34580
RuneScape
  • Androidus
    Kiderült, hogy ez nem biztos :) A legutóbbi filmben az volt, hogy nem szabad elhinni mindent, amit a filmekben lát az ember, és a vámpírok nem is erdélyben lakoznak. Bár, ha belegondolunk, akkor ezt sem szabad elhinni, mert ez is filmben volt, tehát akkor mégiscsak el lehet hinni azt, hogy nem igaz az, hogy... hűha, most jól belezavarodtam :)
  • Taranov
    jaja, az is izgi dolog :)
  • Disno
    Meg a Erdélybe a vámpírok :-)
  • Disno
    bah :-) télleg, mint ézíen :-)
  • Taranov
    Ázsiában? Nemtom, szerintem a legtöbb sárkány Magyarországon és Németországban él :) A hegyek között...
    ...ezt gondolom. :)
  • Norbesz
    Jaja én sejtettem mert az "azn" kezdetű karik közül a legtöbb "azndragon" vagy "azn dragon" vagy "azndragon21321342424211" :)
    Ázsiába élnek sárkányok nem? :)
  • Taranov
    Nincs gamem.
  • Taranov
    Nem kell magyarázkodni a Jagex-nek. Ha észreveszik, azt mondod, hogy fuck off. Nekem nagyon nem tetszene, ha belepofáznának a dolgomba. Egyébként az IP cím nem lehet ok, mert kivéve a fix IP-seknél, az IP cím felcsatlakozásonként változik. Egyetlen gyanús az lehet, hogy 24 órán keresztül megy, de ez magányügy, nem tartozik rájuk. Egyébként én fogadok, hogy meg sem említenék, akkor, ha ezt csinálnád. Nem kell azért annyira igazságosnak lennie. Minden onlinejáték tulajdonsága, hogy az lesz jobb, aki többet internetezik.
  • Padre
    Hi.Akinek van kedve lanon age of mythologyzni irjon ide. Csá
  • Androidus
    Tuti, hogy működik ez a 4 órás project? Úgy értem, hogy feketén-fehéren ott van a szabályok között, hogy a karit megosztani, jelszót kölcsönadni semmilyen fomában nem szabad. Márpedig ezt a legkönnyűbb logolni. Ha egy karit napi 23 és fél órában tolnak, különböző IP-kről, rendszeres váltásban, akkor azt nehéz lenne megmagyarázni, hogy mitől egy ember.

A másik, hogy nekem melózva, de barátnőmentes időszakban összejött a havi 2 millió pont úgy, hogy közben trade-elek, meg minden egyéb bohócsággal foglalkozom. Napi 24 órában xp-re hajtva szerintem simán 20 milla havonta. 2 hónap alatt fenn lennének az ilyen karik a top 20-ban, ami túl könnyű. Ehhez képest a 80-100 millió, mint max xp még éppen elképzelhető, hogy egy ember. Vagy egy ügyes társaság, akik nem 24 órában, és nem különböző IP-ről, de valahogy összedolgoznak.
  • Androidus
    Hát pedig... a lottót találjam el így :) Azt jelenti.
  • Taranov
    Nem nullázódik. Ez a folyamatos állás mutatja, tehát ha te beszerveznél néhány embert, akikkel a nap 24 órájában fejlesztenétek a karidat több napon keresztül, akkor valószínűlek a skill total toplistán előrébbkerülnél.
    A középmezőnyben nem nagyon van változás, hisz azok kerülnek holtversenybe/majdnem holtversenybe egymással hosszabb távon, akik ugyanannyit játszanak.
  • Androidus
    Régi motorosok, nem tudjátok, hogy a ranglista nullázódik-e időnként? Egyrészről elég hihetetlen, hog az élboly nem a kezdetrek óta gyűjtögeti a pontjait, másrészt a középmezőnyben elég masszívan fejlődik a társaság.
  • Taranov
    :)
  • Androidus
    Amióta meg akarom kérdezni, tuti, hogy egyet se látok :)
  • Disno
    én se hiszem... nem kérdezted tőlük? :-)
  • Disno
    Innen térek vissza már 79 nap múlva :-)
    De, suliban vagyok, de 9:10re mentem mert elaludtam az első órát :-/
    :-(
  • Taranov
    nem hiszem, hogy ez
  • Androidus
    Nekem az összes tippem eddig az, hogy az "asian" variációja, de fogalmam sincs, hogy miért nevezné így magát bárki is.
  • Tarhonya
    Honnan térsz vissza 80 nap múlva???
    Nem vagy suliban?
    /me beteg
  • Disno
    Ezt még én se tudom :-)
    Pedig kíváncsi vagyok rá...
  • Androidus
    Mit jelent az, hogy azn? Miért nevezik el így a karikat? Ez valami rövidítés?
  • Taranov
  • Disno
    gratula :-)
  • Androidus
    Juhé, kerek számokat értem el! :) Combat 60, allskills 700 :)))
  • Taranov
    Hát asszem mostmár te sem vagy ott, de majd holnap... Mostanában nem igazán tudok netezni, mert össz-vissz 39747 Ft volt a telefonszámla internetrésze, tehát már nem igazán internetezhetek, amíg az ADSL-t nem szerelték be. Addig Mafiázok és unom a fejem :)
  • Norbesz
    Felnézel mirc?
  • Taranov
    Én pedig elolvasom, amit most írtál.
  • Dead Neo
    én meg válaszolok messengeren!!!!
  • Taranov
    Én pedig elolvastam a választ, és most éppen veled beszélgetek Messengeren :)
  • Dead Neo
    ok! én meg válaszoltam...
  • Disno
    kewl :-)
  • Taranov
  • Taranov
    nekem nagyon :-)
  • Taranov
    Írtam E-mailt!
  • Disno
    k. de amikor ezt az uzit irtad, fenn voltam :-/
  • Norbesz
    Jo lenne ha jönnél.
  • Disno
    kewl
    mostanaban vagy egyaltalan nem vagy csak kora delutan jutok nethez. kora delutan meg nincs senki rajtam kivul :-(
  • Disno
    ennyire hianyzok?
  • Dead Neo
    TARANOV: Nagy.B-t felvették a Pataky-ban?!