34580
RuneScape
-
Bestiárium
Összefoglalás a Bestiákról.(Monsters Database) -
Rendebn a tartalom elkészítésében segédkeztekhez beírlak, asszem holnapra meglesz.
Mi az a bestiárium amit meg akarsz csinálni?
Az mit jelent, hogy bestiárium? -
Hali Pasc mizu?
Gecc üres a kéró! :) -
uhh, kicsit kemeny ez a bestiarium, lehet nem lesz meg holnapig -
Szivesen segitek,van ötletem is hogy mi lesz a következő! Holnapra várható egy bestiárium! (plz irj be oda az elejen a tartalom elkesziteseben segedkeztekhez, ha lehet) -
Megkaptam, nagyon tetszik, a www.versanus.hu/smithing.html
és a
www.versanus.hu/cooking.html
alatt tekinthető meg.
Ha "táblázatközelbe kerülsz, lécci küld még táblát!
Köszi.
Amint jó lesz az E-mail programon, fogok válaszolni mail-ben. -
Mindkettot elküldtem a [email protected], és a [email protected] is -
elküldöm más címeidre is -
A cooking tábla elküldve a [email protected]. -
A http://www.versanus.hu megtekinthető! Készen van!
Természetesen a RuneScape-pel kapcsolatban semmi nincs fenn, de a linkek, a menük, a képek, a gombok, a stílus, a design készen van!
A RuneScape taartalom még várat magára!
Köszönöm a segítségeteket! -
Köszönöm szépen! -
Taranov:A Cooking és a Weaponarmor smithing tábla magyarítása készül, nemsokára küldöm. -
Nem igaz komolyan....hogyhogy senki sem szólal meg? Ti éltek még? Vazzeg, nem csönd! -
Biztos meglehet, csak a nem nekünk.
-
Valamit kezdeni kellene a merlines questtel.
Nem lehet, hogy nem lehet megcsinálni!!! -
miért kussoltok ennyire? :-(( -
milyen nagy csend van...
-
Hááát, csinálj meg valami mást. Én asszondom neked
-
Figyelem emberek! Fontos közleményt intézek hozzzátok!
A Versanus.hu oldal linkejei, menüi tökéletesen működnek, tehát minden készen áll ahhoz, hogy gőzerővel elkészüljön a RuneScape rész.
Ez nem, lesz könnyű feladat, mivel figyelni kell a design-ra, a tartalomra és a praktikusságra!
Néhány vállalkozó szellemű embert megjkérnék, hogy MAGYARUL! készítsen anyagot az alábbiakkal kapcsolatban: (magyar nyelvű tájékoztatót, esetleg táblázatot kérnék!) (A táblázatokat HTML formátumban tudom, csak berakni!)
Természetesen aki elküldte nekem az anyagot annak a nevét, esetleg weblapját, esetleg E-mail címét kirakom az oldalra!
Natehát ezekben a témákban kéne segíteni:
Ranged
-
Prayer
-
Magic
-
Cooking
-
Fishing
-
Woodcutting
-
Fletching
-
Firemaking
-
Crafting
-
Mining
-
Smithing
-
Herblaw
-
Thieving
*--
Hírek az előttünk álló frissítésekről, illetve a 3D grafikáról.
*--
HTML formátumú táblázatokra lenne szükségem, amelyben le van írva, hogy melyik páncél/fegyver hány smithing levellel készíthető el, illetőleg hány armour/WeaponAim-Power pontot ad.
Köszönet a segítségéert.
Ha valaki megtenné a szívességet, akkor a [email protected]
[email protected]
[email protected]
címekre várom, attól függően, hogy hová van kedve elküldeni :-) -
Akkor ez ennyi?
Nincs mit tenni?
Nem tudom hogy érem el a 60 quest pontot....
54 van most, ugy kalkuláltam hogy ezzel lenne 60....... :((( -
Én 3 embert ismer3ek aki nem tudta megcsinálni. :
Én, Te és egy amerikai, aki engem kért meg, hogy foglaljam le a hajóstm, én lefoglaltam, de ő nem tudott elhajózni. -
pascalesp én is igy vagyok vele szerintem is egy nagy taho b*** a theelf.be akarok lépni egyből kibannol azért mert a htty barátja vagyok -
nem birom megcsinalni a merlint! :-( -
Nemááá bug?????
Az nem lehet!
Csak van valami megoldás.Mindenki meg tudja csinalni... -
Én segítenék, de a Merlinben nem tudok, még én se tudtam a helyzetet megoldani már vagy 5 hónapja. -
En gem is ki killelt tartósan, de a hülye kurva nem tudja, hogy nem is akarok már visszamenni, mert sztem röhög rajta, hogy nem tudok bemenni, de már nem is szoktam próbálkozni, hisz valaki az Enerláról rabolt ki az RS-ben, talán egy moderátor, mivel az Enerlán ugyanaz volt a jelszavam, mint az RS-ben, teghát valaki olyan rabolhatott ki, aki tudta az Enerla jelszavamat, de én nem mondtam, el senkinek. -
NEmtom elolvastad-e azt az üzenetemet, amiben az Enerláról írok, de sztem egy nagy kommunista TheElf, egy állat,. egy diktátor! Egy köcsög!
Egy D-210-es. -
NORBESZ, én úgy oldottam meg egyszerűen, hogy abbahagytam a RuneScape-t, már nem játszom, csak PK-zok. Nagyon sokat próbháltam megoldani, de nem sikerült. Szerintem ez egy bug klehet, lehet, hogy nem megoldható. :( -
Megyek én is. Bye -
Nah, asszem megyek hunyni. Jóccakát és további kellemes monitor előtti görnyedést kívánok mindenkinek! -
Nem, én ezt máshogy gondolom.
Szerintem nem csak ketten vagyunk,mert Taranov (akire számitottam hogy segit) például nem reagál nyilvánvaloan.
-
Látom, Csabi, látom. lehet már csak mi ketten vagyunk itt -
Na jó asszem körbenézek pár hacker siteon. Resszkess Elf te kiskirály! -
Téged is?? -
Látod ezt Pascale?
Senki sem válaszol nekem.... -
Bazz de taho ez a real TheElf!
Kérdezem tőle:Télleg kikillelted a Disno-t?
Mire mondja :igen.
Mondom neki:Meddig?
Mire ő: Tartósan.
Mire én: /nick theElF
Majd megint én: Ezért? :)
Erre ő kikillelt engem is.
Grrrr!Grrrr!

Grrrr!Grrrr!
-
grrrr -
szóval taranov láttam ams foruman hogy neked is a merlin s crystalba ugyanaz a bajod mint most nekem. hogy oldottad meg? -
Nah, most kicseréltem az indexet, most egy "kimagyarázó" szöveg van. Vasárnapra kész leszek.
Csinálok egy szép indexet, ahol lehet választani a HTML és a Flash változat közül.
A flash-ben lesz tartalomjegyzék, egy oldal a bennercseréről, meg egy angol verzió, aminél kiírja, hogy még nincas ész az angol verzió :-) Természetesen sosem lesz kész, de az esetleges "angol anyanyelvű" játékosoknak nem szabad elmondani, hogy csak a kinézet kedvéért van English version.
Nah mindegy. a HTML verzióban meg csak RuneScape lesz.
Aztán fűszerezhetem az oldalt egy kis Java-val, nemtom, hogy mit gondoltok, esetleg zenét rakjak-e rá?
Csá,. -
Semmi baj :)