34579
RuneScape
  • Czdano
    hmm ahogybszélgettünk megjött a pk hangulatom asszem kifutok vmikor..
  • Czdano
    lol :DDDDD
  • ColdFire
    en is akepek chatjebe vagyok jeee :D
  • Czdano

vélemény? (hill giantokat később)
  • Czdano
    bennvok :/
  • Czdano
    megyek megnézem a moss giantokat és csinálok képet és ha már ottvok lesserekről is screenshottolok!
  • ColdFire
    nem is vagy online..
    gyere gém
  • Czdano
    This week we have given some of our more popular creatures a bit of a make-over. We had noticed that while all our new monsters and villains were improving all the time, it meant that some of the old favourites were looking a little tired and neglected. Nothing quite brings out the sparkle in the KBD's eyes (all 6 of them) like a well deserved trip to the Ardougne training area for a workout and a day or two in the mime's make-up department.
    Other beasts strutting their new-improved look include:

Blue, Red, Green and Black dragons
    Fire, Ice, Moss and Hill giants
    Lesser, Greater and Black demons.
    Now, don't worry! These beasts still have all the same stats, effects and drops as they had before, so the normal care and attention should be followed if you're going to visit, or you'll be finding yourself in need of a makeover! Anti-dragonbreath shields, pots and food at the ready...

Just as we have in the past, we will continue to improve the graphics of the older areas of the game to keep them up to date with the high standard of updates.

Graphical improvements currently being worked on include Bats, Rats and Varrock!
    !!!!!!!
  • Czdano
    Demons, Dragons and Giants
    This week introduces the first of our graphical monster improvement projects, starting with some of the most popular training monsters...
    huh uj kinézet a demonoknak sárkányoknak és az oriásoknak!
  • ColdFire
    varja most nekem nagyon lassan tolt... te hanyas is vagy?
  • Czdano
    :D
  • ColdFire
    jáccunk jeee :D go wildness bigbonekat szedni
  • Czdano
    system up :o
  • DisznajSuli
    full sötétség, nem tudsz mozogni. be kell fizetned még egyszer ha még játszani akarsz a karival
  • DisznajSuli
    en disznoruhaba maszkalok :P több mint fel eve voltam member, es azota az van rajtam, mert ha leveszem nem tudom visszarakni :(
  • DisznajSuli
    en egy honapot voltam member, questeltem meg 47-re feltoltam fletchinget (többit 20-ra) oszt annyi eleg volt... utana volt h meg egy honapra befizetem csak abbahagytam :D
  • ColdFire
    volt mar vki stronghold s-be?
  • Slipknot14
    Hát igen az van annyi, de mégse 3600 a gamecard ami 3 hónapos!
  • Dragooon #32881
    az a 7000 sztem a wow
  • Slipknot14
    Addoltalak én is ingame, Coldf13.
  • Slipknot14
    Nah ja és fordítva ugyan ez lenne,a sok memberközé beállít egy full rune-s free-s:D Dee amúgy izé, ha memberes helyen jár le a member akkor, free-s szerveren tudsz belépni de a memberes helyeken mászkálsz?:O:O Vagy mozdulni se tudsz ahova beragadtál?:/ Amúgy mióta 7000??? 1300 körül van 1 hónapra! És bank kártyás átutalással lehet befizetni, de monjuk lehet átutalással, amikor dupla annyiba kerül(pl 1 hónapra 2600)+ vagy 2 hét mire felér a pénz:P
  • Nuki
    két hónap :) kb. 7000pénz

#32877 nem ritkaság pölö törpe bányában :o
  • ColdFire
    mekkora vagyany mar azis, mikor a sok free koze betopog egy member, rohadt jo ruhakba....
  • ColdFire
    mint pl a wowhoz

hogy be mész a boltba, és megveszek 3honapra mittomen mennyiert, nem kell amcsiba vagy hova penzt kuldeni meg stb...

lennek member:(
  • Dragooon #32875
    szal csak akkor éri meg membernek lenni, ha tovább fizetem? ooo
    milyen gamecard?
  • ColdFire
    bakker nekem is kell member, de ehhez is kéne gamecard...
  • Disno
    regi karakterrel mesz tovabb, memberes skillek es itemek maradnak, viszont nem tudod hasznalni a skilleket, se az itemeket, es bankolni se (csak bankbol veheted ki)

ha member teruleten maradtal akkor ottragadsz kovetkezo befizetesig
  • ColdFire
    xDDDD
  • Cat 02 #32871
    akkor a skillek nullázódnak asszem :S (csak a memberesek)
  • bardocz
    ez egy gagyi axe 5 perce nézem és még mindig nem vágta ki a fát xD
  • Cat 02 #32869
    ez mien Axe ? :O van ebből is dragon ?

• Dragooon #32868
    ha én memberre fizetek, akkor ugye a régi karakterrel nyomulhatok tovább? és mi van akkor, ha lejár a memberes dolog és én a membereket területén vagyok? :D
    ezekre nem lenne rossz felkészülni XDD
  • Dragooon #32867
    216 coin darabja? húúú :D az jó pénz, lassan elkezdem fejleszteni a halászatot és akkor én is gyűjtök lobstert.
    találtam egy srácot, aki gyűjt majd nekem 5000 tollat 5000-ért, amit eladok 25k-ért :D 20k haszon ^^
    szeretem nagyon ezt a játékot, téli szünetben (és síszünetben) kipróbálom majd egy haverral a memberes cuccot.. aztán ha tetszik, akkor fizetek majd nyári szünetre is :D
  • Czdano
    ok most lépek battlefieldezni vettem rune kiteot régit eladtam holnap re!
  • Czdano
    woot eladtam 300 lobsot 65kért
  • ColdFire
    Coldf13, regi nev:)
  • Czdano
    ha megadnád a neved chatelni is tudnánk egyik worldböl a másikba (ingame vok már)...
  • ColdFire
    megcsinaltam a stronghold securet jeeee
    gyere jaccani world3
  • Czdano
    emote amikor a karaktred integet bolint nemet int vagy más ilyen dolog.
  • ColdFire
    jah ez lama beszolas volt, csak szarul forditottam :D
    Czdanoo gyere jaccani:)