RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Falador warrior Hagane Level (79)
vs.
Giant Skeleton Level (73)
--------------------------------------------------------------------------------
You have 3 rank strenght !!
Enemy have 2 rank strenght !!
Enemy is skilled in attack but fail in ranged
Enemy is agile but with low faith
Enemy is strong but with low magic
--------------------------------------------------------------------------------
Preparations
Hagane Casts Red Magic Shield around him. It can prevent 28 hits
Giant Skeleton prepares for battle.
MAGIC
Hagane cast Earth Bolt and
HIT for 9
Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 73 Hit
RANGED
Hits with Armour Piercing arrow for 11
You fill Giant Skeleton with arrows and HIT for 12
Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 50 Hit
Round 1
Hagane attacks with Adamite Long Sword and is stopped with Broken Giant Chain mail
Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and is stopped with Mithril Plate
Round 2
Hagane attacks with Adamite Long Sword and misses
Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and misses
Round 3
Hagane attacks with Adamite Long Sword and is blocked with Broken Giant Chain mail
Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and hits for 10 damage
Your Shield reflected 5 hits back to Giant Skeleton
Hagane heal for 5 hits
Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 45 Hit
Magic - Round 3 -
Hagane cast Earth Bolt and
HIT for 8
Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 37 Hit
Round 4
Hagane attacks with Adamite Long Sword and hits for 14 damage
Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and hits for 9 damage
Your Shield reflected 5 hits back to Giant Skeleton
Hagane heal for 4 hits
Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 18 Hit
Round 5
Hagane attacks with Adamite Long Sword and hits for 16 damage
Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and hits for 8 damage
Your Shield reflected 4 hits back to Giant Skeleton
Giant Skeleton fall unconscius on arena floor.
Hagane heal for 4 hits
Hagane 75 Hit || Giant Skeleton -2 Hit
Battle Summary
warrior Hagane WINS !!! In 5 round(s).
Experience learned: 2665
Hidden Beks - Adreania - Commando
Thx.
Hagane:
A gyomrom fordul fel a magadfajta idióta nagyarcú kis hülyegyerekektõl. A "kisfiam" jelzõt egyébként tartok tõle, hogy én alkalmazhatám rád, egyébként meg nem tudom, mire vered itt magad, mert attól, hogy pár héttel hamarabb kezdtél itt kattintgatni, még nem lettél gyagyás kis mama kedvencébõl félisten. Ezt a stílust tartsd meg a debill haverjaidnak a homokozóban és engem majd akkor ugass le, ha csak közel olyan jó leszel a magad szakterületén, mint én vagyok a magamén (ami tartok tõle, hogy sosem fog bekövetkezni, mert belõled nemzetközileg is elismert szaktekintély legfeljebb paraszt viselkedésben lehetne, ha azt díjaznák)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
VAgy ha nem; mikor jössz vissza?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként ki az a Krisz?
All : Kúrvalusta vagyok, de nem sokára kicsit megugrok, REMÉLEM!
ArenaScape-ben LV 78 vagyok, Rang 3, nemsokára 4 STR-rel, ami azt jelenti hogy szorgosan fogok 18-akat csapkodni :-)

Hidden Beks - Adreania - Commando
A végén ott a Barbi bemutat a képbe adj ötletett hogy mit csináljak vele!
ja már tudom amikor újra vesszük akkor ki tiltjuk õt az osztályból!

Ha ha ha.Goerge Lucas most forog a sírjában (de nem halott) Te leszel a gonosz Sith én pedig a jedi! Tök király lessz majd meglátod egy kis vágás és a Szandiékból droidokat csinálok! A lézerek amiket ki lõnek már nehezebb lessz de nem baj én majd azt is megoldom!
by😄ead Neo
and Goerge Lucas
ui:Krisz csak úgy álmulni fog!
by: Dead Neo

