RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm. A semminél jobb (nem rád célzok), nekem eddig nem volt egyáltalán és ez nagyon tetszik. :-) Jah és a ha night clubra emlékeztet annál jobb. :-)
Hehe, és még titeket zavarnak a villogó reklámok a runescape-ben?
Amúgy nem rosszak a logók, bár engem valami night club feliratára emlékeztet. 
Amúgy nem rosszak a logók, bár engem valami night club feliratára emlékeztet. 
Hangianix még nem ismerjük egymást,azt hallottam ranger vagy. Mennyi a rangeded? Játszol még? csabee
Mégegyszer megírom hogy hova kell klikkelni.
Amú a cím:"http://www.runescape.com/javaclient.html"
és ide kell klikkelni
Amú a cím:"http://www.runescape.com/javaclient.html"
és ide kell klikkelni
kpd-hungary
Miután megcsináltam Norbesznak a logót, gondoltam en se akarok lemaradni és magamnak is csináltam egyet.Nem is tudom, kissé szokatlan, nektek hogy tetszik?
Ruby amulettek eladok, erdeklodni a gyurcsan nevu karinal. valami 4k-t emlegetett arkent itt valaki.
Amugy nem kell back gombot keresgetni hanem ha kiloggoltal akkor lenyomod a backspace-t és hip hop a szerverknél vagy!😊
Találtam valamit, aminek végre a FREE-k is örülhetnek.
Talán vége a sok reklámnak, nem kell nézni õket, pláne amik villognak.
------
Korábban Atomy jóvoltából kidolgoztunk egy módszert.
A módszer lényege, hogy az alsó bannert az ablak méretével kitakarod, majd (sajnos ez a rész ma nem mûxik) el skrollozod a képernyût, majd az alsó bannert kitakarod.
------
Na újra van egy módszer.
Ha a fenti FREE feliratra klikkeltek, egy olyan változatban indul el a FREE, hogy az IE-nek megmarad minden kezelõ szerve
Azaz újra ki lehet takarni a reklámokat.
Talán vége a sok reklámnak, nem kell nézni õket, pláne amik villognak.
------
Korábban Atomy jóvoltából kidolgoztunk egy módszert.
A módszer lényege, hogy az alsó bannert az ablak méretével kitakarod, majd (sajnos ez a rész ma nem mûxik) el skrollozod a képernyût, majd az alsó bannert kitakarod.
------
Na újra van egy módszer.
Ha a fenti FREE feliratra klikkeltek, egy olyan változatban indul el a FREE, hogy az IE-nek megmarad minden kezelõ szerve
Azaz újra ki lehet takarni a reklámokat.
kpd-hungary
Szerintem meg tudjatok mi lenne jo? Kaszino, ahol lehetne nyerni-veszteni. Ott el lehetne verni az idot es a felesleges penzt. 😊 Vagy uj kuldik, uj helyszinek.
Szerintem az se lenne rossz ha pl. lenne egy magicos fószer aki minden cuccot plusz dologgal ruhaz fel perse egy keveske penzert.(pl silverlight szerû sebzeses ij)
A cahinhez vehetsz kesztyût ami plusz 2 armor de még ugyis elég kaki. De mondjuk elég jól néz ki.
Huhh, végre sikerült kinyírnom a Dragont! Ezer köszönet és örök hála Horny Keepernek, akitõl kaptam 25 lobstert, és kölcsön adta a rune b.axeját! Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi, Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi,Köszi.
remek, hogy itt mindenki ilyen gyors felfogasu es nem idiota. ki mondta, hogy buzi vagy? tavaly ilyenkor kijott a runite es senkinek se tetszett. mi a kezdetek ota jatszottunk, de nem akarodzott senkinek se felvenni. a remelem most mar a gyengebb felfogasuak is vettek az adast...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hehe, amikor bejott, senki se akarta hordani, mert olyan buzis szine van. 😄 hiaba volt penz inkabb adamban meg mithrillben mentunk.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
De az anyag szamit valmilyen szinten, mert ady plate -et sokkal elobb tudsz csinalni mint rune chaint!! es amugy meg rune jobban nez ki!
Tudom, de nem az anyag számít hanem a defenz
Ha pl.van rajtad egy addy plate es egy palást ami plusz 2 defenz, akkor ugyanannyit véd mint a rune chain. így is úgy is úgyanannyi az armorod.
Ha pl.van rajtad egy addy plate es egy palást ami plusz 2 defenz, akkor ugyanannyit véd mint a rune chain. így is úgy is úgyanannyi az armorod.
Hát ezt nem értem: a Rune chain mail 50k gp-be kerül, és a defenzéje 65-as, míg a adamantite plate mail 16k-ba kerül, és a defenzéje 63-ös. Szóval 34k-t számítana 2 def? ? ?

Hátvazzz, nemértem miért kürtölsz ki valamit, amit nem is mondasz el hogy mi... most nem Robot védem, de elmondhatnád hoy mi volt...
Repatarurgyán
Horny, sorstarsam, innen a cégtõl én is adsl-lel nyomulok. Azt mondták a tvnetnél, hogy a matáv (sux) baszogatja a rendszert, azért megy el idõnként a net. Valami lehet benne, mert szerintem lerohanták õket a modemes netesek, akik jobbnak látnak átálni adsl-re, mint pengetni a lóvét. Ezért gondolom ezerrel kell bõvíteni a hálózat kapacitását. De hát a matávnál ez szokott dolog. 😞
Én sokáig nyomtam az RS-t, aztán Diablo2, aztán RS, aztán Dio2 Exp.set, aztán ismét RS, és végül rájöttem hogy együtt is lehet csinálni. Ha kinyírtam a Dragont, és az Arraw is kész, akkor asszem elõ fogok fizetni vagy megyek DAoC-ozni. Jó játék az RS, de ha nem újítanak, akkor el fog oszladni, mint aranyhal a királyvízben.
Jó sok a fejlsztés meg minden tök jó cska az a baj üsszes fejlesztés mind memberses és ezzel van tele a töke néhy embernek!!
Hát nekem a netemmel van a baj mert nem tudok semmit csinálni és ide is csak néha tudok feljönni semmi nem akar bejönni nagyon szar érzés!!!

Nekem is elkezdett lagolni, es vissza se nagyon akart lepni. Taranov, en ugyan viszonylag uj jatekosnak szamitok (bar regebben jatszottam mar, csak egy idore abbahagytam),ugy gondolom, hogy egy ido utan, aki nem fizet elo a jatekra, elunja a dolgot. Kar hogy nem csinalnak uj kuldiket az ingyenes reszre is, szerintem nem lenne rossz, biztosan sokaknak bejonne. Az az igazsag, hogy amint elkezdodik a Staw Wars Galaxies mmorpg, azonnal atnyergelek oda. De ez sajna csak valamikor az ev vegen lesz. Szerintem, ha nem fejlesztik az RS-t, akkor hamarosan mindenki atpartol tartalmasabb, szebb interneten jatszhato jatekokhoz.