RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy lenne béke addig, amíg az én verejtékemmel megdolgoztt cuccomban feszít? HÁBORÚ MÍG NEM KAPOM VISZA!
Vilagrekord,ennyit ocsarolni egymast...Engem is raboltak mar ki(pl.:ma is)Szoval hadjatok abba a vitat,ezentul nem vagytok baratok es utaljatok egymast.Kesz,le van zarva...Nem?Amugy EN semleges parti vagyok(ezt hangsulyozom)
Beke!!!!!!!
Beke!!!!!!!amikor még a legjobb haverom volt, egymásnak megmondtuk a jelszavunkat, és amikor az az update volt, hogy megjelent a biztonsági kitöltés, ő töltötte ki. Aztán fél évvel rá, gyanús lett, hogy hogyan lép be mindig Rob45 be a karimba. Elkértem a kitöltést (am hetekig tartott), és kiderült, hogy eyforma az enyémmel. 😊))))) gondolom ez az agyára ment, és most meg csak a csórásban leli az örömet!
FElsorolom, hogy Rob45 miel tartozik:
1 db rune med
2 db rune long
1 db rune plate
1 db rune leg
1 db adam kite
1 db diamond (enchantolt)
2k gp
1 db silverlight
és még egypár dolog
na most mondjátok el, hogyan nyugodjak meg, ne szólaljak meg, ha hónapokig ezekért a cuccokért klikkelgettem, és hogy most csak így egy csapásban elrepül?
1 db rune med
2 db rune long
1 db rune plate
1 db rune leg
1 db adam kite
1 db diamond (enchantolt)
2k gp
1 db silverlight
és még egypár dolog
na most mondjátok el, hogyan nyugodjak meg, ne szólaljak meg, ha hónapokig ezekért a cuccokért klikkelgettem, és hogy most csak így egy csapásban elrepül?
De hogyan???
Rob45 lopta el, és azzal az indokkal (ami hamis) hogy én is elloptam a cuccait! Mindig kilopott, de már nem tud 😊))))))))
17.4K -t fizetek egy adam Kite-ért, hozzáadok még pluszba 131 water, 191 fire, 62 air, 3 earth, 26 mind, 12 body, 1 death, 1 chaos runáért.
Ha valakinek nem tetszik az ár, akkor szénbányászásban is megegyezhetünk, de lehetőleg max 50.et kérjen az illető, mert most vizsgáim lesznek.(Igen, most...)
Ha valakinek nem tetszik az ár, akkor szénbányászásban is megegyezhetünk, de lehetőleg max 50.et kérjen az illető, mert most vizsgáim lesznek.(Igen, most...)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÉG MINDOG ELADO A GOBLIN ARMOUR
ES MEG MINDIG NEM TUDOM MENYIERT
HA KELL VALAKINEK CSAK SZOLJON
MÉG MINDOG ELADO A GOBLIN ARMOUR
ES MEG MINDIG NEM TUDOM MENYIERT
HA KELL VALAKINEK CSAK SZOLJON
én aztán sohasem fogok haganevel kibékülni és robbal, kivéve, ha nem fognak cseztetni, és visszaadják a cuccaimat, amit ők elcsórtak!
Miért,ki lopta el és mikor a cuccaidat?
Szerintem ha egymást ocsároljátok annak sok értelme nincs,mennyetek inkább wildbe, és intézzétek el ott.

extra+ : amikor egyszer beléptem a karidba, láttam 5 darab sült halat, és még nem érte el a fishing lvl-det amit halásztál. És utána meg ki akartál hívni a wildbe azzal, hogy nem lehet enni semmit, és nincs kard, és pánzél se.
>>>Rob45
sok dolog bizonyítja, hogy rámkented az egészet pl.:
1.Hogy én tudom, hogy nem kellenek a gagyi cuccaid
2.Meg ki az a hülye, aki kilopja a másik cuccát, és a sajátját meg otthagyja a saját karijába?
3.Sir Disno látta, hogy rajtad vannak a cuccaid, te meg erre azt mondtad, hogy csak arra az időre vetted, míg vissza nem kapja a cuccait. De mondjátok meg, ki olyan fasz, akinek van fullruniteje kölcsönbe, és közben még szar cuccokat vesz addig, amig a szar cuccait vissza nem kapja?
4. A testvéred mondta, hogy nálad vannak a cuccaid.
5. Miért mondtad, hogy nem tudsz belépni a karidba? Akkor meg honnan tudtad az én kitöltésemet, amikor a sajátodét nem? Pedig teljesen ugyan az voltak.
6. Miért korán reggel írtad, hogy ha nem adom vissza a kariját 1 óra mulva, akkor az én cuccaimat visszaadod?
Na, szerintem ezek elegendő bizonyitékok.
sok dolog bizonyítja, hogy rámkented az egészet pl.:
1.Hogy én tudom, hogy nem kellenek a gagyi cuccaid
2.Meg ki az a hülye, aki kilopja a másik cuccát, és a sajátját meg otthagyja a saját karijába?
3.Sir Disno látta, hogy rajtad vannak a cuccaid, te meg erre azt mondtad, hogy csak arra az időre vetted, míg vissza nem kapja a cuccait. De mondjátok meg, ki olyan fasz, akinek van fullruniteje kölcsönbe, és közben még szar cuccokat vesz addig, amig a szar cuccait vissza nem kapja?
4. A testvéred mondta, hogy nálad vannak a cuccaid.
5. Miért mondtad, hogy nem tudsz belépni a karidba? Akkor meg honnan tudtad az én kitöltésemet, amikor a sajátodét nem? Pedig teljesen ugyan az voltak.
6. Miért korán reggel írtad, hogy ha nem adom vissza a kariját 1 óra mulva, akkor az én cuccaimat visszaadod?
Na, szerintem ezek elegendő bizonyitékok.
ki beszel,hagane 100000000000000000000000000000000x rendeseb nalad,ez nem nyali,hanem az igazsag te nagyGECI,POCS,FASZKALAP,DIOTORO,BUZANCS
A TEMA LEZARVA ROB45 EGY ROHADT GECI ES MAJD EGYSZER MEGKAPJA LEHET HOGY NEM IS OLYAN SOKARA!!!
Rob45
Na cso nekem mar faj a fejem etol a gecitol majd holnap!!! cso mindenkinek........
Rob45
Na cso nekem mar faj a fejem etol a gecitol majd holnap!!! cso mindenkinek........
hey,newb,ha ekkora a pofad,gyere ki combatozni a wildbe,talan lejjebb tudjuk venni a geci kepedet
mondjuk eggyutt,boneo a gecikiraly

