RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbesz
Csevegjünk 😄D
HÉÉJ van itt valaki mert azzal most el cseveg nék szivesen.
MZ/X jelentkezz halo halo Öcsi ott vagy??
Hi mindenki!!
NA mi van veletek!!
Hi Norbesz!!
Látod betrottam az igéretem írok én is ide.
Persze most elösször de nem utoljára.
Norbesz
mizu?
Norbesz
Hi ól!
Lord Marcus
akkor hi...
slejm es lalee te meg foleg kussolj be mert meg holnap felmegyek bp-re, ami igaz, is mert megyek es szetverlek titeket.ja es lessz egy kis segitsegem is pl:a baratom aki ugy szet ver hogy anyad se ismer amjd rad..
jol van dennis latom nem valtoztal, de ez a jo!!:-)
na ide figyelj Parrag!!!!
mert mar elegem van beloled, miert kell az En csaladomat szidnod????????
en se szidom anyadat!
na jo veled egy eletre vegeztem!
ja es anyamnak nincs fasza.......
lehet hogy a te anyukadnak az van de az enyemnek nem az van......
ja es te honnan veszed hogy a robi hulye?????
kepzeld o is ember, epp olyan mint EN vagy mint TE.ha a robi neked hulye akkor ez azt jelenti hogy azt hiszed hogy en is.sajanlom veled mar torkig vagyok es tudod mit??
talalj mas hulyegyereket aki allandoan megbocsalt neked mert en ezt nem bocsaltom meg.ja egyebkent a NORMAL embereknek:hi😊
Dead Neo
Kösz!
Dead Neo
EZ AZ... még soha se láttam itt4 Csak a Counter-Strike fórumon!
Hangianix
Te sose RS-ztel, csak bejossz ide es elrontod mas topicjat. Hat neked semmi se szent? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tomee2002
HTTY: 1, Levettelek a bannbol
2, A végén semmit se segítettél csak én
3, Te hazudsz egyfolytában...
4, Követelsz, kunyulsz
5, Te egy fasz vagy Levettem a bannod deha nem leszel normális akkor szarok beléd!
Laalee
beengednek disznokat kavezni? 😄
hat hol élsz te 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Norbesz
Yo reggelt! 😄
Disno
makkosba.
holnap maid írok

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
Nah ezt aztán kifejtetted 😄
Dead Neo
Hogy mit üzenek neked....
AZT HOGY JÖN A TANÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dead Neo
Ja, egész yo dolog!
Norbesz
tutoial=tutorial
Norbesz
Én ugy gondolom ez a tutoial island télleg nem olyan nagy szám és valahogy elveszi a játék varázsát.Mert igy már,hogy éled bele magad??
Taranov
Én azt gondolom, hogy a combat level "publikusság" egy jó dolog, ezt el is vártam, mert a membereknek kiírja, és free szerveren hiányoltam. naggyon,
A Tutorial Island sztem elveszi az emberek kedvét az RS-tõl, bár lehet, hogy egy új embernek kimondottam érdekes a gyakorló sziget 😄D
Most Disznó jön.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Norbesz
A másik az a tutorial island (azt hiszem ez a neve). Ugy gondolom olyan szempontbol célszerû ,hogy segit az ujaknak a játékot megismerni,de nekem nem tetszik annyira mert kifejezetten unalmasnak találom.
De nem nekünk kell hogy tetszen hanem az ujoncoknak. HAJRÁ
Norbesz
Disno? 😄
Norbesz
Szerintem pozitiv változást jelent, ha páncélzat nincs is rajtad azért látszik,hogy nem vagy noob.Bár azért ez nem hiszem ,hogy olyan komoly érv lenne... Nah min1 ez jutott eszembe.
Ti jöttök.
😄D
Norbesz
Nah akkor: a mai tma 😄 :

1.Runescape update!!! Látszik a harci szint!

Vélemények?
Disno
ha te tudsz jobbat, hajrá...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
Milyen furcsa témát választottatok. Az új RuneScape frissítést beszélítek meg? Vagy ez az RS beta verziója?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Norbesz
😄D
Disno
:-DD

Disno
nem is tucc :-D dikkit meg összehozom vmi csajjal, oszt õ nem fog törölni :-D

Norbesz
😄
Taranov
Mit üzensz?

Taranov
Vonzódsz hozzá? 😊 Nem értem....

Norbesz
Oan durva vagy vele. Pedig oan ... 😄D
Laalee
durva vagy mingya moderallak 😄

Disno

Disno
fasz :-D

Disno
akkor költözzünk Ruszkilandba, ha ilyen yo :-D

nyáron lesz ám idõm SOK :-D

Disno
:-DDD

Disno
akkó aggyál L szenet nékem

Laalee
milye lehet az apjanak...

Disno
ne is :-D

Disno
a helyedben én elhoznék 1-2 gépet :-D

Laalee
rolad ne is beszeljunk

Disno
má én is? :-D mind1, megyek mingyá át is szpemmelni :-D

Disno
pfff, na és te micsálsz? ugyanezt :-D

Laalee
sunyi diszno

Disno
de én nem szmájlikkal meg dupival :-D

Dead Neo
ohh...