RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarhonya
Hali.Üdv. a fórumon is!
Lord Marcus
pk-ázni mentek? hányas karikkal mentek pk-ázni? és milyen magasságban?
Tarhonya
Már nem aktuális, köszi Pascalesp
Tarhonya
Szeretnék venni egy diamond ammyt! Ki volt az aki olyan olcsón árulta õket? (elvesztettem noob pk közben)
Hát az nem fog megártani, bár sapi nem kell, mert akkor nem látszik a szép fehér hajam. :) Remélem azért péntekig még erõsõdni fogok, mert így nem igazán van esélyem a nagyobb ellenfelek ellen.
Kellene már egy jobb kard is mert az elég gázos. Vagy elõször fejlõdnöm kellene?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Atisz
Hali Négerjoe! Ok majd átjátszok egy kis kaját, de vigyázz, mert pénteken már veszélyesebb vizekre evezünk. Majd veszünk neked 1 fekete lemezpancélt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csá, JoeFace, mi a brake? Látom most is nyomod a gamet, majd adjál kaját mert kifogytam belõle és anélkül meghalok. :) Majd pénteken megint megyünk és zúzunk együtt, ok? Addig is fejlesztem az én kis niggerjoe karakterem. :)

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Atisz
Tarhonya, láttam bennt voltál! Én most horgászom, mint a disznó, mert rájöttem, hogy az óriásoknál már elkél a kaja.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Norbesz
A K. száját nekije :-D
Mé nem? :-D
Disno
:-D
van vmi csaj is, de hötty nem mondta meg a nevét

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
Ello!!
Végre egy uj arc :-D
Disno
Itt mindenki csak költi a pénzét és nem szerzi :-D
Én jelenleg skilleket fejlesztem amibe nem kell pénzt fektetni na meg banyaszok amibol jon am a penz

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
heh te ennyire felejtesz? :-D

Disno
huh ha te ebbõl venni tudtál...

Atisz
Hoppáré a logóm kissé mintha szétnyílt volna oldalirányba. Na de most már mind1.

Atisz
Írjátok le légyszíves, ki hogy szerzi a pénzét.

Atisz
Na halihó! Én is itt vagyok. Látom, némelyetek már elég gyilkos karakterrel rendelkezik, én meg még azt hittem, hogy csak én vagyok magyar. Szóval a játékban a nevem Ati és 55-ös szintû vagyok, mindenhez értek 1 kicsit, de semmiben sem vagyok mester. Sajna fél évet kihagytam, de most újra nyomom. Na üdv, találkozunk a neten. Üdv Tarhonya & Norbesz! Köszönet Tgnd-nek a sok segítségért! Valamint hajrá Jinchuu (négerjoe)!

Pascalesp
Bazsi: Te ilyen old/new ember vagy igaz? Mert valahogy remlik a neved :)
Tarhonya: Dragonhoz mész? battle plus antidragon ;) Ha mész, szólj elõtte nekem, es a Giant skeliknel, meg vegig a szigeten atkiserlek. Ugye tudod a nevem? (The Sign)
Battle-m viszont nincs
Bazsi89
elozo ajanlat vsszavonva :)
Bazsi89
RE all,vennek rune 2h-et rune squarert,20k-ert,rune medert es addy b.axert
Tarhonya
Nem tud valaki kölcsönadni egy rune battle axet?
Zálogba R2h-t adok. (Ha nem bíztok bennem)
Norbesz
Na itt is megy a téma :-D
Disno
hogy lenne :-D

Norbesz
Yep
Pascalesp
valaki van itt?
Pascalesp
Deesno: jovo heten nem felejtem el. OK
Pascalesp
Meg van 10 percem
Pascalesp
Bazz, de vagyok, csak Lfelejtettem :(
Disno
Pasc akkor gondolom ma reggel se tudsz :-(

Disno
ehh :-D

Norbesz
Én meg szunyáltam :-P
Pascalesp
Itten vagyok! Ma nem valoszinu, hogy gep ele jutok, mert apam nem ertem miert pampog, hogy: "nem volt eleg egesz 7vegen???" szal....
Lord Marcus
sehun, shenki
Disno
baze, hol van / nincs mindenki?

Disno
jaja, amikor menekülsz általában csak 1 kajára lesz idõd, a sárkány meg max 11-et sebez, szal 3 kör alatt gyorsan le tudja amortizálni az életerõdet

Norbesz
prc=purc (die)
Norbesz
Uhh cake az nem lesz jo mert akkor tuti prc lesz belõle :-D
Norbesz
Egy csak egy legény van talpon a vidéken...(meg még 1 :-D )
Norbesz
ahh, jo reggelt all!
Norbesz
Nah megyek aludni, byez :-D
Lord Marcus
cak enem jó, mert szeletenként nem lesz idõd megenni!
Tarhonya
nenm választottam szét a két témát, bocs. a második vonaltól írottak már a newsleterre vonatkoznak.
Tarhonya
cake is megteszi?
Én kaptam egy párat. De legalább 3 elmaradt eddig.
Regisztrálj újra. Megéri. Egyébként beígérték a lovak bevezetését.
Disno
az a lényeg hogy vigyél minimum 10 lobbiet. és amint <általában 3 kör után :-D> lemegy 10-nél nagyobbat a hp-d, menekülj és egyél halat

Disno
az van nekem sok. tudsz nekem minimum 2 maze keyt hozni? fizetek :-D

Disno
igen, bocs :-D
most néztem meg hogy csak 1 hónap után rakják be
ami azt jelenti hogy 9 nap :-P
pedig én regisztráltam magam, mégse kaptam meg a levelet...

Tarhonya
De volt vagy 6. Csak nem rakták ki a honlapra.
Mert azt e-mail címre küldik alapból.
Tarhonya
Nah, nekilátok a dragon slayernek.Tippeket kérek
Disno
az elsõn kívül több nem is volt :-P

Lord Marcus
Hmm...