RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagane
Most a Xenogears ill FF IX végénél tartok, és a Xeno-t nyomom végig (KB 4 nap), utána az FF IX-et (Színtén KB 3-5 nap), aztán visszajövök.Hagy porosodjon csak :-)
Hagane
Na, ez azért nem teljesen igaz ;-)..

Hun : Mit, mi van?Fogadok, valamelyik barom pikkel rám, és azért hívott az öcsédnek(V minek).
Személy szerint, már csak szerdát, meg a csütörtök(ömet) kell végigszenvedni, péntek - félévzáró buli, ill . Szünet (Dec 22-Jan 2) Kezdeteeeeeeee!
OH YEAAAAAAAH!
Igen 😉 Ugyanis nem mindenki internetezni éjjel nappal

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hungary
létezik, hogy nincsen hozzászólás? 😞(

kpd-hungary

hungary
mielőtt bárki azt mondaná: "kabátlopási ügye volt"
------
Valaki belépett a jelszómmal, és megtekinette a cuccait.
Megállapította, hogy meg van mineden hiánytalanul.
------
Konkluzió: "Davehappy" nem tuggya használni a bankot. (Mellesleg nagy hüje az, aki a jelszavát megosztja mással. Mert pl. megváltoztathattam volna. És nem csinálhatna semmit. Remélem, aki felmérte a készletet/cuccot megváltoztatja ismét, így Davehappy ki fog szorulni.)
De kérek mindenkit, ne mondjanak nekem jelszót 😊)

kpd-hungary

hungary
de az is előfordulhet, hogy 'davehappy' nem tggya használni a bankot.
... és azért gondojja, hogy kifosztották 😊)

kpd-hungary

hungary
davehappy, ha nalad meg 5 egyforma betü volt, akkor megváltoztatta a jelszót miután belépett
azóta nem próbáltam

kpd-hungary

Lényeg: CATERPIE2 MEGSZÛNT LÉTEZNI ÉS örököltem mivel a suliban én voltam a legjobb barátja, nekem a leghosszabb a nyelvem 😉 és én Tanítgattam rajtatok kívül.... De valamit azért adok mert smucig nem vagyok... (amúgy megjegyzésképpen: Már akkor nem jáccott amikor újra ki kellett tölteni a jelszó emlékeztetõket és már telefonon ISDN megtárgyaltuk a kérdéseket...)

Hmm Caterpie2 A volt osztálytársam õ azzal bízott meg hogy neki nem kellenek a cuccok és pakoljam át magamba.... Aztán valaki megváltoztatta a jelszavát, És mindenét bepakolta a bankba.... (azaz valszeg te lehetttél) Viszont õ azért nem jáccik mert:
-nincs ideje
-nem engedik a szülei
-állítólag unalmasnak találja

Tömören ennyi az én történetem... (minden csütörtökön már élõben találkozunk úgyhogy kérdéseiteket feltehetitek neki 😉

Apropó: HUNGAry: Ki törte fel a jelszavát??? (mer' én be szoktam lépni hozzá de én nem mondtam neked ilyet....)

hungary
Felmerül a kérdés, nem lehetne visszaállítani 'caterpie2' eredeti jelszavát? Akkor be tudna jelentkezni.

