RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In the Delrith quest, you find out that you are destined to take out Delrith, a demon who, when last he walked the earth, leveled Varrock!
Highlight the SPOILER below for more details:
Talk to the gypsy in Varrock market, collect 3 keys (1) 25 bones for wizard is one mini quests, 2) use bucket on sink, use full bucket on castle kitchen drain, go in sewers to get key, 3) find a guard chief in palace ) Silverlight is nothing special (11 aim 11 power) but it is only one able to hit Delrith, when fighting demon you must select the right incantation from 4 possible or he will get to full health once killed.
Highlight the SPOILER below for more details:
Talk to the gypsy in Varrock market, collect 3 keys (1) 25 bones for wizard is one mini quests, 2) use bucket on sink, use full bucket on castle kitchen drain, go in sewers to get key, 3) find a guard chief in palace
delrithet nagyon könnyü megölni csak oda kell figyelni alacsony szinten hogy melyik varázsigét mondod
Nem vallottam be mert ha visszajönne odaadnám neki 

Mert mérges voltam rá akkor elvi okokból amiért szemét volt! De már megbocsájtottam neki de a tefajta kötsögöknek nem

Mert mérges voltam rá akkor elvi okokból amiért szemét volt! De már megbocsájtottam neki de a tefajta kötsögöknek nem
1, régen volt 2, én Pityut "scemmeltem meg" ahogy te mondanád de annak is voltak elvei és nem a pénz miatt te kötsög paraszt!
Most had ne kezdjem elörõl az egészet lolzy
Most had ne kezdjem elörõl az egészet lolzy
na dennis hat eloszoris amennyit ma meg lehet csinlani es a konnyueket csinaljuk mond valamit es akkor go runescape
lolrofllmao nehogy azt hidd hogy te is ártatlan vagy !!!
Te pedig tisztogatot scammelted meg hehehe!!!!
Te pedig tisztogatot scammelted meg hehehe!!!!
Várj és majd azt mondod hogy beléptünk hozzád és ezt mondtuk mi? hahahaha nagyon vicces lesz amugy a forumon sokan utálnak már a magyarok közül! A legjobb a pártatlan akibõl 1 van de abbol is csak 1 a többi nem áll ám melletted lol
Ki a tanu a terra111? lolzy az is utál minket! Sõt még zolit is és baz te egy kötyög állat vagy mert még az osztálytársad is megscemmeled hol élsz te te kis ********************************
*= Kuzltúri okokból cenzúrázva
*= Kuzltúri okokból cenzúrázva
Szerinem leolvadhat a pofádról ez a diadalittas mosoly mert nem sokan fognak igy szeretni haha

Na ja nameg már ezen kívül 2 embert megscemmeltél és vald csak be engem és robot is meg akarsz sõt theelfnek már mondtad is 

az ez elõtti sztem jobb volt😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
de ezt akkorsem hacknek hívják.
Horny "személyesen" telefonban ismerem robot meg a hugát 😊 na szóval annyi a történet hogy szilvi és zoli (tisztogato) járnak mármost én és rob meg zoli nagyon jóban vagyunk szintén. Ba szal úgy volt hogy vboxer felhívta Szilvit és azt mondta hogy õ zoli... A hangja is hasonló volt... És szilvi megadta a kódot a lvl 49es kariához hogyha a részlet is érdekel 😊 aztán bement és elszedett mindent... Majd privateban vboxer bevalotta hogy õ volt és robnak van is képe róla!!!!!!!!!!! És ha kész az újj klán hompage fel is kerül!
amugy vboxer még pityut és tisztogatot is feltörte!
És most Zolinak nincs is karaktere...
amugy vboxer még pityut és tisztogatot is feltörte!
És most Zolinak nincs is karaktere...
Horny Keeper egyetértek veled, de: ha véded vboxert is és szilvit is, azt úgy hívják hogy pártatlan vagy.