RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hidden Beks - Adreania - Commando
Hat Count Strahd nincs benne, pedig egyutt csinaltuk a Kukas kariddal, emlekszel? ;-)))
--->Marcus
Hidd el, ez igy sokkal poenabb, mint egy logo!!! ;-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Tudom hogy csóró vagyok de legalább reális áron adok el dolgokat :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Valakinek van pénze, és megsegít engem :-)
Megvették faladorban 220k-ért, és vettem egy újat 150K-ért. Kersetem 20 perc alatt 70K-t az nem rossz...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Csak ennyi :-)
Megjegyzés: Közülük nagyon sokan már nem játszanak de tiszteletbeli tagjai a listámnak :-)
most taliztam vele!
😊
Faxom! 6dik órában egészen 1/2 4ig vótam de nem gyütté! És jött egy SC-parti és beszálltam :-)
»»»Cht:
A listem kb 40 nevet tartalmaz. Te akartad :-)
Master Viga
Mateee
Kai Hansen
Lost Soldier
The Sign
Rhcpt
Taranov
Bazsi
Rob42
Rob45
Rob8888
Hungary
Sir Disno
Hagane
Ron Ragm
Sohaj
Garamika
Nuki
Lord Marcus
Pascalesp
Dennis2
Hangianix
Sir Ams
Lorwin
Dead Neo
Sid Hu
Tisztogato
Wolfking Stf
Horny Keeper
Drow127
TUd valaki adni?
Nem baj, az RS-hez ugyis ülni kell
Amúgy mi Thema mostanában???
Ellátom magam!
És gyütöm a pénzt!
Csak olyan armort használok amit én csináltam!
hagane: 17 perc!