RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
egyébként nekem is elöfordult egyszerre 3szor sebeztem 1 mp alatt...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
vagy a JAVA-val...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

green dragon armor asszem a neve

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tarhonya
te is rune platere gondolsz nem?
Tarhonya
a lagra írtam a kapcsolatot, a hibaüzenet csak azért van mert szar a windowsod vagy valami egyéb.
én is így jártam a dragon felsõvel 😊 emiatt kezdtem el csinálni a questeket mint állat 😊 meg a defnek is 40 ek kéne lenni :S

Slipknot14
rshun-on a dragygslayer hibás vagy nem tom: nálam volt a 3 cucc és be akartam a bányába menni az ajtón és nem csinál semmit ha az ajtóra kattiaqntok:/

Slipknot14
erre gondoltam én is, de nem hinném, mer más netes játékokkal semmi baj(pl Rs elõtt tibia-ztam és ott nem történt ilyen) De a másik ilyen, a hibaüzenetes leállásnak már nem hinném ho köze lehetne a kapcsolathoz.

Tarhonya
Nem biztos hogy a játékkal van a baj, lehet hogy csak a kapcsolatodakad...
Slipknot14
ááá hogy beszoptam, de nagyon😞😞😞😞 Vettem egy rune pl8 body-t és nem tom viselni mer nincs kséz a draggy slayer quest(Az addy pl8 body-t meg már eladtam, lol)

Slipknot14
huhúú végre sikerült eladni a willow logs-okat(2058-at adtam el) 41k-ér😄

Rossz emlékek

Hidden Beks - Adreania - Commando

Slipknot14
Amúgy olyan bevagdalt cape-nak mi a neve?

Slipknot14
anynira bírom a játék megbízhatóságát....Lesser-t solozom azt megfagy az egész, megáll minden és nem tok semmit se csinálni, aztán mikor visszajön meg megym inden csak nem tudok mozogni és enni. Soxor csinál ieneket, meg van olyan sox ho egy hiba üzenet: aztán leáll az egész. stb..stb...

Slipknot14
miaz Cz aszittem te Egerbe vagymá xD xD xD

Tarhonya
Igazából nem az, értéke nincs.
Czdano
aham olyasmi

Slipknot14
heh: spinach Roll-t adott a Mysterius, ez valami rare kaja?😄

Czdano
igen 100%os védelem

Slipknot14
Lol jött még1, lol. Ez is banánt adottxD

Slipknot14
hehe: Reggel fátvágtam, jött egy tree spirit, majnem megöltem mith axe-val csak sajna sokáig tartott volna és alig maratt életem, de neki is. Most estig vártam hogy jöjjön még1😄 Megöltem rune skimmy-vel és tök jó loot-ot adott: Banán XD

Slipknot14
még szép hogy jó. Elõtte kipróbáltam még amikor 10volt a max sebzésem(már 11😊, akkor 1 str lvl kellett pont hozzá) és bekapcsoltam az ultimate strengh-et(asszem ez a neve, 15%-al növeli az str-t) és 12-t ütöttem😄 Szal csak jó valamire. És valamit még nemértek: Ha meglesz a 3 féle protect(Melle,Magic,Missile) akkor azok 100%-os védelmet nyújtanak azok ellen??

Czdano
igen lassabban csökkennek a prayer pontok.

Prayer jó vmire ?😊 nekem asszem a 3. szívig volt meg vagy 3. erõkarig de nem nagyon használtam xD

Slipknot14
Lassabban szívja megy le? ---> Ezt jól megmontam. Vagyis lassabban megy le aprayer pontom?

Slipknot14
Tök jó a Prayer guild😄 Végre sikerült😊 Amúgy mér jó ha nagy a Prayer bonus-om(van nyaklánc, monk ruha amik pryer bonust adnak) Lassabban szívja megy le? Vagy mire jó ha sok a bonus?😊

Slipknot14
jaja, az Ankou-k sokkal erõsebbek a lesser-eknél😛 Izé Elvarg The Dragon mekkorákat sebez? Mer elkeztem fontolgatni a questet😊

Hi

Czdano
jeeee zeddel lesoloztunk 1-2 lesser demon (énmégcsak lvl 48 vok 😄)

cht:betudsz rakni majd friendlistbe? én már addoltalak de nem jelzi h online lennél.

Czdano
jah.inkább

Tarhonya
Szerintem te a poison potra gondolsz
bardocz
aszem memberek tudják törön használni és ha alfut az ellen akkor is döglik csak addig olvastam lehet már válaszoltak
Slipknot14
thx

Tarhonya
Találsz clue scrollt, és rejtvények lesznek benne. Ezek a clue scroll szintjétõl változnak nehézségben és mennyiségben. Ha a legvégére érsz találsz egy kis chestet amiben ott lesz a kincs.
Tarhonya
Na ismét back.
Elég béna egy update ez a gnome cuisine...
Slipknot14
Ja és egy Treasure Trail(tom ho memberes) mibõl áll? Ütöm a lényt míg nem dob clu scroll-t, aztán és kiásom a kinycset😄

😊

Slipknot14
Eladtam tegnap 6 str poti-t 5,nem tom mennyi k-ér 6-ér vette volna, csak nem volt elég pénze😄

Még mielõttt eladtam volna elvettem 1-et és elmentem a Catblepon-okhoz kipróbálni, hát hogy azok mekkora egy ****** lények. Addig gyengítenek mindíg míg le nem megy a str-em 42-re. Aszittem jól kibacok velük ho megiszom, lesz +8 str-em azt legyengítik és marad az alap, ááá de ez így nem jó😄

REtek

Czdano
nekem akár 10gpért is XD

Slipknot14
str potion-t mennyiér adjam, darabját?

Slipknot14
jaja eddig én is ezér tartottam, meg ho fletchingelek majd

Czdano
én bankolni szoktam és eladom pár gpért 😊 egyébként ha member leszel gyüjtsd a logsokat h tudj majd fletchingelni 😊

Slipknot14
a willow logs-ot érdemes megtartani?

Czdano
már mondtam hill giantoknál sux a mining (még) a hüle skeletonok miatt. kösz a skilldicséretet 😄D

Slipknot14
Gratta, de mér nem Coal-oztál?😄Hill giantoknál nekem fél óra alatt meg van 100db😊 Szépek a skilljeid, kivéve az atk,str,def nekem meg pont fordítva vann😊 Atk/str/def-be elhúztam meg prayer-be egy kicsit a többibe meg szar vagyok. Elkeztem már én is craftingolni, bányászni, fátvágni😄

Czdano

én, a skillek, meg a total lvl 😄

Czdano
egyébként hol érdemes mithrilt bányászni?

Czdano
márcsak 4k exp 😛

Nah jól nyomod, pikk-pakk és leelõzöl 😛

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

Czdano
huhuhuhu 54es mining leccgóleccgó