIOTORO,BUZANCS
bone
A TEMA LEZARVA ROB45 EGY ROHADT GECI ES MAJD EGYSZER MEGKAPJA LEHET HOGY NEM IS OLYAN SOKARA!!!
Rob45

Na cso nekem mar faj a fejem etol a gecitol majd holnap!!! cso mindenkinek........
Hagane
Na, én ebből kiszállok..
rob45
hey,newb,ha ekkora a pofad,gyere ki combatozni a wildbe,talan lejjebb tudjuk venni a geci kepedet
mondjuk eggyutt,boneo a gecikiraly
Lord Novi
szerintem hadjugy ezt az idegbajos csórót, aki csak abban leli élvezetét, hogy szmájlikat rak a fórumra, és a kéernyőn keresztül nyalogatja.
>>>Rob45
Ha itt lent nem szívod meg, fent megszívod, ugye tudod?
>>>Hagane
lol, csak az alapanyagot? akkor csakis azért csinálod, hogy a fórumon hősködj, és hogy az xp-éd menjen fel.
>>>Hagane&Rob45
abban hasonlítotok, hogy mindketten mindenből pénzt csináltok, állandóan szemétkedtek. Ja és egy fontos tényt kihagytam:
HOGY MINDKETTEN BUZIK VAGYTOK!
Hagane
Na ezt hívják paranoiának.Ha valaki beszállna elötted egy liftbe, az a "Hölgyeké az elsőbbség" mondattal előreengedne.
rob45
milyen barat,na mentem,csasztok
bone
Rohadek szopot feju buzi rablok dija:
1. A legnagyobb gecié az egesz vilagon!!!!!
Na kiaz?????
HAT PERSZE CSAK IS ROB45 LEHETT A SZERENCSES
NYERTES!!!!!
Tapsoljuk meg es mondjuk egyutt: TE VAGY A LEGNAGYOBB GECI!!!!!
FAJ AZ IGAZSAG TE BUZI! TO: ROB45
rob45
o kezdte
de en kerestem rajta
rob45
jajj,de szop ez a boneo marcusnak,ingyen szopat,vagy mi,hogy ilyen lelkes vagy,lezbikem,marcus egy kis terry black,ja es nincs tobbb cucc,es marcus is kirabolt
Lord Novi
a saját talpnyalóját nem rabolta ki, csak a saját barátját. Már nem is tudom, hogy hogyan lehettünk mi barátok...
rob45
en sorom osszab,genyoka
rob45
gecidij:1.hely:boneo es marcus
bocsi gyerekek,mind a ketto akkora geci,hogy nem lehetett eldonteni,marcus kulondijat kapott:

jutalma:1001 db rune faszkalap,cup,cup!
bone
rohadt Rob45
bone
Akkor ad vissza Lord Marcus cuccait te buzi!!!! Vagy mi van ha??? Miert nem adtad mar reg vissza ha??? na jo elmehetsz a jo rohadt budos picsaba te kis szopot feju geci!!!
rob45
te irtad mocsok buy

rob45
es ez marcusnak szol,ja es annak a noobnak:
terrry white,
terry black,
ki a buzi,
en vagy te??
te,te,te!!
bone
Ez most hogy jon ide::????? hagane
rob45
te faszkalap newb,mirol pofazol?1 ki rabolta ki haganet?2,ki az a nori?es kit a **** erdekli marcus?menjetek vissza a****** mi a kek,gecikek?

Hagane
Ki is nyalizik kinek?
bone
ROB45 ES TE KI VAGY TE KIS ROHADEK RABLO MOCSKOS BUZI!!!! NEM EN RABOLTAM EL A:
LORD NOVI CUCCAIT
NORI CUCCAIT
HAGANE CUCCAIT
ES MEG SOROLHATNAM!!!!!!!
VAGYIS AKKOR KI AZ A KIS GECI?????? HA???
rob45
MARCUS,HAGYJUK ANNYIBAN,HOGY GECI VAGY

rob45
novi,meg ha barat,milyen az ellenseg??????????lol
Hagane
Hülye!Én ingyen csinálom, amíg szolgáltatják az alapanyagot.
rob45
bone01 es te is egy kis lol geci vagy,viszlat
Lord Novi
nem tudok visszajönni
Lord Novi
valaki kiáll az igazság mellett 😊 koszi bone01!
bone
ROB45 EGY ROHADEK RABLO BUZI!!!!!!!!
bone
Mien kocsog vagy Rob45 hogy nem adod vissza Lord Novi-nak a cuccait!!!!! Ekkorra bunkot!!!!!
Lord Novi
persze már kezdek kételkedni, hogy a haverom volt...
Lord Novi
nem, csak engem rabolt ki a régi legjobb haverom: Rob45
bone
Mi van Rob mar Hagane-t es Lord Novi-t es meg kit raboltal ki??????!!!!!!!!!!!