RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én is mondhattam volna mikor csak ugy eltünt a full rune-om hogymeghackeltek de gondolom van rá egy jo magyarázat: CSAK MER CHEATELTEM!(autominer)És megérdemeltem és legalább tudom többet nem cheatelek, mivel ezek ellophatják a jelszavad simán!

Tehat Vboxert utaljatok es szivatjatok ahol eritek. Ilyenkor abszolute nem sajnalom, hogy nem vagyok aktiv, max havi 1x.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
akkor mond el hogyan scammeltelek meg mert én tegnap és tegnap elõtt nem voltam otthon.Csak arra vagyok kiváncsi , hogy hogyan scammeltelek meg!Csak ennyit mondj!

ha nem vetted volna észre idáig vboxer 3 emberet scmelt meg pl:pityu01-et (aki már Zoli karija volt)
tisztogatot is megscammelte meg most engem próbált de nem sikerûlt neki

hehe

1.Zoli nem hülye.(mert okosabb nálad)
2.most beijedtél, hogy rájöttem.
3.Én nemtom mikor beszéltem utóljára a tegnapi napon kívûl zolival.
4.Én tegnap amikor beszéltem vele az után volt miután teveled beszéltem.
és akkor is én hívtam õt.(DE EHEZ SENKKINEK SEMMI KÖZE CSAK ÚGY HOZZÁFÛZTEM)
5.Robi nem hackelt meg téged... de ez más téma
6. én soha, de soha többé hozzád ne m szólok, mert XXXXXXX kal nem szoktam beszélni.
na ennyi csá.
ja és zolit meg hagyd béken, vele eggyutt engem is.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
mindenki ellenem van szerintem csak a hulywe zoli hivott fol es rám uszitson téged
hogyan jol tudta hogy a zoli nincs itthon és az én hangomat megtudja különböztetni a zolijétól lol!
külonben pedig a rob már engem majdnem meghackelt úgy hogy csak ne ugasson
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mi folyik itt, úgy érzem magam mint egy magyar szappanoperában. Szilvi, pontosabban elmondanád azt, hogy is történt ez az egész? Gondolom mindenkit érdekel és nem valószínû, hogy bárki is megsértõdne.
Ezt a hátteret meg ha lehet ne erõltessük, mert a szemem kifolyik, mire átolvastam az oldalt. Köszi

Mellesleg amint elõttem is mondták karit csak úgy nem lehet meghackelni, az már a te problémád hogy elárultad neki a jelszavad....
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Nekem is hazavágódott a LOD CD :-D
»»»Pascale:
Én is akartam vmi ilyesmi lütyõséget idenyomni de nem szeresse a sok spacet :-(((
»»»Rob45:
Csak aszontam, hogy mindenki aszonta hogy te csórtad el tisztogato cuccait, azt nem aszontam hogy a SAJÁT TESÓD cuccaid ellopnád...
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Megmondtam,nem scammelek,és az be is tartom,szóval le lehet szállni rólam😮
Amúgy már unalmas a rs,szóval lehet áttérek nwn-re.