RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanitt (annak szól aki gyöngyöt gyűjt) lakik 2 imp, és mivel kicsi a hely könnyű elkapni.
😊)
😊)
kpd-hungary
Varrock kastélykertben a kastély ÉNy-i sarkánál a kerítés mellett terem egész gyakran egy fa tövében 2 body runa 😊)
kpd-hungary
Most meg tudod az igazságot:
Efy sisakra várnak, amit party hat-nak hínak. Állítólag 1óránkánt jelenik meg egy.
Efy sisakra várnak, amit party hat-nak hínak. Állítólag 1óránkánt jelenik meg egy.
kpd-nek van 3 fekete, 2 piros, és egy sárga gyöngye.
Ha valakinek akadna, vagy összefutna egy fehérrel, kapna cserébe 2 feketét, meg egy pirosat 😊))
Ha valakinek akadna, vagy összefutna egy fehérrel, kapna cserébe 2 feketét, meg egy pirosat 😊))
kpd-hungary
Falador kertben a virágágyásban szemlélődnek néhányan...
Valyon megtudjuk-e valaha, mire várnak ottan?
Valyon megtudjuk-e valaha, mire várnak ottan?
kpd-hungary
viszont ha kilépek és belépek, sokkal gyorsabban indul, nem tölt az internetről semmit. 😊)
kpd-hungary
Merry Christmas!Merry Xmas!Happy New Year!Boldog Karacsonyt!Kellemes Karacsonyt!Boldog Uj Evet!
Boldog Karácsonyt!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET ES BOLDOG UJ EVET KIVANOK MINDEN JATEKOSNAK AZ AZ RUNESCAPEZOKNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
->Hungary:
Akkor lenne egypár (kb 130db bronz bárom )
Akkor lenne egypár (kb 130db bronz bárom
Bezzeg, ha SteveH CS helyett RSezne... :-)) Igaz, én meg DF3-azok, igaz, kezdem +unni Szal ma gyüvööök!!! :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Valaki jelezte a tévedésem, hogy nem lehet jegyet kapni bronzért. Köszönöm.
Viszont új termékem a Holy amulet árulom 120 gp-ért, annyit tud, hogy a prayert felviszi +8-cal.
------
vétel / eladás / mit
3400 / 3570 / mith jegy
1500 / 1575 / acél jegy
1275 / n.a. / arany rög jegy
1250 / n.a. / arany rúd jegy
0750 / 0788 / szén jegy
0550 / 0578 / vas rúd jegy
0425 / n.a. / ezüst rög jegy
0400 / n.a. / ezüst rúd jegy
0130 / 0137 / nature
n.a. / 0120 / Holy amulet
0050 / 0058 / bronz rúd
0050 / n.a. / holy
0010 / n.a. / gyapjú
Viszont új termékem a Holy amulet árulom 120 gp-ért, annyit tud, hogy a prayert felviszi +8-cal.
------
vétel / eladás / mit
3400 / 3570 / mith jegy
1500 / 1575 / acél jegy
0750 / 0788 / szén jegy
0130 / 0137 / nature
n.a. / 0120 / Holy amulet
0050 / 0058 / bronz rúd
0050 / n.a. / holy
0010 / n.a. / gyapjú
kpd-hungary
NA GYEREKEK!!!
KÁR HOGY NEM VOLTATOK FENN A RUNAN SERVER 3 12:00-KOR,MERT TOK JO VOLT!MOST KB OLYAN EROSEK VOLTAK ALESSEREK,MINT A GREATEREK,LEHET,HOGY RS HIBA VOLT!
MINDENESETRE,EN MEGGAZDAGODTAM BELOLE:
1 EMBER,AKI MEGHALT,KIDOBOTT:SWORDFISHT
ADAM LEGET,HELMETET,BODYT,MITH BODYT,ES EGY CSOMO GEMET,MEG EGY MITH SQ-T!!
2 EMBER MEGHALT,CSUPA NEWB CUCOT DOBOTT:BRONZ
3. EMBER MEGHALT:RUNE MEDET,LONGOT,SWORDIT,TUNAT,RUNE LONGOT,DIAMOND AMMYT ,ADAM SQ-T DOBOTT!
EBBOL ENYEM LETT:RUNE MED,ADAM KITE,MITH BODY,MITH SQ,12K CASH,DIAMOND AMMY,ES 2SAPH,1 RUBY,1EMERALD!!!!!! JAJA DE JO MEGYEK VISSZA,HATHA TOBBEN MEGHALNAK!
KÁR HOGY NEM VOLTATOK FENN A RUNAN SERVER 3 12:00-KOR,MERT TOK JO VOLT!MOST KB OLYAN EROSEK VOLTAK ALESSEREK,MINT A GREATEREK,LEHET,HOGY RS HIBA VOLT!
MINDENESETRE,EN MEGGAZDAGODTAM BELOLE:
1 EMBER,AKI MEGHALT,KIDOBOTT:SWORDFISHT
ADAM LEGET,HELMETET,BODYT,MITH BODYT,ES EGY CSOMO GEMET,MEG EGY MITH SQ-T!!
2 EMBER MEGHALT,CSUPA NEWB CUCOT DOBOTT:BRONZ
3. EMBER MEGHALT:RUNE MEDET,LONGOT,SWORDIT,TUNAT,RUNE LONGOT,DIAMOND AMMYT ,ADAM SQ-T DOBOTT!
EBBOL ENYEM LETT:RUNE MED,ADAM KITE,MITH BODY,MITH SQ,12K CASH,DIAMOND AMMY,ES 2SAPH,1 RUBY,1EMERALD!!!!!! JAJA DE JO MEGYEK VISSZA,HATHA TOBBEN MEGHALNAK!
azon gondolkodtam (mert szoktam), hogy mi volna, ha többen összeállnának és élő láncot alkotva beterelnék a birkákat mondjuk a malomba és rácsuknák az ajtót.
