RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbesz
uh
A TI CSALADOTOKBAN A SZILVI A LEGERTELMESSEBB
MEG A CSALADOTOK SEM RENDES ANYADNAK FASZA VAN APADNAK *****
TE EGY NAGY SEGFEJ VAGY.BUZI KOCSOG ANYADAT.
robi.a vboxer hozzad kepest egy anonimusz. neked meg kb.: a bakteriumok agyat se lehet osszehasonlitani a tieddel mikroszkoppal se lehet megnezni.annyira huulye hazudos buzi vagy
annyira hazudozik mint amenniyrea vboxer szokott
ti is ertsetek meg miket csinal .nem veletlenul vagyok kurva ideges
Norbesz
Hm...
ezt még visszakapod!!!!!!!!!!!!!hahahhahahahhahahhahaha
te kis buzi paraszt robi.segitek neked erre memondod hogy kapok egy r2h. utana most megmondod hogy en kocsog buzi vagyok a mircrol kibannolsz nem is csinaltam semmit.es azt is megmondod hogy csak engem fel kellett hivni hogy megszerezd a cuccokat.latod ezert vagy te kis buzi kocsog paraszt.ja és rohadj meg.te kis buzi nem normalis hazudozos hulye gyerek
Taranov
Na bye.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
СРЕ дуруеб рщпя фн=еф ьэк муее ьфпэтфл ъо пжзуеб мфпя аудауодуынеуееу ф кжпше Ю.(

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Te mindenre találsz idézetet 😊

Norbesz
#18459 üzenet cht irja.
Norbesz
Olvass vissza
cht most fent vagy a rs-en???
Norbesz
Jah ugy már más a helyzet :-((
Ezen a gépen 😞(((

Hidden Beks - Adreania - Commando

Norbesz
Müxik ez most is játszom. 😄
Norbesz
Dehogynem
Ma nem müxik a Rune 😞((((

ok taranov
most fent vagyok
Igen!!!

Norbesz
Mármint most.
Norbesz
runezel?
Norbesz
Oksa. 😄
Taranov
Nem kell megharagudnod rám, Viktor!

Taranov
1., Nemtom min sértõdtél meg,
2., Tudom, hogy nem adod el a feather-t, mert nem amúgy kárba megy. Már az a koöcsök Csont sem fogja megvenni tõled.
Én megvenném szívesen, de most nincs pénzem.

Dead Neo
Amúgy te is olyan csákó vagy akivel már viccelni sem lehet és egy bõl a legnagyob sértésre gondol!
áhh... Mind1 hadjuk!
Dead Neo
Eddig még csak 20db van! Még csinálok 1-2 az árát még nem tudom!
Dead Neo
Áááá.. Kuzma hogy lehetsz ilyen köcsög???????????
Azt hittem hogy jó fej de már látom hogy nem te engem már nem érdekelsz csövi! A soha viszont nemlátásra! IGNORE! A feather-eknek vége azt ugye tudod! ha így fojtatod!!
Taranov
HEh, csak nem nekem, mert én ugyan nem veszek...😊

Taranov
Én szívesen mennék, de nincs meg a Tiberian Sun.
Az én sulimban minden gép Pentium4 1600 Mhz-es, mindegyikben 32 Mbyte-os ATI Radeon 7500-as videokártya van, 40 Gigás IBM vinyó, 256 Mbyte RAM, CD-író/DVD lejátszó, de ami a legérdekesebb, sok játék van és Csaba bácsi a földrajz tanár, ingyen másol tök kemény játékokat. Csak az a gond, hogy az én gépemen azok a játékok nem indulnak el 😊
Tehát a suliban gamelek, itthon netezek. 😊

Taranov
Én szívesen mennék, de nincs meg a Tiberian Sun.
Az én sulimban minden gép Pentium4 1600 Mhz-es, mindegyikben 32 Mbyte-os ATI Radeon 7500-as videokártya van, 40 Gigás IBM vinyó, 256 Mbyte RAM, CD-író/DVD lejátszó, de ami a legérdekesebb, sok játék van és Csaba bácsi a földrajz tanár, ingyen másol tök kemény játékokat. Csak az a gond, hogy az én gépemen azok a játékok nem indulnak el 😊
Tehát a suliban gamelek, itthon netezek. 😊

Taranov
áEz nem újság :-) Eddig is tudtam magamról, hogy nem vagyok paraszt 😊
Azért köszi a bókot, de én egyelõre nem szándékozom veled kapcsolatot létesíteni 😊

Taranov
FUCK Viktor, FUCK, egyet mondok: Ne szólj bele!
2., Az én üzenetemre volt a válasz, ami neked szólt!!! Tiszta?

Taranov
Pfff, Márk, milyen igazad van 😊

Taranov
Oké, beírlak, és lehetünk haverok, oké? 😊

Norbesz
Ja majd nyáron taláxunk again.😄
Norbesz
Megkérdezem még 1x hogy mennyi iron bar? És mennyiért?
Taranov
okké, köszi, most nekem sincsen semmi pénzem, de beírtalak.
Látom, hogy te nem vagy olyan disznó gyerek, mint amilyennek elsõ ltásra tûntél :-) (Ezt dícsértnek vedd:-)

Dead Neo
Adok el IRON bar-okat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dead Neo
Ja és le kell tölteni a legujjab pach-t!!!!!!!!!!!
Dead Neo
Én 18:00 -kor írok ide a harc idõpontját!!!!!!!!!!
És tart ameddig tart! Aki tud jojjön!
Dead Neo
Kuzma! megvan a Tiberian sun??????????????????????
Ha igen gyere játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csinálok servert! Még valaki nyugodtan jöhetne!!!!
Dead Neo
Mármint az üzenetedben lévõ arcoskának nem neked (te nem vagy paraszt)
Dead Neo
1. Az arcoskádnak kilóg a kapa a szájából !
2.Nekem írod az üzenetett és a jobb also sarokban az van hogy "VÁLASZ TARANOV ÜZENETÉRE" ebbõl következik hogy nem nekem írtad hanem saját magadnak úgy hogy hogy ha te azt akarod hogy te neszoljál be akkor ne szoljál be! ok?
Lord Marcus
tegnap 15:44 | Válasz erre | #18391

baze...ne igy noveld uzijeid szamat
Válasz 'H T T Y' üzenetére (#18387)

Deesno: és te? 😊
Disno
én majd találxok Pasccal meg Norbesszal azt ki is végeztetett a találkozáslistám :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
:-DD
de a magasságot is bele kell számítani. és Szilvi japcsi méretû :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People