RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
végig neteztél vagy aludtál is? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én nem szeretek ejszaka netezni, mert ha csukva van az ablak, meleg van, ha nyitva, a monitorra bejönnek a muther fucker bogárkák és nagyon idegesít.
De nagyon. mindennap tele lesz minden repólõ bogarakkal, cserebopgárral stb. sbt.
Sztem kb. este 9-kor a legjobb netezni 😊

Ams
lekéstem..

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
menj el a dwarf-hoz, északra ardougnétól. dumálj vele.kell: 1 fokhagyma egy ásó, 20 kukac.kukac-ot seer falu-tól nyugara találsz, használd az ásó-t a red vine-on s kapsz vörös kukac-ot. menj el a verseny szinhelyére. 5 gp a nevezési díj. menj a pipe-ok mögé , használd a garlic-ot rajta. majd halássz s nyerni fogsz!

Ron Ragm
Menj a farkas hegységbe és dumálj vmi dwarfal. asszondja hogy kell egy ásó, egy hagyma, egy horgászbot és bármennyi vörös féreg.

Dwarf: Ezt nem nagyon értem

a férgekhez kell az ásó menj az erdõbe nyugatra a Seer falutól és keresd a vörös szõlõt haszáld az ásót rajta és szerezz 20 férget

Menj vissza a fishing contestbe és adjál vkinek 5 gp-t hogy bemehess menj a csöhöz

használd a hagymát a csövön és szedj fel vmijen halászós edényt. Kezdj el halászni fogd ki a nagyobb halat és nyerd meg a díjat.

Add oda a díjat a dwarfnak.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hungary
Be kell vallanom, igen por az angol tudásom.
ezért segítséget szeretnék kérni, hogy mi ennek a szövegnek a magyar fordítása.
Ez a küldi az aluljáró használatához kell, mert senkinek se kell, hogy nyálazzon a farkasokkal.
------

Fishing Contest
Difficulty level: Easy, Members Only

Note: To see the SPOILERS below for more details you need to highlight hiden text!

Start: Wolf Mountain and talk to the Dwarf standing by some steps that lead underground.
What you need: A spade, 1 garlic, fishing rod and some red worms.

Dwarf: He will tell you about a fishing contest and gives you a application to enter the contest. The fishing contest is held just north of Ardougne.

Worms: To find the worms you will need to have a spade. Go to the woods west of seer village and find the red vines. Use spade on red vine and you will get red worms. Collect about 20 of these worms.

Contest: Go back to the fishing contest area, which is south of the woods. Pay 5 gp to enter the completion. Go to where the the fishing spot is next to the pipes. You are then told that space is already taken.

Garlic: Use the Garlic on the pipes and then take that fishing spot over. Start fishing and you will catch the biggest fish and win the trophy.
Trophy: Take the trophy back to the Dwarf and he will reward you.

Reward: Is a short cut underground the mountain , 1 quest point and some fishing exp.

Thanks for help: Tyrogyro, maka2000, Coatsyuk, U R A Lamer, Rapndash, rncd147 and LadySarafina.
------
Elõre is köszönöm a segítséget

kpd-hungary

Tomee2002
Disno--->
De kegyetlen vagy ez itt szarakodik te meg jösz és a 15000-dik uzenetre beirod: hö?
Hagane--->
Ha te meg ilyenkor alszol akkor jó éjt 😊
Hagane
Jó reggelit ^_^
Disno
hö?

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hagane
OH YEAH MOMMY, THIS IS #14999!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hagane
Jó számok : Final Fantasy IX : Feel My Blade, Beatrix's Theme (Black rose a neve), Zidane's Theme (Overworld Techno), Garland Dance.
Hagane
Yahoo!
Hagane
W00T!
Hagane
#14995! Ha ezt valaki lefoglalta akkor sorry, a kövi amit lefoglalok az övé
Hagane
YAHHOO!!!!!!
Hagane
Gyerünk, YEAH!
Hagane
W00T!
Hagane
Jaj, még egy pár üzi és enyém lesz!

