RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
mit tudsz eladni? lvl 28-ig megyek!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tomee2002
meg nem tom de ha a lvl 20 alatt megyünk akkor full rune max teleprt ;-)
Tomee2002
de asszem mithrilben megyek
Tomee2002
nekem? full rune ;-) dragonnal
Ams
mid van adam?

Tomee2002
majd talán én
Ams
pk-zni! apropó jön velem vki.?

Tomee2002
Majd megnézem mi van adam... amúgy neked minek adam?
Ams
adam cuccos! kell!!

Tomee2002
Ja blokkolom a privatét azért elöbb ide írjatok!
Tomee2002
remélem sok megbízásom lesz szeretek segíteni!
Tomee2002
Jó lett? ;-)
Tomee2002
Na szolgáltatásamat felajánlom nektek!!!

Combat: 69 (ha harcra kerül sor pld a bluerite quest)
Magic: 51 (ha kell valamit pld ammit áldanom)
Cooking: 50 (ha sütögélni kell)
woodcut: lvl 36 =nem hiszem hogy érdekelne bárkit is ;-) )
fishing: 40 (ha halacska kell)
crafting: 40 (cuttolás vagy ammy készítés)
smithing: 45 (nem nagy de ha érdekel valakit akkor...)
mining: 45 (ha kell valamit bányászni)
thieving: 31 (lophatok caket meg silket meg pár cuccot ;-) )
Na szóljatok ja és a craftingom nézzétek ugy mintha lvl 81 lenne mert a haverom ennyi és craftol ha kell ;-)

Nevem: dennis2
Akkor ha kell valami írjátok ide! és beraklak a friendem közé!

2. szolgáltatások: adok el pár cuccot köztük rune sq full mithril és pár adam cuccos!

üdv: Tomee

Taranov
nem bírok bemenni abba a rohadt dungeonbe

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Figyu, mindenki!

A member hegyen (White Wolf Mountain)-nél a dungeonbe hol kell bemenni? MErt valami rockshide akadályoz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én sem mentem egyébént, mert egyszerûen NEM ÉRDEKEL AZ A ROHADT ISKOLA!

Disno
»»»Marcus:
Áhh, mi csak azért fogunk szurkálni, mert nem jött el, így nem hozott magával valamit :-)))
Egyébként én sem mentem volna, bár a csajok 'ünneplõ'ben vagy ami volt helyette egész yol néztek ki ;-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
disno: én sem voltam, elfelejtettem, hogy olyan is lesz... De senki sem szúrt le, lehet, hogy nem is volt 😊
hungary
valami kender (canabis) féle 😊)
a rokkán lehet megsodorni és lesz belõle string

kpd-hungary

Disno
»»»Pascale:
Jah, meg kell látogatnunk drága édes tomika barátunkat...ugyanis nem volt ott az évzárón...
tudod mi a rugós bicska? ezer forintos kés :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
és hogy jutott fel?

Disno
»»»Taranov:
Hû gebass, az egy maffiaképzõ... bár környéken van egy másik suli, az még rosszabb...
»»»Pascale:
Bazmeg! Az durva! Mit keresett ott fönn?

Taranov
Végre valaki 😊

Taranov
Mi va????? 11 óra 18 perc óta egy árva lélek sem járt itt??????? ez nem lehet igaz? Meghaltatok a melegtõl vagy mi van?

Polin
SKEROLY!
Taranov
Én nem sajnálom azt aki leesett, mert miért nem lógott?
Lógni kellemes, élvezetes és biztonságos.
Ha lógsz, nem vernek meg a sulibam, nem esel le a tetõrõl és nem bazkurál senki. nem?
Te melyik suliba jársz? Biztos az is olyan szar, mint az enyém...

Taranov
én is felébredtem ma 3-kor, mert rámszállt egy légy, mert nnyitva volt az ablak 😊

Taranov
az, repülõ bogárkák rulz 😊

Taranov
MERT SZERETEK VENDÉGSÉGBEN LENNI...(csak vendég ne jöjjön, mert feleszi a házat😊

Taranov
Én vedégségben voltam akkor 😊

Taranov
Nem, azt már kitörtem, mert ronda hangja volt 😊
Meglehet, hogy ezért vannak winchester problémáim 😊

Taranov
hehe, csak egy megoldás van: Levenni este a fényerõt a monitorról, de akkor nem látom se a monitort, se a billantyûzetet. De hát valamit valamiért 😊

Pascalesp
Yeah! Megtettem az utolsó kilépést az iskolából, úgy, hogy én ottanuló vagyok.Összesen 4 db 3-asom van, a többi 4-es 5-ös.[ Fõleg 4-es ].
Éljen a Vakáicó!
Tényleg olvasta vki a Mai napot(a hétfõit)? abban volt hogy leesett az iskolatetõrõl egy gyerek. Na az nálunk volt, az én sulimban. Az igi bá' is megemlítette a beszédében. Szegény gyereknek eltört a medencecsontja, 12 cm-n felszakadt a koponyája, a bal lába lebénult, agyrázkódást kapott, és valószínû hogy tolókocsiba kényszerül.
Nem azért mondom, de kezd eldurvulni az iskola. Tán a szünet elõtt 2 héttel volt szintén nálunk, hogy az egyik gyerek megfenyegette a másikat, hogy beledugja a kezét a a szétszerelt konnektorba, aztánbele is dugta... Engem már nem érintenek ezek a dolgok, de az öcsémet féltem. Na majd akinek baja van öcsémmel, annak velem gyûlik mega baja. Grrr...grrr...morrg..morrg...glrg...csuklk..köhkh...
Hagane
Taranov : Full net ^_^
Hagane
Eh....kúrva életbe, NEM TUDOK ALUDNI >_<
Hagane
Eh....kúrva életbe, NEM TUDOK ALUDNI >_<
Disno
»»»Hungary:
Az ideg mibõl van? Birkabélbõl? :-)

