RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De nagyon. mindennap tele lesz minden repólõ bogarakkal, cserebopgárral stb. sbt.
Sztem kb. este 9-kor a legjobb netezni 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Dwarf: Ezt nem nagyon értem
a férgekhez kell az ásó menj az erdõbe nyugatra a Seer falutól és keresd a vörös szõlõt haszáld az ásót rajta és szerezz 20 férget
Menj vissza a fishing contestbe és adjál vkinek 5 gp-t hogy bemehess menj a csöhöz
használd a hagymát a csövön és szedj fel vmijen halászós edényt. Kezdj el halászni fogd ki a nagyobb halat és nyerd meg a díjat.
Add oda a díjat a dwarfnak.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ezért segítséget szeretnék kérni, hogy mi ennek a szövegnek a magyar fordítása.
Ez a küldi az aluljáró használatához kell, mert senkinek se kell, hogy nyálazzon a farkasokkal.
------
Fishing Contest
Difficulty level: Easy, Members Only
Note: To see the SPOILERS below for more details you need to highlight hiden text!
Start: Wolf Mountain and talk to the Dwarf standing by some steps that lead underground.
What you need: A spade, 1 garlic, fishing rod and some red worms.
Dwarf: He will tell you about a fishing contest and gives you a application to enter the contest. The fishing contest is held just north of Ardougne.
Worms: To find the worms you will need to have a spade. Go to the woods west of seer village and find the red vines. Use spade on red vine and you will get red worms. Collect about 20 of these worms.
Contest: Go back to the fishing contest area, which is south of the woods. Pay 5 gp to enter the completion. Go to where the the fishing spot is next to the pipes. You are then told that space is already taken.
Garlic: Use the Garlic on the pipes and then take that fishing spot over. Start fishing and you will catch the biggest fish and win the trophy.
Trophy: Take the trophy back to the Dwarf and he will reward you.
Reward: Is a short cut underground the mountain , 1 quest point and some fishing exp.
Thanks for help: Tyrogyro, maka2000, Coatsyuk, U R A Lamer, Rapndash, rncd147 and LadySarafina.
------
Elõre is köszönöm a segítséget
kpd-hungary
De kegyetlen vagy ez itt szarakodik te meg jösz és a 15000-dik uzenetre beirod: hö?
Hagane--->
Ha te meg ilyenkor alszol akkor jó éjt 😊
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
ALL : A #15000-öt VALAKI LEFOGLALTA!AZ ILLETÕ TUDJA KI AZ, NE KÚRJÁTOK ÁT!^_^.
Engem se, enyém a #14999 !!!!
Z😮OT rules / elbaszom a párszáz rúnám, leszek vagy Magic LV 45 :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Sztem õ még sose játszott vele, biztos valaki aki még nem is hallott róla 😞
felszedted?
www.tiszanet.hu/halozat
de kb 1 éve volt frissítve. van egy haverom akinek majd kelleni fog mithril cucc, de most dobtam ki ingyen a 26 ore-t :-)
taranov: lehetnél rendesebb az újabbakkal, gondolj a sok runára....
Repatarurgyán
Így szól az Úr:
"Kérjetek, és adatik, kopogjatok, és beengedtettek."
(anyagot, ha lehet hozzatok 😞( )
kpd-hungary
------
A hero's guildtól délnyugatra van egy lejárat. az mi? ahhoz is kell valamilyen küldetés?
------
Véletlenül nem aluljáró ez a kettõ a jhegy alatt?
kpd-hungary
😞 :-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nagyon ajánlom, hogy csak akkor gyere ide, ha már van karaktered.
Amúgy tsá!
És hogy milyen játék?
ilyen, de nem hisezm, hogy te értenéd, ehhez a játékoz nagy agy kell 😊
10k-t mondtam... egyébként kiverem egy Lesserbõl...
»»»Tommeee:
Ha van rune 2h swordod, nyugodtan nekem adhatod. 1ébként arra írtam a 14953 üzit, hogy nézzük vissza az 1. üzit. Ellentétben veled, én már mindet elolvastam...