ALL : A #15000-öt VALAKI LEFOGLALTA!AZ ILLETÕ TUDJA KI AZ, NE KÚRJÁTOK ÁT!^_^.
Engem se, enyém a #14999 !!!!
Hagane
Ja, és ráadásul este van o_O.Még jó hogy reggel hétig netezek mindennap és napközben alszom :-D.
Z😮OT rules / elbaszom a párszáz rúnám, leszek vagy Magic LV 45 :-)
Disno
tököm szétizzad baze

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Polin
Nem kibaszott, hanem KURVA meleg van!
Taranov
Meleg van, dde nem kibaszot,, ez garantált!

Hagane
LOL!
B-b-b-b-bakker de meleg van, de tényleg.ÉS ESTE TÍZ ÓRA VAN, A ROSSZSEBBE IS!
Pascalesp
>>>Hagane:Yaya, ugy ahogy mondod!Kiszexualizált homoszexuális van!
Hagane
KIBASZOTT MELEG VAN!
Taranov
Õ nem új! Csak érdekelte, hogy milyen játék :-)
Sztem õ még sose játszott vele, biztos valaki aki még nem is hallott róla 😞

Disno
»»»vboxeR:
felszedted?

Disno
»»»Hungary:
www.tiszanet.hu/halozat
de kb 1 éve volt frissítve. van egy haverom akinek majd kelleni fog mithril cucc, de most dobtam ki ingyen a 26 ore-t :-)

Lord Marcus
tegnap 23:07 | Válasz erre | #14962
taranov: lehetnél rendesebb az újabbakkal, gondolj a sok runára....
hungary
a darkangels klánnak hol van az oldala?

kpd-hungary

hungary
neked megvan?

kpd-hungary

hungary
igen

kpd-hungary

Taranov
A fishing competition quest kell hozzá, és átjárhatsz ingyen, nem kell gfent tekeregni és harcolni a kutyákkal.

Crokin
Elég ha csak ore-t viszek meg szenet? olvasztani sajna még nem tudom a mithrilt...

Repatarurgyán

Polin
hmm...
hungary
örömmel közlöm, hogy smithing 58 lettem. ha valakinek mithril (dagger, axe, mace, helmet, sword, Square Shield) kell jelezze és adatik nekije.
Így szól az Úr:
"Kérjetek, és adatik, kopogjatok, és beengedtettek."
(anyagot, ha lehet hozzatok 😞( )

kpd-hungary

hungary
mentel volna be erte 😞(

kpd-hungary

hungary
camelottol eszakra, van egy lejáró, ott kaptam a pecaverseny kiirast. Az mi? Az valamilyen küldi?
------
A hero's guildtól délnyugatra van egy lejárat. az mi? ahhoz is kell valamilyen küldetés?
------
Véletlenül nem aluljáró ez a kettõ a jhegy alatt?

kpd-hungary

Taranov
1000-t vállalok. Egyelõre többet nem
😞 :-)

Disno
Jó éjt! Én most kezdek el RSezni ;-)

Taranov
Jó éjt mindenkinek, mentem!

Disno
Hát igen, de az idõ, amíg keresel egy csávót aki ennyiért megveszi az kárpótolja a 2.5-4k-t :-)

Hangianix
Diszno, de minek adjam el 10-ert, ha 11.5-ert fustolnem el? Magyarul, nem leszek hulye annyiert eladni, mert az 1.5k veszteseg. Na ez csak elmelet, mert jo ideje nem jatszok. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Közözd annyi van hozzá, mint kispistának mariska nemi életéhez!
Nagyon ajánlom, hogy csak akkor gyere ide, ha már van karaktered.
Amúgy tsá!

És hogy milyen játék?
ilyen, de nem hisezm, hogy te értenéd, ehhez a játékoz nagy agy kell 😊

Disno
»»»Hungary:
10k-t mondtam... egyébként kiverem egy Lesserbõl...
»»»Tommeee:
Ha van rune 2h swordod, nyugodtan nekem adhatod. 1ébként arra írtam a 14953 üzit, hogy nézzük vissza az 1. üzit. Ellentétben veled, én már mindet elolvastam...

Polin
hmm...
Ams
full adam van?

Tomee2002
És akit érdekel balck 2 handert 2kert tudom venni member részen amit freeben sok ember rare révén 6-10kért veszi szóljatok ha érdekel!
Tomee2002
Ha szóltok 1 kis idõre leszedem a blokkot értetek ( mindent a vásárlóért 😊 ) szóval írjatok forumba ha érdekel!