hungary
tévedtem, nem szaporodik.
de jó lett volna 😞(

kpd-hungary

hungary
talaltam egy bugot 😊)
... de el ne mondjatok andrewnak
A fletshinggel kapcsolatos.
(1) végy magadhoz 1 fejszét
(2) végy magadhoz egy bicskát
(3) végy magadhoz 2 ideget - az ijnak a húrja
(4) vágjál fát, sokat - olyat amelyiket fel tudod dolgozni
(5) amikor az elsõ fa megjelenik a lábadnál, mert nem fér a táskádba, dobd el az egyik ideget
(6) vedd fel a fát
(7) faragj belõle íjat
(8) idegeld fel
(9) vedd fel az eldobott ideget
(10) vágj fát -> és folytasd az 5-östõl
------
Lehet, hogy tévedek, de az az érzésem, mintha az idegek közben megszaporodnának eggyel.
Bocs, ha nem így van 😊)

kpd-hungary

Disno

Tomee2002
Érdekes topic!
Polin
hö?
Disno
»»»Tommeee:
Lolz, aszittem 40 perc alatt csak ír vki vmit...egyébként én legalább csak 1 üzit írtam ellentétben Haganevel :-)

Crokin
Itt vagyok én is, csak hát játszani nemtok, mert melo van és a firewall... nem ragozom...

Repatarurgyán

hungary
mi történt, kihalt a lista, vagy én vagyok itt egyedül. 😞( ?

kpd-hungary

hungary
köszönöm mindenkinek a segítséget.
én hogy csináltam meg:
(1) lapátot/ásót falador ÉK-i részén lévõ házban az asztalon kaptam.
(2) fokhagymát a Draynor Village Bank melleti a vámpiros küldibõl ismert ház emeletén a szekrénybõl szedtem, többet is, azt úgy csináltam, hogy eldobtam, majd újat kerestem majd azt is eldobtam, és stb, majd összeszedtem
(3) pecabotot aki nem tud keríteni az talán nem is tudja megcsinálni
(4) el kell menni az aluljáró egyik végéhez, úgy se engednek le, de beszélni kell a törpével, és ad egy versenykiirást.
(5) el kell menni a seer village-tõl nyugatra levõ erdõbe a gond csak az, hogy be van keritve. Nosza irány a déli kapu. Az õrök nem engednek be, "magán" terület. Körbejárható a terület, ez az egyetlen kapu. De a terület keleti keritésén, ahol egy fa kivülrõl behajlik az erdõ területére, mellette a kerités nyitható. Nosza.
(6) Végre benn vagyok. Amit keresni kell, az egy kigyóhoz hasonló vörös valami. a füldön egy hosszú girbegurbe csík. Willdernesben is láttam egy ilyet. ahol a házban az aranyrög terem.
(7) Használtam az ásót a szõlõn. és lám jön a kukac (egyenként) érdemes többet összeszedni, nem kerül semmibe
(8) nem is probáltam a déli kapun kimenni, inkább egybõl a keleti keritésnyíláson át távoztam.
(9) az erdõtõl délre, van a fishing contest. a térképen ezt a fishings guildnek nevezik.
(10) A tyúkol mellett van egy kapu, megállítottak, de valahogy bejutottam.
(11) az ominózus csõ az északi részen ilyen "kifolyó csõ", amilyen a varrocki csatornában is van, a ház falán.
(12) használtam a fokhagymát a csövön
(13) akartam pecázni nem engedték, de van ott 3 pacák is az egyiknél jelentkeztem a versenyre (5gp)
(14) elpecáztam az összes kukacot
(15) a pecabotot eldobtam, és a felszabaduló 2 helyre a fdöldröl is felvettem halakat (feleslegesen)
(16) akinél fizettem a nevezési díjat, annál jelentkeztem. megállapította, hogy valóban én fogtam a legnagyobb halat (mellesleg az összes halnak az a neve, hogy legnagyobb hal) adott egy arany kupát
(17) ezzel a kupával visszabattyogtam az aluljáróhoz, és lássatopk csudát a törpe elvette, és leengedett a lépcsõn
(18) az az aloljáró egy folyosó a jéghegy alatt.
a közepén van egy kocsma sörrel és 28-as törpékkel, akik mindenféle csákányt dobnak, ha agyoncsapod õket 😊)
------
ennyi

kpd-hungary

Lord Marcus
taranov: és a gépventillátorát is kell közben pucolnod? 😊
Lord Marcus
az áramot akumulátoron tudja biztositani, a netet meg mobilról, de közben nehéz kormányozni, és az egeret mozgatni, és drága a benzin hozzá. Biztos van jobb és kényelmesebb megoldás..
hungary
száguldó motoron netezzél, akkor nem érik utól a bogarak a monitort. Viszont akkor ne mosolyogj, mert mákos lesznek a fogaid.
😊)

kpd-hungary

Ron Ragm
ventillátor rulz😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?