RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi
Hidden Beks - Adreania - Commando
Idejössz a normális társaságba és rontod a levegõt. kihasználod hogy nem moderálják a fórumot.
AMS>>>
Te egy nagy geci vagy mi a fasznak jársz ide? értsd már meg lehet hogy húde jó hogy van pluszban pár cuccot de mindenki utál szerintem gondolkodhatnál melyik éri meg jobban.
Te egy nagy geci vagy mi a fasznak jársz ide? értsd már meg lehet hogy húde jó hogy van pluszban pár cuccot de mindenki utál szerintem gondolkodhatnál melyik éri meg jobban.
AMS, bazzeg, te egy nagy SeGG vagy. Figy, már mindenki lenyugodott a fórumon, csak a jóarcok maradtak, erre te idedugod a képedet(meg Bobby fiúét), és egy: Hehehe, én scammeltem meg a fél világot beszólással megint szítod a tüzet..Ráadásul még ilyeneket is mutogatsz:

ja
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
mennyibe kerül egy runite2hander mostanság? Valaki eladna itt egyet? Esetleg ha nem csak pénzt fogadna el, jó lenne...
Már régebben leirtam...
Nah akkor ujra :-D
A karim nevét nem én hanem a spanom Norbi adta ezért vagyok norbesz...
K???? :-D
Nah akkor ujra :-D
A karim nevét nem én hanem a spanom Norbi adta ezért vagyok norbesz...
K???? :-D
Hmph.. Norbikám szerintem az ams warezon a kódod eggyezett a runescapessel lol 😄 amugy télleg megscemmelt?
de irreálisan drága, a legnagyobb varázslatot, amihez ezt kell használni, az is csak 10%-ot szed le az ellenfél defjébõl vagy mibõl...
HEH Tomee én nem mondtam meg a kódot amsnak!!!!
Nem szokásom és értelmét sem látom annak hogy egymás karijába piszkáljunk ba....
Nem szokásom és értelmét sem látom annak hogy egymás karijába piszkáljunk ba....
CSab, csinaltam neked logot, mutatom az enyimen. Ha teccik, mentsd le magadnak, aztan hasznald egeszseggel. 😊
Vazzup! Ujra itt! Tomee, te mier kerestel engem 7 ora utan? Akkor mar boven a suli fele buszozok 😞 Amugy elmegy-jo az uj logod.
lehet. a szememm mozgatásával mozgatom az egeret, és a szemembõl a szemüvegre vetítik a dolgokat, és felcsatalkoztam a netre, amihez a fontos dolgok a hasamban van (ezér nem eszek sokat), és azér vagyok "jó tanuló" mer a vetítõ segítségével puskáztam. És a lebukás veszélye elõl azér nem voltam kitünõ tanuló...
Ez márk egyet mond a apocalipsis elméletnek!
Ebbe bele tarozik az hogy minden robot egyszer a gazdája ellen fordul!
Ebben az is beletartozik hogy az emberekbõl kiborgokat csinálnak! (a szervek pótlása ként)
ÉS mivel te azt írtad hogy most jössz a suliból lehet hogy az agyadban egy computer chip van amivel feljöttél a fórumra és üzenetett küldtél! De ha nálad volt egy laptop akkor semmi gond!
(a chip-et azért kaptad mert bebasztad afejedet a padba! a segítségemmel! és a korházban egy chipet ültettek az agyadba!) EZ ÍGY VAN!!!
Ebbe bele tarozik az hogy minden robot egyszer a gazdája ellen fordul!
Ebben az is beletartozik hogy az emberekbõl kiborgokat csinálnak! (a szervek pótlása ként)
ÉS mivel te azt írtad hogy most jössz a suliból lehet hogy az agyadban egy computer chip van amivel feljöttél a fórumra és üzenetett küldtél! De ha nálad volt egy laptop akkor semmi gond!
(a chip-et azért kaptad mert bebasztad afejedet a padba! a segítségemmel! és a korházban egy chipet ültettek az agyadba!) EZ ÍGY VAN!!!
Hát próbálkozni lehet! nem? ÉS ha beváltvolna Világuralomra törtem volna!
(az Orc campignél lesz egy olyan pálya ahol nemtudod elhanyagolni a kódokat! ez a utcso pálya az orcoknál!)
(az Orc campignél lesz egy olyan pálya ahol nemtudod elhanyagolni a kódokat! ez a utcso pálya az orcoknál!)