És hol van a "Zamorak Dungeon lava spot". mert állítólag ott lehet pecazni.
min.Fising lvl: 53
Fishing xp: 30
min.cooking lvl: 53
Cooking xp: 140
Hits: 14
kpd-hungary
Hát aki jól keres az jól keres... :-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Roflmao ;-) De azért ezt a sok izét már meguntam. :-(
»»»Pascale:
Thx!
Gebasz! Nem tudok csatlakozni, anyám kibaxta a netet a teflonnal, visszafölmentem és 99% betöltés után kiírja hogy 'failed to join game'
RSen vagy Larkinoron megtalálsz, de minden fél órában próbálkozok!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Na jó a kedvedért felteszem ide az általam összegyûjtött recepteket:
vámpírbumeráng: 1 darab bumeráng, 8 darab vámpírherbium, 1 darab gyémánt
bronzcsizma: 1 darab törpe csizma, 8 darab rézérc, 4 darab óngolyó
csillagszurony: 1 darab elit or lándzsa, 2 darab gyémánt, 7 darab kristálylap
goblin shuriken: 4 darab halcsont, 2 darab rézérc, 3 darab ezüstfullánk
mérgezett tor: 5 darab savkristály, 1 darab kitinpenge, 8 darab gyöngy
5 élu kard: 1 darab 4 élu kard, 7 darab ezüst patkó, 3 darab kitinpenge
arany csatacsillag: 1 darab ezüst csatacsillag, 9 darab arany, 1 darab gyémánt
vámpírszablya: 1 darab lovagi kard, 1 darab ezüstgerinc, 5 darab kristályfolyadék
varázscsatacsillag: 2 darab ork csatacsillag, 4 darab gyémánt, 10 darab varázsfogpiszkáló
ork aprító: 1 darab zombifejsze, 8 darab ezüst, 2 darab vasérc
holdszigony: 1 darab lari szigony, 2 darab gyémánt, 5 darab kristálylap
ezüst csatacsillag: 1 darab acél csatacsillag, 350 darab ezüst, 2 darab arany
varázsfogpiszkáló: 1 darab halcsont, 1 darab savkristály, 1 darab varázsszálka
dracoacél tor: 1 darab démonacél tor, 6 darab sárkánykarom, 6 darab sárkányfog
1 éves kenyér: 1 darab 2 hónapos kenyér, 2 darab gyémánt, 3 darab mézbalzsam
centropajzs: 1 darab kithpajzs, 3 darab centrolium, 3 darab gyémánt
tuskótor: 1 darab kitintor, 1 darab bot, 2 darab pegazustoll
elementálpajzs: 8 darab elementál eszencia, 10 darab óngolyó, 6 darab grifftoll
gyémánt sisak: 1 darab rubin sisak, 2 darab gyémánt, 4 darab arany
Ebben a Larkinrban:
,hogy lehet mágikus vagy csak sima fegyvert csinálni
és, hogy lehet megnézni az Arénában, hogy az ellenfelem hányas szintû???
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Techsupport:
Tel.:
06-40-200-166
E-mail:
[email protected]
--
Próbáld meg!
------
Van egy kohó
Van egy homokozsó ez az üveggyártásnál fontos lehet.
A bank mellett viszont van egy terem, ahol csuhába bújt senkikkel lehet harcolni (lvl ~66)
Viszont a tó felett hosszú íjjal át lehet lõni.
Így ranged gyúrásra kifejezetten alkalmas, csak az a probléma, hogy ugyanolyan hülyén mozognak, mint a 21-es csontik. Azaz elállják az utat.
kpd-hungary
------
Szerintem rakd be a freund listára "Amorce"-t, ha bejelentkezik vele valaki, õ tud csinálni, vagy keresd "The Sign", vagy "sohaj" névre hallgató kollégát.
Ha szerencséd van, elérheted "avd"-t õ még gyémánt amyt is tud.
Ha szépen megkéred, megcsinálja, zsinórozás és bûvölés nélkül. Viszont ha ez meg van, akkor megbûvölöm neked.
kpd-hungary
beírom a szervert (az én esetemben): http://web.interware.hu
ezután beírom a loginnevet (nálam): tkuzma
és végül beírom a jelszót.
És felcsatlakozik.
Elég egyszerû.