kpd-hungary

Lord Novi
huh, ez hosszú védőbeszéd volt... 😊
hungary
A hir igaz, csak ...
(1) valaki jött, hogy feltörte 'caterpie' karakterét.
(2) megadta a jelszavat is. 😊)
(3) közölte, hogy az öccsének mi a karakterének a neve és ha bejelentkezik mondjam meg neki az új jelszót, mert megváltoztatta.
(4) mondtam, hogy hagyjon ki ebből az egészből, mert ha megmondja a jelszót, és eltünik valami, akkor rámverik, de megmondta a jelszót.
(5) ugyanakkor, folyton bejelentkezgetettt 'caterpie2'-vel.
(6) meguntam, hogy ki/be/ki/be, és kipróbáltam a jelszót.
(7) jó volt
(8) valamelyik lüke a Wilderness határán a világ szálén hagyta a karaktert.
(9) fogtam a karit, és elvittem Varrock Kelet-i bankba és mindenét bepakoltam a bankba. Ott is hagytam a karaktert.
(10) ez az arc - aki a jelszót elárulta -bejelentkezett, és éktelenül szitkozódott.
(11) megtehettem volna, de nem tettem meg, hogy megváltoztatom a jelszót, de hagytam a régiben.
(12) számomra értéktelen karakter, hadd ne elemezzem, miben gyenge, bagy miben erős.
(13) ennek ellenére, ha 'caterpie2' megkeres, hogy ennyi és ennyi kár okoztam neki azzal, hogy a cuccát a bankba bepakoltam, állok elébe, a kárát megtérítem. A karakter alapján olyan 20k összértékre saccolok, akkor amikor egy rune long 32k-ba kerül.
(14) ezek után érthető módon ignorba raktam a kölköt. És nem érdekel, mit kinek hogyan kivángat.
(15) lehet, hogy becstelen vagyok, de álljon elő az a karakter (biztosan hollanddal, vagy angollal) akivel átpakoltam a cuccát az emberkének máshova.
(16) röviden ennyi becstelenségem története.
------
De hadd mondjak valamit védelmemben:
Álljon elő az a karakter, akinek ha megszorult, nem álltam rendelkezésére. (Azért aki nyerészkedni akart rajtam és ignorba került, kérem ne jelentkezzen)
------
És ha valaki gyanakszik rám, kérem, ne mosson össze más karakterekkel, és ne vádoljon mást mint engemet.
Nekem csak 3 karakterem van.
(1) Hungary
(2) O.B.Laden
(3) kpd
------
röviden ennyi

kpd-hungary

Hangianix
A Wild-ben mire? Nem nagyon ut a Fire Bolt senkin ott.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
79. lettem a listan. Tyuhaj! ;-)

Lord Novi
um, inkább most mégis skell a chaos, mert a wildbe kell. Bocs all. A death runát még eladok a cozmiccal együtt.
A chaos runat megvenném,darabját 100 aranyért,death runa is erdekel.
A karim neve The Sign
Ki mennyit adna (130 db kb.) bronz bár darabjáért?

Hangianix
ui.: 5. Hagane testvere se vagyok

Hangianix
Nu szogezzunk le valamit.
1. Nem en vagyok Hungary
2. Nem loptam senki karakteretol (szerintem Hungary se)
3. Meg egy ilyen beszolas nekem es ignore
4. Ugye milyen kurva faszan beolvastam most? ;-)))

Lord Novi
de cool, egy rune longot adtak nekem egy diamond ammyért, és egy black battleért! aztán mondta a gyerek, hogy cseréljük vissza. De nem én ajánlottam az üzletet, hanem ő akarta így. Egyébként vennék eg ydiamond ammyt! Ha dok hozzá egy uncut diamondot, és esetleg egy gold nuggetet, akkor mennyibekerülne?
Hi!
----Atomy
Van 30db nature runám eladásra.

Ams
Novi kérlek rakjál be a listádba!Légyszi

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lord Novi
basszuskulcs! mindig kidob, és nem is loggoutol, ésmég ki sem tudok lepni, ha kilép, akkor a karim nem lép ki, basszus mi a izé van itt?
I.C.ram
probaljatok ki a Gothic-ot ugyanaz mint a runescape csak szebb grafikalval es sajna csak single playerrel 😞
Hangianix
Sajna az elveszett 5k arrows miatt kellene par ezer db. Hungary, ha van meg nalad, akkor atvennem! (az arat megbeszeljuk) Ja es megvan mar a tartozasom is.

Ams
>>>>Gladiátor
Ha az internet explorer 6.0-at toltotted le,akkor:
-eszkozok
_internet beállítáok
-adat védelem
-és a sávot addig húzd le,amíg azt nem írja ki: AZ ÖSSZES KUKI ENGEDÉLYEZÉSE
-ha az internet explorer 5.5-öd van akkor sajnálattal kell ,hogy közöljem fogalmam sincs! 😊

Hangianix
Van neked akkor 30 steel barom. Vagy 32. Ingyert.

