RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Minthogy megvagyon jósolva a könyvekben, 10 hónapra leszáll közéng a gonosz(iscóla), hogy kifejtse hatalmát, és kiélesítse kínzómódszereit. Bhaal papjait szétszórá földkerekségen, hogy 10 hónapig megszállás alá tartsa eme bolygót sötétségével, halállal. Minthogy papjai engedelmeskedének, úgy kell nékünk is harcolni, fogattörni eme sötét korszakogban, minthogy megvagyon írva, 17 év hartcolás, és sikertelenség után eljõ a megszabadulás, valami a menyországnál is jobb, amit mi így nevezünk: SZABADSÁG! És ki harcolt, átment a kínzópróbákon, kiontotta vérét, csakhogy, csakhogy elérje eme pontot, hogy végre, leszedje a fonyadt, túlérett gyümölcsöta fáról. És tartsunk pár perces megemlékezést, kik az érmek (diploma) kiosztásánál hagyták el életüket, és nem ízlelhettek bele a SZABADSÁG gyümölcss ízébe... KI HARCOLT, DE HIÁBA!
"A világot 6 nap alatt teremtették,de 1 év sulivál el is lehet pusztítani" A pokol tüze vár mindanyiunkra!!!! végunk... végunk...
Látom a kaszást a kaszást éles kaszájával és a házifeladatokkal!!! Én még túl fiatal vagyok a halálhoz!!!!!!!! Ne ne tedd ezt velem!!!!!!!!!!!!
Isten légy könyörületes hozzánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még ma játszok, de holnaptól kezdve már nem a tomee2002-t pedig a dennisnek visszaadom úgyhohy, ha tomee-val dumálsz holnap akkor az már a tamás.

Egyébként attól hogy ott PHPBB van attól még nem jobb
Plusz a népszerûsége is nulla
Te meg vedd észre hogy nem vagyunk hülyék és elõre is láttuk a linket
szerintem egy helyen kellene forumozni,mondjuk az en foruomomon és talán ams is mod lehetne
+ mindenki egy fórumba tömörülne....
valaki magyarázza el nekem, miért nem jó az amsé???
EZT NÉZZÉTEK MEG
HTTP://RPG.ANIMEHQ.HU
HTTP://RPG.EGGDROP.HU
RS FORUM,CSATI,ÉS SOK MÁS RPG!
NÉZZÉTEK MEG,A LEGUJAGG FÓRUMOS SZOFTWARE-EL ELLATOTT OLDALT:-D
szerencséd van hoyg nem a kertvarosi suliba jársz ott a nyelvtan tanarok elegge *****-k
DE MOST MEGSZABADULTAN IVÁNCSIKTOL ES KAPTAM EGY MEG SZARABB TANART.HAZ EZ VAN..:(((
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Unjátok a régi,szar minõségü rs fórumokat?
Akartok egy olyan fórumot,aminek a legjobb fórumozó szoftware van?Akartok egy olyat,ami oylan jó,mint a tip.it?(csak nem oylan nagy fórumozók nélkül)ées magyar meg engol nyelvu rs forum is van?
ne keressétek tovább!
http://rpg.animehq.hu
http://rpg.eggdrop.hu
Itt mindent találtok,fórumot,nem csak rs-rõl,sok más szerepjátékról is!!Rs csetszoba!És még sok más érdekes dolog!
http://rpg.eggdrop.hu
Itt mindent találtok,fórumot,nem csak rs-rõl,sok más szerepjátékról is!!Rs csetszoba!És még sok más érdekes dolog!