RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagane
Arra készülök hogy 2K Szenet ill 1 K Iron Ore-t kihaldoklok a kövekbõl és megugrasztom a Smithingem :-D.
Nos, ez KB 100 X 300-at fog jelenteni ugye aaaa Steel Kite-ok miatt :-D
Disno
»»»Cht:
200-nál is több van: www.mp3portal.hu
»»»Taranov:
Hát, baz'meg, Cht nem jáccik oszt neki bányászod a szenet? ehh :-((
»»»Aruns:
Oh yeah :-) Mi az a PhD? :-D
»»»Pascale
1.: megbeszéljük hogy õ csak besegít :-)
2.: qúrva szar a gépe szal laggolni fog mint állat :-)
»»»Lost Soldier:
Jah!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hagane
Cht : Melyiket?:-D
Van ami "Duplatöltetû" :-)
biztos van... keress rá az origo-n, goliaton... 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Más?

Hidden Beks - Adreania - Commando

mp3.goldengate.hu 😊 de ez mán nem mûkxik...

Nem tud valaki olyan címet ahonnan vidóklippet lehet letõlteni?

hungary
es most lepjen be mindenki hozzad?

kpd-hungary

A karin neve
Goblinwar Kódja
mt111

hungary
robról sok érdekesett hallottam.
talán nem kellene közzé tenni a jelszavatokat.

kpd-hungary

Tisztogato
Szerintem ez egy játé és nem arról szól hogy egymást ugassátok!!!! És Haganéval egyépként is lehetnétek elnézõbbek.............

NEm tudtok valamit rob ról az a fasz nem adja vissza a cuccom!!!!!!!!!
Lehet hogy abba hagyom!!!!!
Vigyázban állni!
Fegyvert kibiztosítani!

😎

Egy kicsit késõbb írtam de aktuális: Mi Dennissel szívesen jelentkeznénk a csapatotokhoz karatéból 😉

Hagane
Igenis...
Egyszerû és velõs leszek:
KUSS!!!!!!!!!!!!!

Hagane
Ki adja elõ magát?Én azzal gizdulok amit fel tudok mutatni, nem azzal amit az isten lószaros porbafingó kis elsõ románkája ki nem talál.Be vagy baszva öreg.Én nem és pontosan tudom hol a helyed, de ez nem a közeledben van.
Hagane
Elismert?Egy magyar?Uuuugyan már...
Dead Neo
Figy. Taranov Azon a weboldalon azt írod hogy én nem segítettem! Én adtam a progikat amivel azokat a szar gombokat csináltad!Meg azokat a nagyon jó címeket! TE csak a weboldalt csináltad! Különben is ki kötötted hogy te fogod csinálni a weboldalt!
"A "kisfiam" jelzõt tatok tõle én alkalmazhatnám rád,egyébként meg nemtudom mire vered itt magad, csak azért mert hogy pár héttel elõbb kezdteél itt kattingatni még nem lettél fél isten!
Ron Ragm
teleport-passz.
Hogyérted hogy minuszban?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hungary
ezek szerint minuszban lennek, ha nem lenne rajtam?
És mi van a teleporttal?

kpd-hungary

Ron Ragm
gemet így is nagyon ritkán, szinte soha sem lehet találni.Gondol ez csak megnöveli az esélyt arra hogy találsz

hungary
Van egy amym.
Nem értem, elméletileg gyünni kelene a gemeknek, de azota egyet sem kapok. Valamit félreértettem?
Ill, nem értem ezt a teleprot izét se.
SEGITENE valaki, mit csinálok, értek rosszul?
------

**Dragonstone Enchant lv-5 amulet 68 +10 Aim, +7 power, +4 Magic, Prayer, Armour
Can be enhanced to teleport to karamja, al kharid and draynor in hero guild waterfall.
increases your chances of getting a gem when mining

kpd-hungary

Ron Ragm
amit utánam írtok ki lesz törölve ^_^

Ron Ragm
nagyon rossz a sötétkék link fekete háttéren, vagy a hátteret vagy a link szinét világosísd

Ron Ragm

Ron Ragm
Azt hogy csináltad?
áruld el pls😊))

Taranov
mindent elrontok 😊 nem ispróbálkozom inkább 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
elõbb rossz linket raktam be
ez a jó:
Jingis Clan

Taranov
Megnyitottam a Jingis Clan weboldalának egy részét. még hibás, de már megvan
😊

Taranov
lol

Taranov
oké, félreteszem. már van 130 db. lassan meglesz az 1000 😊 Mikor jössz vissza? Azért kérdem, hogy mennyire siessek!