Szerintem nagy szám lenne, elképzelem Andrew arcát, amint nézi és nincsennek birkái, vagy aki bemegy a malomba és tele van birkával 😊)
Szerintem nagy szám lenne, elképzelem Andrew arcát, amint nézi és nincsennek birkái, vagy aki bemegy a malomba és tele van birkával 😊)
kpd-hungary
viszont Varrock fegyver boltjában nincsen már a hosszú-hosszú asztal, meg hatul az a kis fülke, ahova be szoktam zarni a mester meg a segédet, ha együtt vannak benn 😊)
kpd-hungary
tegnap bejelentkeztem, és az ékszerésznél nem volt:
(1) asztal
(2) ajtó
(3) létra az emeletre
------
ma meg volt-
Ejnye Anrew, hogy van ez?
(1) asztal
(2) ajtó
(3) létra az emeletre
------
ma meg volt-
Ejnye Anrew, hogy van ez?
kpd-hungary
szerintem rugjál a gépedbe párat, az egyik fórumban írták, hogy a az egyik csákesz cdírója eléggé szar volt, és belerugott, és már sokkal jobban működik. De vigyázz, mert volt olyan eset is, hogy az illető belerugott a gépházába, és egy nagy durranmást hallott, és az egész házból kiment az áram.
Én hétvégén nem megyek fel; a sok hülye mind szabin van >_<...meg mostanában, ha beírom a jelszavam, vagy mondatokat, vagy enter-t nyomok, vagy valamit csniálok, olyan idegesítő, kis, vékony kattogó hangot hallat a gép. KB : clickickick hangú, mint amikor valaki gépel, csak kb 300% gyorsabb, és iszonyatosan idegesítő...gah!
Heh, a legjobb embertől kérded :-).
A Square Tagadja, hogy megjelenne PCre, de ha az lesz, mint az FF VIII - nál..
A Square Tagadja, hogy megjelenne PCre, de ha az lesz, mint az FF VIII - nál..
->Rob42: Már??
Az a 250, az a darabjáért megy a bronz bar-nak? 😊
Vazz, minek szuntettek meg az UK szervert, az legalabb mukodott rendesen. Harc kozben kilok es allandoan conn lost van.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Te Hagane ! Nem tudod véletlenül, hogy megjelenik-e az FF9 PC-re ?
(Sorry az Off-Topic-ért)
(Sorry az Off-Topic-ért)
Atomy árai miatt változnak az árak:
(+5% jutalékkal)
------
vétel / eladás / mit
3400 / 3570 / mith jegy
1500 / 1575 / acél jegy
0750 / 0788 / szén jegy
0250 / 0263 / bronz jegy
0130 / 0137 / nature
0050 / n.a. / holy
0010 / n.a. / gyapjú
(+5% jutalékkal)
------
vétel / eladás / mit
3400 / 3570 / mith jegy
1500 / 1575 / acél jegy
0750 / 0788 / szén jegy
0250 / 0263 / bronz jegy
0130 / 0137 / nature
0050 / n.a. / holy
0010 / n.a. / gyapjú
kpd-hungary
3Ds- pixeles, 1998-as SquareSoft készítette RPG, ami két CD-n át kalauzol be a Gear-ek, a robotok világába, ahogy azt isten elrendeltette, az ember száműzött lett, s elbocsátódott a földre.Itt a Solaris nevű faj, egy fejlettem emberi faj áll egyeduralomban a világért, Shevat ellen harcolnak.
Játék hossza :
RPG Newbie : 99:59:99
RPG Newbie angollal : 83:42:23
RPG amateur : 73:57:74
RPG Amateur angollal : 50:00:00
RPG professional : 45 óra.
RPG Professioanl, with English : min . 20, max 45 óra.
Most tartok : 39 óra, pro Angolos RPG szinten, és szerintem nem túlzok, mert a Chrono Trigger-t, az FF 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 -et , a Legend Of Dragoon-t, a Xenogears-t, meg a Tales Of Phantasia-t is végignyomtam eddig oáratlan időkkel.Viszont ebbe az időbe benne van az is hogy kétszer ki kellett mennem, mert a joghúrt hihhhetetlenül régi volt(Két hete lejárt!), kajálni is leálltam, illetve néha csatánként leálltam Hop-t mérni egy Guide-hoz.
Játék hossza :
RPG Newbie : 99:59:99
RPG Newbie angollal : 83:42:23
RPG amateur : 73:57:74
RPG Amateur angollal : 50:00:00
RPG professional : 45 óra.
RPG Professioanl, with English : min . 20, max 45 óra.
Most tartok : 39 óra, pro Angolos RPG szinten, és szerintem nem túlzok, mert a Chrono Trigger-t, az FF 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 -et , a Legend Of Dragoon-t, a Xenogears-t, meg a Tales Of Phantasia-t is végignyomtam eddig oáratlan időkkel.Viszont ebbe az időbe benne van az is hogy kétszer ki kellett mennem, mert a joghúrt hihhhetetlenül régi volt(Két hete lejárt!), kajálni is leálltam, illetve néha csatánként leálltam Hop-t mérni egy Guide-hoz.