Gladiator
CSá!

Próálnám regisztrálni magam, erre aszongya:

Bocsika! Nem sikerült csatlakozni a serverhez, ellenőrizze az internet beállításait.

Na, most mitévő legyek?

A másik meg az, hogy mióta feltettem az új explorert, azóta nemtok chatelni. Mit kell csinálnom, hogy menjen?

előre is köszi, csá

Ams
nézitek az HBO-t? qrva nagy!!!!!!!

Ams

Ams
én 74-es combat lvl-ü vagyok!!!

Lord Novi
sőt, még itt van kon, aki 73-mas? asszem 73-74-es lvl-jű.
Lord Novi
Rhcpt az 67 combat lvl-jű. (én meg csak 57 😊, de fejlődni fogok, lesz az még 70-is 😊 remélem...)
Ams
szerrintem atomy és én. az én 1-4 lvl-EM: 63.

Lord Novi
már csak 300 air rune kell
Lord Novi
mennyibe kerül mostmár egy adamkite? Mert én vennék egyet.
Lord Novi
miért? gondolom a Nagyszombat utcaira gondolsz. Én oda járok.
Hagane
Nem az RS, hanem a hülye internet!

Aki 1500-ért vesz egy arany jegyet : Most csak ötöt tudok adni (7.5K) !!!!KB 15 perc és meglesz!Hármas szerverre menjen az illető.
Inkább később visszanézek, mert most nagyon szakadozik az RS.
Hagane
Detto..
Vagyok 😊
Ams
>>>Atomy
hat ,hogy jóban vagyok bluerossal az egy kicsit tulzas!
De adam bart nekem biztos csinal! ha eltudom erni! 😊)

>>>Nurefround
Akkor hörpints fel egy nagy pohárral, és húzz innen!
>>>Amorce
Van kb 200 silver nálam. Mikor leszel?
>>>Mindenki
Már csak kb. 1000 steel bart kell csinálnom, és tudok majd olvasztani adam bart.
Kérlek titeket, ha tudtok akkor segítsetek.
>>>Sir Ams
Még mindíg jóban vagy Bluerose-al? Megcsinálja nekünk a barokat szerinted?
>>>Mindenki megint
Kicsit megemelem a felvásárlási áraimat(időlegesen, amíg van pénzem) hátha ez meghozza a kedveteket;
szen / 150 / 200 felett 160
bronz / 50
vas rud / 110
acel rud / 300
mith rud / 680
mith ore + 4 coal / 680
nature runa / 130

Rincewind
Na betaraztam magamnak összes féle színű cape-ből! Viszont én feketét festettem át! Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy lehet kéket is átfesteni és akkor jobb lesz, mert akkor kihalok... 😊
SID_HU
Nem jár véletlenul vki a BP III keruleti Árpád gimibe? Csak ugy kerdezem
Disno
hehe :-)) verseny: ki tud rövidebb idő alatt több armoros capet csinálni? :-)))
mivel a piros a kedvenc színem ezért én 2 armoros piros capet szerettem vóna de ha csak a kéknek van 2 armor akkor maradok annál. én igazi champion vagyok :-)))

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Novi
szerintem kéket érdemes festeni, nem? DE lehet, hogy a festék is az armourt növeli 😊 hat tonna festéket rárakunk, és 60 armourt adna 😊 tök cool lene, nem? akkor még mindig divatban lenne szerintem.
Disno
mármint nálad van össz armor de csak 3at veszed fel. :-) Ya, és marad az 1 armor akart lenni

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Novi
ja,ja, csak mondod a csakesznek, hogy csak 3 cuccod van,es banyaszod tovabb a runiteoret 😊))))))
Disno
Ha a köpenyt feketéről kell átfesteni akkor csak 2 armorja marad?
»»»Hungary:
Wilderness-taktika:
Ha még nincs koponya a fejed felett, akkor célszerű 3 cuccot magadon mutogatnod, garantált hatás!