RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Hidden Beks - Adreania - Commando

Ingyen Cooking (57)
Ingyen Smithing (lev 49,50)
Ingyen Crafting (lev 43)

sz**ja be de tövig (Andrew)

Latest RuneScape News - 28th May 2002
Two new members quests are now online.

In the first quest you must help the dwarves win a fishing competition. To start the quest look for the passage way at east kandarin.

In the second quest you must carry out a number of tasks for the monks south of Ardougne.

Ém is!

40

Hangianix
Na azert. ;-))) Rakd be oket, kivancsi vagyok. :-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
CSinaltal screenshotot?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hagane
Az igen :-)
Hagane
Reggeeeeeeeeelt....no coffeeeeeeeeee......
Hagane
Ja és emlékeztetnélek hogy a coal cert nekem 1.5K.A mithril meg mennyi is....?2.5K?:-D :-D :-D
Hagane
Engem A Rune Large helmet érdekelne, mondjuk 50 coal certért?Vagy 50 cert és a Rune Med...
Taranov
Figyelem! Adok el egy rune square shield-et 200k-ért, és adok el coalt 200-ért darabja

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hagane
Asszem 30-35?
Hányas craftingal lehet bejutni a craft guildba?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hagane
Mi van?
Bazsi89
ezaz 14100!!!!
Bazsi89
99
Hagane
A kis genya mázlista...
Kábeles vagyok!
1ébként csak azért enyyi mert RS volt közben meg 6 futó ablak + chat

Hagane
Egyik barátom kábeles, õ dúrván 15 gigát szedett le, randomra, aztán letörölte, és még mindíg maradt korrektül a 180 percból kereken 10...elég brutális.
Disno
»»»Tisztogato:
Én nem szoktam semmit kapni de amikor a RS utáni kómámból felébredtem délben egy tábla csokit találtam a fejem fölött :-)
»»»Bazsi:
150/db yo lesz? Az addy kite-omat már eladtam :-(
»»»Cht:
1 nap alatt 3 giga mp3?!?!
Jah, a te logód is, meg Hangianixé is... :-)
»»»Hungary:
Te aztán csontos vagy!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

nope lol!!!!

Hagane
Thanks.
igen

Polin
És ezt naponta frissitik?
Polin
Miért írtad be háromszor?
www.tip.it/runescape/arena

Név szerint:
http://runescape.webpunch.net/rstop.shtml

Polin
Tomee: Küld el a képet a [email protected]!!! oks?
Hagane
365K Fame?!Baszk...AZ IGEN!
Hagane
JESSZUS!KERESSETEK RÁM MENNYI FAME-M VAN!!!!!!
Hagane
Egyhangú kampányszöveg :-P
Bazsi89
ADJON EL VALAKI RUNE LARGOT PLZ!

PLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZ
Hagane
www.java.com
www.javascript.com
Neze bazdmeg, ma mindenki és minden útban van, a kedvenceim mind hiányoznak (Ó, csak 233 kedvencem volt?!)
Tomee2002
lécci segíts
Polin
CHT: Hogy kerestél rá, hogy ki van a top listán?
Polin
Szerintem a RS oldalon le lehet tölteni!
Tomee2002
a Javat?
Tomee2002
A képed kész honnan töltsem le?
Polin
Töltsd le a JVA legujabb verziojat!
Képem?
Tomee2002
Mit csináljak???
Tomee2002
Javas dolgokat nem tud behozni!!!
Tomee2002
Ehhe megvan a gond!
Polin
Hûha!
Jó a logód bazsi!
Hagane
Az ARENASCAPE Login oldalához adjon már valaki plz linket...
Hagane
A picsába, a kúrva gépemrõl XP megy és a fél Net könyvtáram, ami hat éve áll hiányzik, a kedvenceim porráégtek, azok sincsenek, és bax, egész lassú és retro minden..bah :-P
Bazsi89
nem olyan ultramodern szupertokjo,mint a tietek,de legalabb logo...
Bazsi89
Crokin miatt van uj logom,koszi!
Ron Ragm
töröld le a temportary internet filest úgy ahogy van, és töltsd le megint a játékot. Le fogja a cuccokat újból tölteni, ha ez nem jó megoldás akkor passz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?