RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ami ott van a stickdeathon az nem az õ hangjuk és nem teljesen az õ szövegük szal át van írva mert ez ami a cd-n van 1000x jobb 😄
Nekem lenne egy kérdésem: hogy lehet valakit meghackelni csak úgy? Mert szerintem elárultad neki a kódod vagy nem? Most nem védeni akarom Vboxert, mert már hallottam róla sok rosszat (többek között Tisztogatótol), de ennek az a tanulsága, hogy SOHA SENKINEK ne add meg a kódod. Max annak akit személyesen is ismersz (mert úgy még esetleg meg lehet gyõzni bizonyos módszerekkel
). Szóval csak ennyit akartam mondani, mert már elég sok embertõl hallottam, hogy kiszáll, mert elcsórták a kariját.
). Szóval csak ennyit akartam mondani, mert már elég sok embertõl hallottam, hogy kiszáll, mert elcsórták a kariját.Satanist Peasant, vagy Sátánista Paraszt. Univerzális rövidítés. Magyarul és angolul is SP vagyok! Amúgy az SP Clan egy baráti kör ami alapból Diablos klán volt. Tagok: Sir Disno (Deesno SP); Spy95 (Spinel SP); Öcsee vagy Janee SP; És jómagam azaz Pascale SP.
mivel, netbus?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Pascale-->
az SP a Second Productiont jelenti? Vagy mi a faszt? Super Poison? Lenne meg otletem mint a Suck Poison ami kicsit durvább de hadjuk a többit 😊))
az SP a Second Productiont jelenti? Vagy mi a faszt? Super Poison? Lenne meg otletem mint a Suck Poison ami kicsit durvább de hadjuk a többit 😊))
Ja mellesleg ezt kifeejtettem Vboxerbõl: ezt neked:

ja és így végezd:

Rábasztál mert 1 magyar se szeret majd ezután hahahahahahaha!!!!!!!!!

ja és így végezd:

Rábasztál mert 1 magyar se szeret majd ezután hahahahahahaha!!!!!!!!!
>>>Vboxer: Én sok mindent hallottam már rólad, meg hogy vérdíj van rád kitûzve, de én nem törõdtem vele. De most, hogy meghackelted a Szilvit, Most már elhiszem, hogy ilyen vagy. Hogy lehet valaki ilyen aljas, hogy egy másik ember, ráadásul egy nõ(!) dolgait csak úgy elvegye, és azt a sajátjának tekintse, hiszen ezt lopásnak hívják! Ezt neked!

Csá rob a runescapehoz most tulságosan beszart a netem talán holnap szal most csak fórumon nyomatom!
persze hogy vboxert!

vboxert,vagy szilvit? Ha vboxert,akkor kiderült a teóriám,még te is tudsz baromi rendes lenni :-D
azé' ezt is jó tudni...
lo,a hugomnak beajánlottam egy ingyen full rune setet,long,sq,large,legs,plate,meg akármit,amit akar,de akkor is kiszáll,aszonta