RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomee2002
Na én megyek suli maj máskó láttyuk 1mást
Tomee2002
Kétség ne essék Tomee van ráírva
Tomee2002
A Szine szép
Tomee2002
Menõ? :D
Tomee2002
Huh kész az új logó
Tomee2002
Hmm meghótál ittvagy?
Tomee2002
Ez lol nekem meg smucig volt felpróbálni adni pár cuccot lol és kiadja pont egy közveszélyes állatnak jóvan csabikám
Tomee2002
ja vagyok mosmá lol Csabi leszkemmeltek kiadtad a kódot? :D
Tomee2002
Lecseréjjük emezt az ocsmány logót
Pascalesp
Ezazos Tomee! ujra kozottunk! Jo hogy jossz! Legalabb medontod a Csab kialakult nezetet, miszerint kihal az RS...Amugy sztem ez hujeseg, mivel csomo aktive RS-es van MO.-n csak nem jarnak ide.
Amugy ennyiben igazad volt Csabee...A Forum aktiv tagjai, a "kemény mag", az kb. 4-5 emberke.
Gondolok en itt:
Sir Disno
Norbesz\Csabee
Lord Marchus
Taranov
és én is idedugom néha a pofámat
Tomee2002
MIjjen rég nem is voltam itt
Olyan 3 hónapja
Ugy volt itt hagyom a fórumot de mivel aktívan rs-ezek mi mást tehettem volna :)
Tomee2002
VAGYOOOOOOOOOK!!!!!!!
Crokin
Én nyomom most is, sajna éjfél után tudok játszani...

Repatarurgyán

Lord Marcus
argh, tenyleg kezdunk elhalni
Lord Marcus
kezdünk elhalni...
Lord Marcus
de jó a logód...
Lord Marcus
kultúrált válasz? :)
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lord Marcus
Mostantól kicsi betükkel írjuk a nevét!
sir ams
Lord Marcus
Hát ams... ezt nem gondoltam volna rólad! CSalódtam benned, sõõt, csalódtunk benned
Már nem számítasz emberként nálunk

(lol)
Lord Marcus
taranovot is õ lopta meg? és honnan tudod azt, hogy õ lopott meg téged?
Norbesz
miért loptál meg?
Norbesz
sirams a cuccomat add vissza
Norbesz
Nah még Á-t nézem a matekot, hogy ne járjak ugy mint a föczinél... :-D
Norbesz
Kihagytam az átadtad szót. :-D
Norbesz
Pasc az osztálytársadnak ,hogy a régi osztálytársa üdvözli aki most az én osztálytársam?
:-DDD
Norbesz
Pasc 2-es lett a föci témazáróm. :P
Norbesz
Nem jönnek uj arcok és kezd M.O-n meghalni a RS. :-(
:-(
Norbesz
Még 1 emberrel kevesebb van...
Norbesz
Bye és gyere minél elõbb. :-D
Norbesz
Bazzeg nem olvastál vissza????
Taranov
Na lehet, hogy egy ideig nem tudok netezni, mert elköltözünk, és csak akkor tudok netezni, ha a mikrohullámú internetet kiépítik.

Ha nem találkoznánk egy ideig, akkor SZIASZTOK!

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
ûÜdvözöllek Viktor!
Megkaptad az sms-emet?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lord Marcus
és kódok tok szerezni. asszem, de kösz
az poén volt, amikor a csont kipróbálta a kódokat a lanon. Aztán mikor te is voltál, te is kipróbáltad :)
Lord Marcus
senki?
Lord Marcus
harakiris emberek nincsenek, akik 2handerükkel harakiriznek, és skullt kapnak, mert megtámadták magukat???
Lord Marcus
rám valahol egy rune2hander vár...
Lord Marcus
sry, de már kezdem felakasztani magam emiatt a szar térképcsinálás miatt...
Lord Marcus
sry ezér az üziért, de a napi élményemet muszály volt elmondanom! Ugye megértitek?
Lord Marcus
sry az utolsó sorokért, csak görcsberándult a kezem...
heh, eccer arra ébredek, hogy a kezemben már nincs vér, mer elfeküdtem, és nem tudtam tapintan, és még azt se éreztem, ha nekivágtam akezem a falnak. Asszem a kézfejemet se tudtam mozgatni. Belegondoltam abba, hogy hogyan fogok így cs-ezni, és milyen szörnyû lenne, ha nem lennének ujjaim, mer nem tudnék semmi fps-sel nyomulni. Aztán éreztem, hogy a vér betódul a kezembe, és elkezdett fájni ott, ahol belevágtam a kezem a falba...
Lord Marcus
nem szoktam kódokat használni, kivéve ha egy játékban csak így találok élvezetet a gerinctelen gyilkolásban, és brutalitásomat kielégitve szétloccsantok pár agyvelõt aknavetõvel. Szal összegezve csak a GTA-ban szeretek kóddal gamelni...
És én csak undedekkel vagyok, mert azt tudom, hogy hogy kell kinyírni õket...
De van egy hülye taktika, amivel le lehet a gépet ölni: A KIÉHEZTETÉSI MÓDSZER! Van a pályán 4 aranybánya, gyorsan kiszeded az aranyat belõlük, amibõl kitudsz, és védõtornyokkal bebarikázod magad, és mindig gyárt egységet a gép, és mikro már kifogyott a pénze, csinálsz egy hadsereget, és te mész neki :)))))))()()()()(()())()())((()())!!!!!!!!OP!I'"+!Ö'(!)'=Ü"P%U' P"B)U%Nuh63zqtqbuioawoéuwbeguoéowéotb68f2t8
Dead Neo
Apropó próbálkoz az emberekkel!
Dead Neo
Márk a gép még a Bei-t is elveri! Kivéve engem nem vert 1 az az 1 alkalomszor! Vidd végig a Camping-et!
Code:whosyourdaddy - sértetettlenség!
iseedeadpeople - Egésztérképet látod!
allyourbasearebelongtous - pálya azonnali megnyerése!
Ja és klikkelj sokszor azok ra az állatokra amelyek a pályán kolbászolnak! (diszno,bárány,kutya,fóka)
Ezzekkel a kódokkal biztosan végig viszed!
Lord Marcus
heh? tényleg ams vitte el? ezt honnan veszitek? akkor taranovét is õ vitte el? de mér nem vitte el a platet meg a leget is?
Norbesz
Jo lenne.
Ams
jelszó emlékeztetõ
norb kellenek a cuccaid?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Disno
a gép nem szereti ha a pályájára szarsz...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
hát, miután wc-éztem egyet a jeges pályán, ahol a Sue Chao Wei-vel szoktunk lanolni, de megvert a gép...
:( Campaingot elkezdtem, de nem igazán tok játszani... maj lemásolom, és visszaadom, és köszi.
Disno
mert laggol. bár ez nem igaz, mert ki se próbáltam de ezt mesélem be magamnak. nemtommiért

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Pascalesp
mier' nem RS-ezel?