RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, üzenem neki hogy gratulálok adöntés mellett.
Tisztogato : 52K, Rune Med, 200 Cooked Trout a Rune Large helmért!!!plz :-)
Tisztogato : 52K, Rune Med, 200 Cooked Trout a Rune Large helmért!!!plz :-)
Rob visszatér már van 3 millája és mindent kárpótol hogy megbocsájtsatok neki! Amúgy a cuccaid nem eladta hackelték a kódját! Nemrég még semmie se volt! És most minden hibáját kijavátja hogy 2 klánvezér lehessen én és rob!
amúgy megsértettél reggel fölkelek egy csomót frissítem az oldalt val'szeg 12-00-ra kész 

Uhh mire elolvastam mit dumáltatok!!! Alig értelek titeket utól!!! Most hol is tartottam???

ÉS mindig egy csomot kellet tárcsázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A freestart szar dolog mert akkor leszagat az a szar outlok nekünk is volt de mostmá chello van!!!!!
E mail:
[email protected]
E mail:
[email protected]
Sorry, utálom az Outlookot, és *életemben*, nyolc év alatt nem nyúltam hozzá :-).Kérhetem hogy írd ki úgy ahogy van az E-mailed?
Alig van mit olvasni rajta!Ráadásul más a szerzõi nevem :-P.
Egyébként meg ami van a 7Kból az 3.5K karakterinfó :-)
Egyébként meg ami van a 7Kból az 3.5K karakterinfó :-)
Na végre!:-P.Hova küldjem?Ja igen ééééés...alig kezdtem el, add meg az E-mail címet, majd 3-4 nap múlva elküldöm, amikor már szép nagy lesz :-) (most 7 Kbyte, addigra vagy 40-70 lesz, az meg már sok :-P.És akkor is csak 2% kész!!!!)