RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ennyiben igazad volt Csabee...A Forum aktiv tagjai, a "kemény mag", az kb. 4-5 emberke.
Gondolok en itt:
Sir Disno
Norbesz\Csabee
Lord Marchus
Taranov
és én is idedugom néha a pofámat

Olyan 3 hónapja
Ugy volt itt hagyom a fórumot de mivel aktívan rs-ezek mi mást tehettem volna :)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Már nem számítasz emberként nálunk

(lol)
:-DDD
Ha nem találkoznánk egy ideig, akkor SZIASZTOK!
Taranov
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Megkaptad az sms-emet?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az poén volt, amikor a csont kipróbálta a kódokat a lanon. Aztán mikor te is voltál, te is kipróbáltad :)
heh, eccer arra ébredek, hogy a kezemben már nincs vér, mer elfeküdtem, és nem tudtam tapintan, és még azt se éreztem, ha nekivágtam akezem a falnak. Asszem a kézfejemet se tudtam mozgatni. Belegondoltam abba, hogy hogyan fogok így cs-ezni, és milyen szörnyû lenne, ha nem lennének ujjaim, mer nem tudnék semmi fps-sel nyomulni. Aztán éreztem, hogy a vér betódul a kezembe, és elkezdett fájni ott, ahol belevágtam a kezem a falba...
És én csak undedekkel vagyok, mert azt tudom, hogy hogy kell kinyírni õket...
De van egy hülye taktika, amivel le lehet a gépet ölni: A KIÉHEZTETÉSI MÓDSZER! Van a pályán 4 aranybánya, gyorsan kiszeded az aranyat belõlük, amibõl kitudsz, és védõtornyokkal bebarikázod magad, és mindig gyárt egységet a gép, és mikro már kifogyott a pénze, csinálsz egy hadsereget, és te mész neki :)))))))()()()()(()())()())((()())!!!!!!!!OP!I'"+!Ö'(!)'=Ü"P%U' P"B)U%Nuh63zqtqbuioawoéuwbeguoéowéotb68f2t8
Code:whosyourdaddy - sértetettlenség!
iseedeadpeople - Egésztérképet látod!
allyourbasearebelongtous - pálya azonnali megnyerése!
Ja és klikkelj sokszor azok ra az állatokra amelyek a pályán kolbászolnak! (diszno,bárány,kutya,fóka)
Ezzekkel a kódokkal biztosan végig viszed!
norb kellenek a cuccaid?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
:( Campaingot elkezdtem, de nem igazán tok játszani... maj lemásolom, és visszaadom, és köszi.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People