mondjuk eggyutt,boneo a gecikiraly

szerintem hadjugy ezt az idegbajos csórót, aki csak abban leli élvezetét, hogy szmájlikat rak a fórumra, és a kéernyőn keresztül nyalogatja.
>>>Rob45
Ha itt lent nem szívod meg, fent megszívod, ugye tudod?
>>>Hagane
lol, csak az alapanyagot? akkor csakis azért csinálod, hogy a fórumon hősködj, és hogy az xp-éd menjen fel.
>>>Hagane&Rob45
abban hasonlítotok, hogy mindketten mindenből pénzt csináltok, állandóan szemétkedtek. Ja és egy fontos tényt kihagytam:
HOGY MINDKETTEN BUZIK VAGYTOK!
>>>Rob45
Ha itt lent nem szívod meg, fent megszívod, ugye tudod?
>>>Hagane
lol, csak az alapanyagot? akkor csakis azért csinálod, hogy a fórumon hősködj, és hogy az xp-éd menjen fel.
>>>Hagane&Rob45
abban hasonlítotok, hogy mindketten mindenből pénzt csináltok, állandóan szemétkedtek. Ja és egy fontos tényt kihagytam:
HOGY MINDKETTEN BUZIK VAGYTOK!
Na ezt hívják paranoiának.Ha valaki beszállna elötted egy liftbe, az a "Hölgyeké az elsőbbség" mondattal előreengedne.
Rohadek szopot feju buzi rablok dija:
1. A legnagyobb gecié az egesz vilagon!!!!!
Na kiaz?????
HAT PERSZE CSAK IS ROB45 LEHETT A SZERENCSES
NYERTES!!!!!
Tapsoljuk meg es mondjuk egyutt: TE VAGY A LEGNAGYOBB GECI!!!!!

FAJ AZ IGAZSAG TE BUZI! 

TO: ROB45
1. A legnagyobb gecié az egesz vilagon!!!!!
Na kiaz?????
HAT PERSZE CSAK IS ROB45 LEHETT A SZERENCSES
NYERTES!!!!!
Tapsoljuk meg es mondjuk egyutt: TE VAGY A LEGNAGYOBB GECI!!!!!

FAJ AZ IGAZSAG TE BUZI! 

TO: ROB45jajj,de szop ez a boneo marcusnak,ingyen szopat,vagy mi,hogy ilyen lelkes vagy,lezbikem,marcus egy kis terry black,ja es nincs tobbb cucc,es marcus is kirabolt
a saját talpnyalóját nem rabolta ki, csak a saját barátját. Már nem is tudom, hogy hogyan lehettünk mi barátok...
gecidij:1.hely:boneo es marcus
bocsi gyerekek,mind a ketto akkora geci,hogy nem lehetett eldonteni,marcus kulondijat kapott:

jutalma:1001 db rune faszkalap,cup,cup!
bocsi gyerekek,mind a ketto akkora geci,hogy nem lehetett eldonteni,marcus kulondijat kapott:

jutalma:1001 db rune faszkalap,cup,cup!
Akkor ad vissza Lord Marcus cuccait te buzi!!!! Vagy mi van ha??? Miert nem adtad mar reg vissza ha??? na jo elmehetsz a jo rohadt budos picsaba te kis szopot feju geci!!!
es ez marcusnak szol,ja es annak a noobnak:
terrry white,
terry black,
ki a buzi,
en vagy te??
te,te,te!!
terrry white,
terry black,
ki a buzi,
en vagy te??
te,te,te!!
te faszkalap newb,mirol pofazol?1 ki rabolta ki haganet?2,ki az a nori?es kit a **** erdekli marcus?menjetek vissza a****** mi a kek,gecikek?
ROB45 ES TE KI VAGY TE KIS ROHADEK RABLO MOCSKOS BUZI!!!! NEM EN RABOLTAM EL A:
LORD NOVI CUCCAIT
NORI CUCCAIT
HAGANE CUCCAIT
ES MEG SOROLHATNAM!!!!!!!
VAGYIS AKKOR KI AZ A KIS GECI?????? HA???
LORD NOVI CUCCAIT
NORI CUCCAIT
HAGANE CUCCAIT
ES MEG SOROLHATNAM!!!!!!!
VAGYIS AKKOR KI AZ A KIS GECI?????? HA???