RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-.-

Hidden Beks - Adreania - Commando

fú már mennek a szidások az új dizájnt mindenhol :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

türhetõ csak új :D legalább nincs tele css el xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tarhonya
Dizájnos, nem rossz valami új x év után sztem :D
Disno
ehhh...ezt a szar designt...
nem találtam a fórum gombot se...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Sok értelme volt átszabni ezt a felületet, csak gratulálni tudok. Korábban nem tudott szétesni, de most már ez is megy.

28-ik lettem épp a free ranglistán, amit nem biztos, hogy valaha felül tudok múlni.

androidus.freeblog.hu

Slipknot14
:P Mostm ég amúgy kb 1 ütés 1 szint de ha majd normálisan megy a server 1x-es skill xp lesz. Kivéve a 2. hunscape-en az egy másik server(mer 2 lesz) ott pedig 15x-ös xp lesz azt monják-

Disno
:D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Én a hunscape-et leszólni? Isten ments. Pont azért ajánlottam, mert az is jó valamire. Ha valaki úgy akar játszani, hogy közben ne kelljen játszani, és ilyenek sokan vannak, annak pl. sokkal jobb, mint az eredeti. Boldog lennék, ha minden ilyen szerencsétlen áthúzna hunscape-be, vagy akárhova a bánatba, és nem engem nyaggatnának folyamatosan a játékban.

androidus.freeblog.hu

Czdano
kb

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
a végén már lehet h 5öt kell érte ütni xDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hunscape ben nem egy ütés 1 szint ?

Slipknot14
:O Amúgy csak így mellékesem mondom: a hunscape-be 135 a max elérhetõ skill és ugyan olyan gyorsan nõ mint az eredetibe:P Szóval egy katt-ra nincs 99:PSzóal ne fitymázd a hunscape-t és se teszem ezt az eredetivel!

ilyen volt már velem hogy a semmi közepén léptem szintet :oooo

lol

Czdano
xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jojo a jó :D

Czdano

Van vagy 30 féle.

androidus.freeblog.hu

ColdFire
1. Ácsorogsz egy helyben, és várod, hátha szerzel valami rejtélyes módon xp-t. Sose lehessen tudni.

e beteg! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lol
Amúgy mien relytéjes dolgok vannak? (elvisznek temetõbe, Az öreg kockás ember, a szenvicses néni, a gonosz csírke, kalóz. stb

1. Ácsorogsz egy helyben, és várod, hátha szerzel valami rejtélyes módon xp-t. Sose lehessen tudni.
2. Megkérsz valakit, hogy harcoljon helyetted, és reménykedsz, hogy a Jagex nem tudja meg.
3. Runescape helyett játszod a hunscape-et, vagy mit, ott biztos van olyan, hogy egy kattintással minden skill 99-es.
4. Fotosoppolsz magadnak egy full 99-es skill táblát, és lehet vele vagizni.

androidus.freeblog.hu

sehogy

Hogytudom gyorsan fejleszteni a harci képeségeimet? (harcon kívül)

^^

Slipknot14
:P:D:D:D:D

-.-

Czdano
LOL

Szerintem sem. Sokkal könnyebben férfi.

androidus.freeblog.hu

Czdano
nem olyan könnyen nõ ám :PPP

Slipknot14
De fából vannak(Examinéhez: Festett fa - angolul) :D Amúgy a mining smiting, magic se nõtt sokat 2 hónap alatt xD

Czdano
olyan mint acastle waros cuccok fehér alapon kék csíkok.nemrossz.

és jól néz ki ? :D
jó hogy nem jáccom + ijjász vok de akkor is :)))

Czdano
nem harcolni szoktam fõleg mining smithing magic woodcutting és természetesen fishing <#finom>

bardocz
hol adják?
Slipknot14
Amúgy az a kék-fehér shield Training shiled, és training sword amit az új csávó ad ingyen, az az oktató:D

Slipknot14
Skilljeid nemigen növekedtek:P A hari skillek meg benne sincsenek azóta?:S Highscore-t néztem.

Czdano
nem a fenét

Slipknot14
Cz ahogy látom te sen agyon Rs-ezel már:)

Czdano
énis kezdem örülni hogy mi lesz ebben a 20+ uj üziben, erre meg..na sebaj velem is volt már ilyen :D

Kár megsértõdni. Nekem aztán édesmindegy, ha gondolod, próbáld meg még 178-szor ugyanazt, hátha akkor mûködik. Én csak abból indultam ki, hogy meg akarsz mutatni valamit, ebben próbáltam segíteni.

androidus.freeblog.hu

Jólvan mester akkor probáld meg sg szat ilyen téren.
Máshova gond nélkül lehet linkelni

Azt gondolom, hogy egyszer kellene belinkelni, de akkor rendesen.

androidus.freeblog.hu

http://img304.imageshack.us/my.php?image=50kh0.jpg

Régi szép idõk :)

33333!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém

33332

33331