RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lord Marcus a karim neve, a fórumi nevem Novi, a chat nevem Fanatic Novi
VILÁGOS MÁR MINDENKINEK??????????????
VILÁGOS MÁR MINDENKINEK??????????????
Valoszinuleg igaza lehet novinak,mert nekem mar egy mask szemely is panaszkodott,hogy rob45 ellopta a cuccait(a nevet nem emlitem,nem akarok meg nagyobb botranyt...)SZoval ha ez nem egy osseeskuves rob ellen,akkor Lord Novi-nak van igaza!!!!!
Barganda:en csak itt a forumon vagyok bazsi89,(itt is bazsi voltam,csak elfelejtettem a jelszavam
a forumosat)a jatekban pedig csak siman bazsi vagyok(amugy van raktar karim,a neve bazsi 2
)
a forumosat)a jatekban pedig csak siman bazsi vagyok(amugy van raktar karim,a neve bazsi 2
)#7945
Na jo,én mentem majd holnap is felnézek ide.

Inkább ne, nem tudni ki fogja megtudni.ööö mellesleg a www.viper.com - on alap hackerelést tanítanak.Vagy Viper vagy Snidling (Nem vicc).
Bár szerintem levették a snidlinget.
Bár szerintem levették a snidlinget.
Hát hogyha nekem döntenem kéne, szerintem novinak
van igaza.
Rob45 akkor arra kérlek, hogy add neki vissza a cuccait.(persze ha az amit elmondott novi igaz)

van igaza.
Rob45 akkor arra kérlek, hogy add neki vissza a cuccait.(persze ha az amit elmondott novi igaz)

Ehh, na jóvan haggyuk. De ha annyira meg akarjátok szerezni a jelszavát ilyen keyboard-logger progival, elég nehéz dolgotok lesz. Egy időben foglalkoztam ilyesmivel, és nem könnyű.
na mondom:
Rob45 azt állítja, hogy elloptam a cuccait, és ezért ő is elcsórta és Novi (én) azt állítja, hogy Rob45 átrakta a cuccait egy másik kariba, és azt mondja, hogy én loptam el. Vagyis én azt mondom, hogy adja vissza a cuccokat rob nekem.
Rob45 azt állítja, hogy elloptam a cuccait, és ezért ő is elcsórta és Novi (én) azt állítja, hogy Rob45 átrakta a cuccait egy másik kariba, és azt mondja, hogy én loptam el. Vagyis én azt mondom, hogy adja vissza a cuccokat rob nekem.
én tudom az ő verzióját:
A novi faszgyerek belépett a karimba(ami eddig igaz, és azért tettem ezt, mert megnéztem hogyan állt), és mindent elcsórt a faszkalapja! CSAk reggel vettem észre, hogy nem jó a régi jelszó (amit mi mindig, ha belépünk a másik karijába, akkor mindig novak -ra változtatunk, én is ezt tettem akkor), és amikor bejott Lord Marcus, kozolte vele a tesom, hogy adja vissza a Rob45 karijat, lord marcus elkuldte a kitoltest emilben, es erre meg látom, hogy nincs itt a cuccaim.
Ezt Rob45 szemszögéből mondtam, ahogy MONDANÁ! nem ahogy valójában történt.
A novi faszgyerek belépett a karimba(ami eddig igaz, és azért tettem ezt, mert megnéztem hogyan állt), és mindent elcsórt a faszkalapja! CSAk reggel vettem észre, hogy nem jó a régi jelszó (amit mi mindig, ha belépünk a másik karijába, akkor mindig novak -ra változtatunk, én is ezt tettem akkor), és amikor bejott Lord Marcus, kozolte vele a tesom, hogy adja vissza a Rob45 karijat, lord marcus elkuldte a kitoltest emilben, es erre meg látom, hogy nincs itt a cuccaim.
Ezt Rob45 szemszögéből mondtam, ahogy MONDANÁ! nem ahogy valójában történt.
Van egy program, amitől látni a jelszót, amit beírsz...őgy hívják Cheat Machine.
Nem akarom rob-it meghackereltetni, sem senkit hátráltatni vagy segíteni, csak ötlet volt.Ez mindenkinek szólt.Nem akarom hogy még engem lőjjenek le :-P
Nem akarom rob-it meghackereltetni, sem senkit hátráltatni vagy segíteni, csak ötlet volt.Ez mindenkinek szólt.Nem akarom hogy még engem lőjjenek le :-P
És angolul beszél.
Bazsi89 most talalkoztam Bazsi-val.
Ez mit jelent?
Ez mit jelent?
Rob45 ez így volt, vagy nem?
Mond el a te verziódat!
Mond el a te verziódat!
Evvel en is tisztaban vagyok!!!
Mondtam ez csak egy otlet volt!!
na jo komcs most mar huzok!
csovi aztan talaljatok ki valamit hogy lehetne kiszivatni azt rohadek szopot feju gecit!!!!
Mondtam ez csak egy otlet volt!!
na jo komcs most mar huzok!
csovi aztan talaljatok ki valamit hogy lehetne kiszivatni azt rohadek szopot feju gecit!!!!
van egy KICSI gond:
1. Nincs jó cuccom, őneki meg van
2. Nagyon kicsi az esélye, hogy találkoznánk vele
3. a találkozunk, és erősebbek vagyunk, biztos kiloggol a féreg
4. Ha nem pk, akkor a 3 legfontosabb cucc nála maradna
5. ha meg minden jól menne, akkor egy másik eddig még ismeretlen pont teljesülne 😊
1. Nincs jó cuccom, őneki meg van
2. Nagyon kicsi az esélye, hogy találkoznánk vele
3. a találkozunk, és erősebbek vagyunk, biztos kiloggol a féreg
4. Ha nem pk, akkor a 3 legfontosabb cucc nála maradna
5. ha meg minden jól menne, akkor egy másik eddig még ismeretlen pont teljesülne 😊