RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
>>>Dennis: Rájöttem hol hallottam a Slipknotról! www.stickdeath.com/martyr.html Érdemes megnézni, bár tart egy kis ideig, amíg betölti a flashes animációt, de hidd el megéri!

People = Shit
Here we go again, motherfucker
Come on down, and see the idiot right here
Too fucked to beg and no afraid to care
What's the matter with calamity anyway?
Right? Get the fuck outta my face
Understand that I can't feel anything
It isn't like I wanna shit trought the decay
I feel like a wound, like I got a fuckin'
Gun against my head you live when I'm dead
One more time, motherfucker
Everybody hates me now, so fuck it
Blood's on my face and my hands, and I
Don't know why, I'm not afraid to cry
But that's none of your bussines
Whose life is it? Get it? See it? Feel it? Eat it?
Spin it around so I can spin in it's face
I wana leave without a trance
Cuz I don't wana die in this place
People = Shit
People = Shit(Whatcha gonna do?)
People = Shit(Cuz Iam not afraid of you)
People = Shit(I'm everything you'll never be)
People = Shit
It never stops - you can't be everything to everyone
Contagion - I'm sittin' at the side of Satan
What do you wait for me?
They never told me the failura I was meant to be
Overdo it - don't tell me you blew it
Stop your bitchin' and fight your way througt it
I'M - NOT - LIKE - YOU - I - JUST - FUCK - UP
C'mon motherfucker, everybody has to die
People = Shit
People = Shit(Whatcha gonna do?)
People = Shit(Cuz Iam not afraid of you)
People = Shit(I'm everything you'll never be)
People = Shit
1.kiengeded a gõzt
2.a többiek ovakodhatnak tõle
Lehet, hogy nem fogok soha többé runescapet játaszani, mert egy embert miatt kiszállok eggyet mondok nem a tesom miatt van....
még annyit mondok el, hogy sok rendes ember van itt de vannak szemetek is példát ne várjatok, mert példát nem mondok.azért szállok ki, mert közületek valki felhackelte a karimat.lehet sõt biztos hogy néha benézek ide meg a runescape-ra is.én tudom, hogy ki volt de nem akarom elmondani.Egy biztos azt az embert nagyon megutáltam.És meg is fogom szivati.na ennyi sziasztok:-(

ezt a smájlt pedig annak kuldom aki felhackelt

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Akkor jó menni, amikor irtják a level 54es csontikat.

Mit fishingelsz?
Én 53as voltam. minden harmadik kör után futottam és ettem :-D
»»»Papa:
Enyhe koncentrésön zavar?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Jótanácsok:
Ha mész a dragonhoz, sose várd meg míg kevés lesz a hp-d, mert maximum egy kaját tudsz enni egyszerre, vagy még annyit se. A taktika: Run & Eat!
Ja és ha van benn valaki, akkor menj be, mert a földön 50-es adagokban vannak a moneyk, és lazán össze lehet szedni 10k-t. Ha pedig meghal, még pár cuccát is elszedheted a fickónak. :-)
a telekinézis azér kell hogy attól a b*zi goblintól el tudjam szedni a térképet
a champ. guild Varrock alatt van, a búzatábla mellett.akkor tudsz oda bemenni, ha sok quest pontod van.