Taranov
hmm. értem. ebben az esetben tényleg igazad van, hogy a szakterületeden jó vagy. Amúgy Haganénél ezerszer rosszabbak vannak. Hagane a jobbik eset. 😊
Te nem ismered azokat a kibaszott lakótelepi állatokat akikkel egy suliba járok.

Ron Ragm
én nem veszekszem, õ veszekszik😊

Taranov:

27 múltam és miután elvégeztem egy egyetemet, jelenleg PhD hallgató vagyok. A magam szakterületén nemzetközileg elismert és jegyzett kutató, akihez sosem fog felérni az az elmebeteg idióta haverotok.

Nekem nagyon lenne mire ugatni, de a kis cimborátok úgysem fogná föl, hogy mirõl is van szó, úgyhogy nem is teszem.
Vagy kinövi, hogy ilyen hülye, vagy nem (szerintem aki ilyen súlyosan adja elõ magát, annál nem fog elmúlni sosem)
Hagane
Csak én és az a kis Bukaresti kúrva a senki, ismét elnézést...
Igen

Taranov
CHT! Mennyi idõre mész el? Ha meglesz az 1000 coal, félretegyem, ugye?

Taranov
te is jól megmondtad, és legalalább nem mondtad, hogy nemzetközi szaktekintély vagy és legalább belátod,hogy itt mindannyian nagy senkik vagyunk,

Taranov
Aruns: Amúgy gratulálok a nemzetközi szaktekintélyedhez! e komolyan nem viccelek😊

Taranov
Ezt jól megmondtad, amúgy te nemzetközi szaktekintély vagy? :-) Ha igen; akkor engem annyian ismernek, mint Bin Laden-t. hogy rohadna má meg

Taranov
Dwarf level

18 

Taranov
Látom nagy veszekedés folyik :-)

Taranov
Megcsináltam újra a Jingis Clan-t, mert már egyszer volt télen, de most sokkal jobb lesz. Majd nézzétek meg az oldalt! Csak júliusban töltöm fel, de már van fenn egy oldal. Ha valéaki szeretné, hogy fen legyen az oldalon a banner-je, küldje el nekem a [email protected]-ra, és én kirakon a fõoldalra. Cserébe te is rakd ki az enyémet, amit elküldhetek nekd!
Amúgy az oldalon lesz banner gyûjtemény, klánok listája, és tippek stb.
Mát júniusban is felrakok néhány cuccot, de elõreláthatólag úliusban lesz miden full kész.
Majd nézzétek meg pls

Pascalesp
Nekem a faterom kungfuzott még anno a sitt elõtt, no meg a sitten is tanult pár új fogást :-)
>>>Disno: Ok jöjjön a Janee is, az csak jót tehet a csapatszellemnek, de azvan hogyha te a Sorcival, én meg a 'Negro'mantámmal akkor Nincs 1 kis szintkülönbség? Csak sacc/kb. 20 szint. A Janee már túl erõs lesz, és pikkpakkra összecsomagolunk minden monstert, úgy meg mi az élvezet? De nekem mind1.
Ron Ragm
és hogyan döntöd el kik az "egyesek"?

Hagane
Kickbox?Cool, eddig van Judo, Kickbox, márcsak Karatés emberke kéne :-)
Polin
Disno:
Dio2-ztõk?
Hagane és Aruns:
Én Thai-box-ok hozzám is jöhettek! 😊)))
Pascale:
Asszem 6 vagy 7! Amûgy nagyon K O O L játék!
Disno
»»»Hangianix:
Na haggyál a klántopikokkal :-)
»»»Pascale:
Oks, majd megbuzeráljuk a barbárom charmjait utána kinyírjuk mefityisztót! lehet hogy Jani is jön :-)
szerdán gyûszû kosárra?
»»»Cht:
nemámá! mé?

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People