RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Hmmm. Hmmm. Hmmm. Ha jol gondolkodom akkor megint SZILVI keverte itt a szart és kérem õt mégegyszer is hogy plz nöjjön már föl és legyen esze!Amugy aki full rune-t kér ingyen azt egybol ignore ra rakom meg ha magyar is mert szerezz ra money-t!És ne én adjak mikor csoro fejemmel még egy rohadt kardot nem tudok venni magamnak mert ti aztán télleg nme tudjétok mi az a scam és nem tudod kinn leverni!
:-D
ide nem írom.
ha még fenn vagy RSen akkor visszamegyek :-D
mer volt telefon azt mikor visszamentem nem voltal fenn
ide nem írom.
ha még fenn vagy RSen akkor visszamegyek :-D
mer volt telefon azt mikor visszamentem nem voltal fenn
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
»»»Pasc:
küldök neked emilt honnan töltheted le AoW2-t :-D
130 mb a letöltés, 2 óra alatt megvan. DE CSAK 1 SZÁLON TÖLTS!!!
küldök neked emilt honnan töltheted le AoW2-t :-D
130 mb a letöltés, 2 óra alatt megvan. DE CSAK 1 SZÁLON TÖLTS!!!
bazmeg és ezt miért nem mondtad elõbb? :-DD
Deesno rpg.animehq.hu
ott regisztráld magad és ott fórumozz mert én ott moderátor vagyok saját rs fórumon és 1000x jobb mint ez!
ott regisztráld magad és ott fórumozz mert én ott moderátor vagyok saját rs fórumon és 1000x jobb mint ez!
Na mégeccer:

Hogy lehet képet beszurni? Ha valaki érthetõen el tudná magyarázni 1 közönséges földi haladndó számára (ez én lennék),megköszönném.

jó magic 😊