------
ez hatha segit:
------
Dragon slaying quest
1. A küldetést a Guild Master-tõl kapod meg a Champions Guild-ben. Meg kell keresned Oziach-ot!
2. Oziach a Edgevill-tõl nyugatra lévõ sziklafal lábánál lévõ házban lakik! Elmondja, hogy lehet nála
... kapni Runa páncélt, de ilyet csak annak ad el, aki megöli a Crandor szigetén élõ sárkányt! A szigetet
... azonban senki nem tudja hol van, mert a térkép, ami megmutatja a pontos helyét elszakadt és a három
... darab különbözõ helyeken van elrejtve! Kiindulásnak kapsz tõle egy kulcsot (maze key).
3. Az elsõ darab Melzar Labirintusában (Maze) van, Rimmingtontól nem messze. Ide az Oziachtól ka-
... pott kulccsal tudunk bejutni. A feladat itt nagyon egyszerû : az állatokat leöldösve különbözõ színû kul-
... csokat kell gyûjtögetnünk és azt a megfelõ ajtóban használva eljutni a ládáig, amiben az elsõ térkép
... van. De vigyázat, mert a kulcsok használat után eltûnnek, tehát amennyiben rossz ajtón mész be, kezd-
... heted az egészet elõlrõl! A következõ leírás a szörnyeket tartalmazza, azt, hogy milyen színû kulcsot
... dobnak és a helyes ajtót, amelyiken használni kell a dobott kulcsot:
... Giant rat - red key - A bejárattal szemben lévõ két ajtó közül a jobb oldali!
... Ghost - orange key - Ha szemben állsz az ajtókkal, akkor balról a második a helyes!
... Skeleton - yellow key - A jobb oldali ajtó helyes!
... Zombie - blue key - Szintén a jobb oldali ajtó a helyes választás!
... Melzar the Med - magenta key - Ismét csak a jobb oldali ajtó a helyes!
... Lesser Demon - black key 😊 - Az az ajtó a helyes, amelyik abba szobába nyílik, ahol a láda van!
... A ládában megtalálhatjuk az elsõ térképdarabot! Az ajtón és utána létrán kijuthatunk a szabadba.
4. A második darabról az orákulumot (orackle) kell kérdezned! Rébuszokban elmondja, hogy a második
... darab egy földalatti ajtó mögött van, ahová csak akkor mehetsz be, ha van nálad :
... Egy ital, mely a Varázslók kedvence! Wizard's mind bomb. Faladori kocsmában lehet megvenni!
... Egy ketrec kisállatok számára! Lobster Pot. Port Sarim-ban a horgászboltban lehet hozzájutni!
... Egy edény, amely sosem látott forróságot! Unformed Bowl. Csinálni kell finom agyagból (soft clay),
... egy edényt (bowl) a Barbarian village-ben, de nem szabad kisütni!
... És egy anyag, amit kukacok csináltak. Silk. Al Kharidban veheted meg a silk trader-tõl!
... Amennyiben meg van a négy tárgy, már be tudsz menni az ajtón, ami a Dwarf Mines-ban található. Az
... ajtó mögötti ládában, pedig megtalálod a második térképdarabot!
5. Ahhoz, hogy a harmadikat megszerezd, el kell menned a Goblin village-be és beszélned kell az egyik
... fõnökkel. Elmondják, hogy az utolsó darabot egy bizonyos Warbrain nevû goblin lopta el, aki most a
... Port Sarim-ban található börtönben raboskodik!
... Ezt a legegyszerûbb megszerezni. Távolba ható táadásokkal (nyíl/varázslat) meg kell ölni Warbrain-t és
... egy telekinézis spellel el kell emelni a hullájánál megjelenõ térképdarabot! Ezután össze kell illesztenünk
... a három darabot és meg van a szigetre vezetõ térkép!
6. A sárkány tûzlehellete ellen szûkségünk lesz még egy Sárkánylángtól védõ pajzsra (anti dragonbreath
... shield), amit a Lambridge-i kastélyban Lambridge Duke ad nekünk, miután beszéltünk vele.
7. Hogy a szigetre eljussunk, kell egy hajó! Ehhez menjünk port Sarim-ba és a mólón beszlgessünk Kla-
... rense-el! Az övé egy lerobbant hajó, a Lumbridge Lady, amit el is ad nekünk 2000 arany ellenében.
... Vegyük meg! Azonban ahhoz, hogy a szigetre hajózzunk, rendbe kell hoznunk a hajót és kell egy
... kapitány is, mert Klarense nem hajlandó a sárkányszigetre jönni velünk!
8. A hajó rendbehozásához szükségünk lesz 3 fadeszkára (plank) és 12 szögre (nails)! Fát a Wilderness-
... ben, az elhagyatott falunál találunk. Szöget pedig acél tömbbõl (steel bar) tudunk kovácsolni, de
... csakis Varrock-ban! Egy tömbbõl kettõ szög kovácsolható ki, tehát hat steel bar-ra lesz szûkségünk!
... Ha megvannak az alapanyagok, akkor másszunk le a hajóba és foltozzuk be az ott található lyukat a
... deszkákkal és a szögekkel!
9. Kapitányt szerezni a hajóra egyszerû! Csak el kell menni Draynor village-be és ott beszélni kell Ned-el,
... aki, mint kiderül, régen tengerész volt. Ha visszamegyünk a hajóra õ már ott fog várni minket! És irány
... a sárkánysziget, Crandor!
10. Amint a szigetre érünk, hajótörést szenvedünk, tehát hajóval már nem jutunk vissza a szárazföldre! De
... ne izguljunk a sziget alatti barlangban van egy titkos járat, ami Karamjába nyílik! Menjünk le a sziget
... alatt húzódó járatokba a sárkányhoz!
11. Öljük meg a sárkányt a szobában! A sárkány (dragon) 110-es combat level-û és, ha nincs nálunk az
... anti dragonbreath shield, akkor azonnal öl a tûzlehelletével! Ha sikerül megölnünk, akkor a küldetésnek
... vége!
Reward: 2 influence level és jogosultá válunk a runapáncél viselésére, ami a legerõsebb páncél
... a játékban! Ilyet csak az horhat, aki megtölte a sárkányt. Ezt 65 ezer arany ellenében
... Oziach-nál vehetjük meg.
kpd-hungary

meg tegnap ideges is voltam hogy kihagytam😊

(szerencere sikeresen)

Szereted a logógyártást, de csak mértékkel, ugye? ;-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
66
Én bányász vagyok :-D
Coal: Ha helyben veszed a bányában, 75->150gp, certben 200-300 gp vagyis a cert 1-1,5k
Iron: Bányászoktól akár ingyentõl 20gp/db áron is elviheted, viszont certelve 1k vagy afölötti mennyiségben 100/db ér is viszik
»»»Szilvi:
Azt olvasd el, hogy mér véded hiába mamimamát...és ne b....ál meg semmit, inkább hadjuk