RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomee2002
nah lassan suli bye all
Ron Ragm
benned egy költõ veszett el!:)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Norbesz
Kitartás! Jah és Byez.
Lord Marcus
mentem, nem jövök jöbbé, csakha jövök...
Lord Marcus
holnap szarrabb lesz... De harcolj, és ontsd ki véred a hazáért!
Lord Marcus
sry csak unatkoztam, és érzem akáosz közeledtét, és megírom eztet az utódoknak, hogy tudják, min mentünk keresztül...
Lord Marcus
Beszéd Szent Márk könyvébõl:
Minthogy megvagyon jósolva a könyvekben, 10 hónapra leszáll közéng a gonosz(iscóla), hogy kifejtse hatalmát, és kiélesítse kínzómódszereit. Bhaal papjait szétszórá földkerekségen, hogy 10 hónapig megszállás alá tartsa eme bolygót sötétségével, halállal. Minthogy papjai engedelmeskedének, úgy kell nékünk is harcolni, fogattörni eme sötét korszakogban, minthogy megvagyon írva, 17 év hartcolás, és sikertelenség után eljõ a megszabadulás, valami a menyországnál is jobb, amit mi így nevezünk: SZABADSÁG! És ki harcolt, átment a kínzópróbákon, kiontotta vérét, csakhogy, csakhogy elérje eme pontot, hogy végre, leszedje a fonyadt, túlérett gyümölcsöta fáról. És tartsunk pár perces megemlékezést, kik az érmek (diploma) kiosztásánál hagyták el életüket, és nem ízlelhettek bele a SZABADSÁG gyümölcss ízébe... KI HARCOLT, DE HIÁBA!
Tomee2002
lol.. Erre most mit kéne mondanom... Ez van :P
No Comment
Dead Neo
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dead Neo
Holnao itt vég! A világvége! September 2.-a
"A világot 6 nap alatt teremtették,de 1 év sulivál el is lehet pusztítani" A pokol tüze vár mindanyiunkra!!!! végunk... végunk...
Látom a kaszást a kaszást éles kaszájával és a házifeladatokkal!!! Én még túl fiatal vagyok a halálhoz!!!!!!!! Ne ne tedd ezt velem!!!!!!!!!!!!
Isten légy könyörületes hozzánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terra111
Helyesbítek: Nagyon szar napom van
Terra111
Bocsika ma egy picit szar napom van
ok.én most bejelentem mindenkineh, hogy kiszállok, azért néha még játszani fogok nyáron, meg még esetleg de csak néha hétvégéken.
Még ma játszok, de holnaptól kezdve már nem a tomee2002-t pedig a dennisnek visszaadom úgyhohy, ha tomee-val dumálsz holnap akkor az már a tamás.
Ron Ragm
egyátalán nem jobb, honnan veszed.

Norbesz
Remélem majd néha azért látunk még
Norbesz
Bye Bye Pascale...
rob45
Azt mondták,rendes vagy,akkor miert vagy ekkora fasz?+ még el se kezdtük a forumot,
Terra111
Hmm...azon a fórumon nem is láttam Runescape nevû témát

Egyébként attól hogy ott PHPBB van attól még nem jobb

Plusz a népszerûsége is nulla

Te meg vedd észre hogy nem vagyunk hülyék és elõre is láttuk a linket
rob45
ez lesz a legjobb,amsé is jo,de ez jobb,
szerintem egy helyen kellene forumozni,mondjuk az en foruomomon és talán ams is mod lehetne
+ mindenki egy fórumba tömörülne....
Ron Ragm
ez már a negyedik rs fórum
valaki magyarázza el nekem, miért nem jó az amsé???

rob45
a moderatornak:bocsi,sokat hasznaltam a nagybetut:( kevesebbet fogom:)
rob45

EZT NÉZZÉTEK MEG
HTTP://RPG.ANIMEHQ.HU
HTTP://RPG.EGGDROP.HU

RS FORUM,CSATI,ÉS SOK MÁS RPG!
NÉZZÉTEK MEG,A LEGUJAGG FÓRUMOS SZOFTWARE-EL ELLATOTT OLDALT:-D

Tomee2002
Lol olyan stat nincs hogy ki váltott legtöbb* logot? asszem én nyernék :D
Tomee2002
Amúgy Myth van ráírva
Tomee2002
Jó az újj logom? :D
Tomee2002
bye(Z)
Pascalesp
Na Byeztok egy idõre, mert ma költözöm a kollégiumba. Csak 7végenként tudok RS-ezni ezentúl.
Norbesz
lemaradt a nincs.
Norbesz

itt tul nagy élet.

Pascalesp
*cirip-cirip* nyogesek a bokorbol...*cirip-cirip :-)
Norbesz
Tücsõk ciripp...
Norbesz
:-(
ha ezt Iváncsik meglatta volna....
szerencséd van hoyg nem a kertvarosi suliba jársz ott a nyelvtan tanarok elegge *****-k
DE MOST MEGSZABADULTAN IVÁNCSIKTOL ES KAPTAM EGY MEG SZARABB TANART.HAZ EZ VAN..:(((
Disno
k. is? lehet hogy csak :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tomee2002
Még 1 hang :)
Tomee2002
Deesno-->
:D akkor lécci írj oda is ok? :)
Pascalesp
egy hang tori meg a csendet :-)
Disno
BOOOARRP :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Pascalesp
De nagy csend van.....*cirip-cirip*....Csak a tücskök dalolnak csendesen....*cirip-cirip*...semmi nesz....
Disno
jobban szeretem ha Dennis és Rob a moderátor :-D

Ams
baazz vvel=vel

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
Baazz Lírtam. A mondatot + nagy betü-vvel kezdik.

Pascalesp
a különbség szót nem m-mel írják.
Ams
de hogy +értsd:külömbség csak design!!!!!!!!!

Ams
külömbség csak design.

rob45
ne irigykedja,azért mert a tied eg supergamez szintü szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ams
menjé tvshopba, ott kell ez a szöveg...

rob45
Hi!

Unjátok a régi,szar minõségü rs fórumokat?
Akartok egy olyan fórumot,aminek a legjobb fórumozó szoftware van?Akartok egy olyat,ami oylan jó,mint a tip.it?(csak nem oylan nagy fórumozók nélkül)ées magyar meg engol nyelvu rs forum is van?

ne keressétek tovább!

http://rpg.animehq.hu

http://rpg.eggdrop.hu
Itt mindent találtok,fórumot,nem csak rs-rõl,sok más szerepjátékról is!!Rs csetszoba!És még sok más érdekes dolog!

Tomee2002
hja :D tõlem meg szilvitõl is mindig kunyizott :))) ahogy úgyvolt hogy rob abbahagyja (végül nem) egybõl kérte a cuccokat :) Szilvit sajnálom igazán mert az õ karija kellett neki ami végülis az én rég karim :) ennek a karinak van történelme :D
Disno
de õ még tájékozatlan is volt :-D