RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a kurva!
Ilyen egy kurva jó oldalt rég nem láttam! Bazd meg! Ez nagyon kemény! Tomee te qwrva jó vagy!!
Ez szerintem nagyon faszára sikerült. BAZZ! Az intró fasza! Mindenkinek van beosztása! Nagyon C O O L!!!! Lord vagyok! Ez nagyon C O O L!!! És még mindenkinek máa beosztása van! Nagyon jó!!!!
Hadd gratuláljak a Klánvezérnek ezért a fasza oldalért!!!!
Ilyen egy kurva jó oldalt rég nem láttam! Bazd meg! Ez nagyon kemény! Tomee te qwrva jó vagy!!
Ez szerintem nagyon faszára sikerült. BAZZ! Az intró fasza! Mindenkinek van beosztása! Nagyon C O O L!!!! Lord vagyok! Ez nagyon C O O L!!! És még mindenkinek máa beosztása van! Nagyon jó!!!!
Hadd gratuláljak a Klánvezérnek ezért a fasza oldalért!!!!
Na jó!
Hagane: mert egyszer megmondtad a számodat!
Mindenkinek jó a logója csak az enyém ilye kehgyetlen szar! :((((
Tommee majd megnézem az oldalt!
Most csak ennyit írok!
Hagane: mert egyszer megmondtad a számodat!
Mindenkinek jó a logója csak az enyém ilye kehgyetlen szar! :((((
Tommee majd megnézem az oldalt!
Most csak ennyit írok!
>>>>>>Hagane
Licitallak:
60k,rune med,addy kite
ez annyi,mint 90k
a tied,ha 25gp-t szamolunk troutra,akkor:
az annyi,mint 67k
:P
Licitallak:
60k,rune med,addy kite
ez annyi,mint 90k
a tied,ha 25gp-t szamolunk troutra,akkor:
az annyi,mint 67k
:P
eccóval jóccakát
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
De már nagyon uncsi, Diabloban is csak PK-kal találxok, áh...
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Há bakker... 1ébként megdöntöttem az mp3letöltés 1 napra rekordomat: 16 számot töltöttem le ami kb. 90 Mbyte oh yeah!
Na meg az hogy Prodigy rules ;-)
Ehhez csak 1 hozzáfûznivalóm van: LOLZIE :-D