RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pure kari is csak wildybe jó ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Igen, én is tervezem, hogy ha elértem a 95-ös skillátlagot, indítok egy másikat 😊))))

Bár furcsa, hogy ezt pont te fejtegeted. Szétszedni a combat és a termelõ skilleket jó poén, de kicsit túl sok idõ ez egy poénra. Macera pedig lesz vele, feleslegesen. Simán megspórolhattad volna a cuccolást pl.

androidus.freeblog.hu

jé te itt vagy?

Hidden Beks - Adreania - Commando

Azt nem értem sok olyan kezd pure karit akinek mégnormális mainje sincs. Nem ezzel nem a purok ellen vagyok. De ha van egy normáális karid akkor inkább arra áldozd az idõd. A játék ígyis elvesz sok idõt. Nem érdemes. Ha már van egy türhetõ karid akkor émár érdemes csinálni, de nem mind1 hogy. Nekem is van purém de noncombat. De én a main karim helyett csinálom, mivel meguntam a sok combatolást. Mivel level 3-as így észrevehetõ 😊. Nagyon lol amikor olyan emberek skilljeit hagyom el, akik több hónapja játszanak. ( kari két hetes) Szóval inkább main karitokkal játszatok.

ColdFire
Boldog Szülinapot Gladiátor!😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
magic jobban teccik, de sztem drágább is, és mostmár nem dolok be olyannak h gyere át wilden és adok ingyen iron fullt xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

miért nem a jelenlegit fejleszted inkább?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

szerintem neki volt még régi rendszerben karaktere, tudja mi a dörgés :]

Tudok két olyan melót, amihez nem kell skill.

1. Beállhatsz hozzám air runnernek. (Hordod nekem az essence-t, én craftolom, tied a sok rúna, enyém az xp.)
2. Cow hide-ot veszek 100-ért darabját, korlátlan mennyiségben.

androidus.freeblog.hu

Éppenséggel persze hogy nem okozna gondot egy kis kápét "kölcsönadni". Viszont szerintem nem erre van szükséged. Aki elõször nem megtanulja a dolgokat, hanem megkapja, az három perc alatt elveszti, elherdálja, amit kapott. Rossz kezdés. Elõször próbálj küzdeni, aztán ha elakadtál, fordulj hozzám bizalommal. Fogsz kapni olyan tanácsokat, amik egymilliószor annyit érnek, mint az a szaros pár arany, amiért most kunyerálsz.

androidus.freeblog.hu

én is próbáltam mag karit :S
hát necces 😄
anny volt hogy kacsákat átkoztam el xD

ColdFire
hát én is kezdenék egy uj magic karit, segítenétek?
akkár dolgoznék is a pénzért, ha akarjátok, bár lv1es bányászással nem hiszem hogy sokat elerek kezdetkor😊))

full iron set , zöld gyûrû , meg steel 😄
de ritka vok mint a kék holló 😊

á szia 😄
szerintem sokan vagyunk akik szívesen összedobnánk bármit neked vagy bárkinek 😊
mivel én 'csak' full iron szettet tudok elõállítani, ezért eddig az a minimum. a többiekrõl nem tudok semmit :]

Gladiator
háj! ismét kezdeném újra a játékot, vki tudna segíteni a kezdeti nehézségek leküzdésében? kis kp, ami mondjuk egy fullos karinak nem sok, de egy kezdõnek elég pár dologra. meg vmi kis kovács nem dobna nekem össze ilyen egyszerûbb cuccokat? köszi

Tarhonya
öö Bocs de akkor másnap fél6kor keltem meg vezetnem is kellett szal nem volt alkalmas 😄
Gratula 😊

androidus.freeblog.hu

Disno
kapjátok be mindannyian xD

bezzeg mikor Szolnokon voltam túl fáradt voltál h letold a segged Tarhonya 😛

no meg nyáron is voltam Pesten eleget haha jó kis bulik vótak ^^

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

ColdFire
akkor a 33404et is mellõzzük má, mindig én szívom 😄DDD

Hmm most csak 4 válaszüzenetet írtam😊
Elég is lesz😊

Cht slaps Sir_disno around a bit with Rune dagger

Mert +érdemled 😊

grat másodjára is 😊

az ilyen postokat mellözd

Bezzeg ha egy kocsmában lennénk

Czdano
LOL

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
error 😄

Czdano
ték -.-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bezzeg ha TE pesten lennél 😄

Tarhonya
Bezzeg ha nem egy napot lennél Pesten 😛
(esetleg hétköznap)
Disno
kéne veluk is egy piálás 😉
bezzeg ha Pesten lennél 😛

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
wtf ?!

ColdFire
😄DDD

😄😄

#33397 ha ez azt jelenti amire gondolok akkor grat ^^

Tarhonya
Amúgy Woot 95 cooking 😊
Tarhonya
ööö Én anno Csabeeval meg talán Pasc-al találkoztam, akik ide irányítottak 😊
Én jöttem magamtól 😊
"free stuf pl0x"

igen, rohatt sok RS-es arc van itt akik talán el is felejtették a múltjukat...😊
én már nem is nagyon emlékszem ki ajánlott ide be

Elnézést, eltévedtem. Meg tudná mondani valaki, hol vagyok?

androidus.freeblog.hu

Csabee
én is

Disno
engem Hungary_2, itteni nickjén Gladiator szervezett be 😄

ColdFire
rakerestem googlen h fórum 😄DDD

😊
engem eredetileg RS-rõl valaki magyar ajánlott be ide 😊
ti hogy is kerültetek ide?

Disno
te még korábban regeltél mint én 😛
7-7,5 hónapig reg nélkul írtam... mert nem volt fontos 😛

rég

tényleg tényleg!!!!!!!!4

én ha jól emlékszem azért regeltem hogy legyen kopirájt betü a nevem elõtt XD
végülis mostmár korona és csillagom van, úgyhogy megérte 😛PP

Czdano
nah sztem 1 kis ideig nem fgok rsbe belépni áttérek 1 kis ideig tibiához..meguntam a folyamatos miningelést :/

rég írtam

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Disno
nem egyböl jött be a regelés, asszem láttam uzit 2000 böl is 😉

dettó a keresgélés. mellesleg 2001 óta szerintem, mármint a fórum része... mint a legidõsebbek ekkortájt regeltünk, annál régebbit még nem láttam.

Disno
ha lenne idöm én is csatlakoznék ^^ mondjuk 2000-2001 óta, asszem akkor indult az oldal, azóta ugyanaz volt a dizájn, tényleg ráfért a frissítés, de ez tényleg fika. fórum gombot nem tudom minek kellett így eldugni... most is vagy 3 percet keresgéltem :S