RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<22:31>22:31> <06CSabee> forumon nagy okosságot irtam de le fognak ugatni :-D
<22:31>22:31> <06CSabee> védjetek meg srácok :-D
<22:31>22:31> <08Pascale> ha ugyes vagyok megcsinalom
k, csabe, megvédünk!
<22:31>22:31> <06CSabee> védjetek meg srácok :-D
<22:31>22:31> <08Pascale> ha ugyes vagyok megcsinalom
k, csabe, megvédünk!
Nem komálom azt amikor valaki nagyba nyom egy játékot, és élvezi és szereti, sokörömet szerez neki, késõbb megunja majd visszajön és porba fikázza a régebben oly kedvelt gémet.
Horny én személy szerint mindig joban voltam veled de ezen gondolkozz el picit...
CSabee
Horny én személy szerint mindig joban voltam veled de ezen gondolkozz el picit...
CSabee
hanem mit jáccol?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Pffff nagyon lol nem autominerezem(az akkor volt és vége még 1 szintet sem fejlödtem belöle),Sõt már nem is játszom ezel az unalmas játékkal!
Na kösz. Mert ti csak mIRC-eltek, vagy mi?
Amúgy meg minek van fórum? És ha csak én használom minek jártok ide? Mindegy. Nem lovagolom magam bele.
Amúgy meg minek van fórum? És ha csak én használom minek jártok ide? Mindegy. Nem lovagolom magam bele.
az elérés tökmindegy. az a lényeg hogy toppon legyen, szpemmeljük fel mert úgyse senki sem használja csak Te :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Még valami Andalit, mennyiség NEM egyenlõ a minõséggel. Az meg nem tud érdekelni hogy rajta van-e ez a fórum a toplisten. Bookmark és kész.
Ja, jóreggelt barátaim és szerintem flémeltünk a semmibõl tegnap egy 4. helyet de már elég.. mert ugye ha nem szórakozik senki (én, ams, tarhonya, horny) akkor nem flémeltük volna ilyen helyre a fórumot 😄
Amúgyis idejöttem mindenki beugat na bazdmeg kell szórakozni itt a vitát lezártam és te horny menj vissza autominerezni
Hehe szánalmasságom semmi ahhoz képest hogy te autominerezel, így bárkinek lenne magas miningja...
Most nem azért srácok, de muszáj folyamatosan ezekrõl a fasszopó (már elnézést) logokrol vitázi egyfolytában? Szarni kell bele, hogy ki mit mond, ha neked megfelel akkor annyi... Lehet szarozni az enyémet is, lehet idejétmultnak is nevezni, nem fogom ezért szarráflémelni a topicot.
Repatarurgyán
Szánalmas vagy ember!! 1ébként logód kurva ronda nem beszélve arrról a kecskérõl ami biztos rád hasonlít mert ilyet kitalálni is már szörnyû, és kurva gyorsan fejezd be a fölös szöveget bár ugyse tudok felfogni a kicsiny agyaddal.Népszerüséget ki nem fossa le max a kecskédet vagy jelentkezz a big brotherbe azt jót röhögünk rajtad............
Thx, Horny keeper!
Thx, Horny keeper!
* Növelték.. Rá mégsem szoltál hogy úristen ez nem runescapeval kapcsolatos.. vagyhogy ez nem csati hogy üzengetni kell mindössze flémeltem egy kicsit lazábban kell venni nem úgy hogy úristen ez szánalmas
Ez a jó reggelt all runescapevel kapcsolatos? Nem? és vitte a csati átlagát? igen.. akkor örülj hogy ennyivel is növelted a népszerüséget
1 nap alatt többet írtam mint te.. és volt akiknek teccett hogy felflémeltem a csatit onnantól meg nem kell belémkötni
És a fórummal kapcsolatban nézd már végig jó ha ebbõl 10 oldal runescape gondolkozz el azon hogy te mennyi nem runescapevel kapcsolatos dolgot írtál "öcsi"
Ha meg egyedit akarsz mentsd le azt hogy "nincs kép feltöltve" és poénból berakod az is megoldás és jobb mint a semmi nameg lehet rajta röhögni
Szerinted a szánalmas normális jelzõ én itt flémeltem és nem tudtam mirõl dumálni és úgy köszönöd meg hogy próbáltam a RUNESCAPE fórumot feldobni ami sikerült mert te is írsz mellesleg amugy "szánalmas"by Tarhonya szobát a gödörbõl.... Legalább jár is ide valaki
Na kisfiam, én megpróbáltam tapintatosan megfogalmazni azt, hogy szar vagy. A fórum nem féloldalas monológokról szól. A logókkal kapcsolatban meg: nem ÉN copyztam le, hanem Pascalesp felajánlotta, hogy csinál 1et. Amúgy nem lenne. 1 kérdés: Mi a fasznak kell idejönni, és provokálni embereket? Én NORMÁLISAN szóltam hozzád.
<<<>>>