RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarhonya
Jah és azt hogy "Pesti" végig kis betûvel kell írni.
Tarhonya
iskoában, lol. +l.
Tarhonya
Én is iskoában vagyok, pedig nem pesti vagyok.
Sushi Ulla
Bocs a sok szövegért, de már kezd elegem lenni a "jaj meghal ez a fórum" és a "senki nem játszik már a magyarok közül" szintû beszólásokból. Két és fél éve játszom és a szerencsétlen friend list-emen mindig volt legalább 5-6 aktív magyar neve (bár igaz, hogy gyakran változott hogy kik azok).
Sushi Ulla
Nem azért, de lehet, hogy azéert néptelen délelõtt a fórum, mert a nem Pestiek iskolában vannak (pl én). Egyébként pedig egy csomóan nem írnak ebbe a fórumba, de ettõl függetlenül még RS-eznek. Úgyhogy a játékon belül keress esetleg embereket (és ne csak régi ismerõsöket, mert vannak bõven újoncok is!).
Lord Marcus
heh, másodszorra halok meg már megint...
Lord Marcus
mivan?
Tarhonya
Bazdmeg elkorcsul a fórum. Beteg. Andalit miért vagy primitív?
Norbesz
Ebben :-D
Norbesz
Nah én részt veszek a versenyben :-P
Taranov
Ez az 1500. üzenetem, ezzel tiszteltem meg ezt a topikot. :-D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Egyáltalán szoktatok még RS-ezni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Elnéptelenedett ez a fórum...ez a szomorú igazság...

Taranov
Az 5577-es üzenetben le van írva, de csak akkor használhatod, ha megcsinálod a hozzátartozó küldit.

Taranov
Hááát, szigorúak a szabályok, de nem ez a probléma, hanem az, hogy hogyan tudod ellenõrizni, hogy valakinek volt-e nyeresége az "incidensbõl"?

Taranov
Köszi szépen, [email protected] az E-mail címem.

Taranov
Hallottam egy jó locsolóverset:

Biciklivel érkeztem,
Harminc métert fékeztem,
Nem akartam megállni,
de muszáj volt leszállni.
Taranov vagyok, könnyed, laza,
Locsoljak vagy húzzak haza?

Taranov
ezt gonosz dolog volt mondani :-D

Taranov
K9szi Marcus, hogy fellétél az érdekemben, de tényleg abbahagytam már mert így nincs értelme, gürizek egy csomót egy jó cuccért, gondoltam, hogy majd a full rune cuccommal le megyek valamelyik dungeonbe edzeni, erre ellopja ez a gyerek.
Így tényleg nem lehet játszani :-(

Taranov
most elmegyek a boltba kajáért, de ne lélegezzetek fel, mert vissza fogok jönni!

Kitaláltam egy jó játékot:

2003. január 9. 10:00-tól 2003. január 9. 20:00-ig nem szabad trágárul beszélni, aki nem beszél trágárul, egy ronda szót se mond, ajándékot kap tõlem a Runescapeben.
Azok vehetnek részt a játékban, akik erre az üzenetre válaszolnak, és 10 és 20 óra között egy ronda szót sem mondanak.
Tényleg kap ajándékot, viszont max. 5 ember kap ajándékot, az elsõ 5 aki válaszol erre az üzenetre, és nem beszél trágárul 20 óráig.
A szavak: NEM SZABAD EZEKET ÉS EZEKHEZ HASONLÓ SZAVakat MONDAnI: dugj fel egy villanyoszlopot, fasz, pina, mocsadék, debil állat, gei, strici stb. :-D
És ilyeneket szabad: hülye, szemét, anyád stb.

:-D

Taranov
Eltérve az elõzõ témától:

Észrevételeztem, hogy hungary elment, de még nem véleményeztem...
De tényleg: Hungary mikor ment el?

Taranov
Hooooooooooogybeszélsz, assz, írok anyádnak sms-t, hogy neveljen meg :-D
Ha a többiek disznólkodnak, és disznó üzeneteket írnak, disznó szöveggel, nem kell õket utánozni, mint egy trágár, deesno majom. :-D

Inkább vegyél rólam példát bazdmeg, én szépen beszélek bazdmeg, mint egy jólnevelt magyarember bazdmeg, nem trágárkodom bazdmeg, mint ez a robb, meg a disznó bazdmeg.

Taranov
És egyébként is, hogy beszélsz, baszd meg?

Taranov
Te ki vagy?
Kíváncsi vagyok ki vagy, mert nem tetszik a stílusod te állat!
Rólad nem lehet a jóizlés határain belül nyilatkozni, a te viselkedésedrõl nem lehet a jóizlés határain belül véleményt nyilvánítani.

Ki vaqgy te?

Nem vagy tisztában azzal, hogy magyar ember nem beszél így!

Húzzá' te kommunista állat!
Ki vagy te d209 vagy mi?
Tiszteletteljesen köszönj, ha az anyád megnevelt!
Ne akard, hogy véleményezzem az anyád nevelési módját! :-D

Taranov
most nagyon jó helyen állunk, mindig akkor áll jól, mikor nem megyek suliba.

ez mindenkinek jó, én nem rohadok az iskolában, a topik jól áll, és nektek meg dicsõséget hozok 😊

Én most minden üzenetre válaszolok, de ettõl függetlenül nem vallom magam szpemmernek.

Taranov
"Móricka, te szeretsz iskolába járni?
-Természetesen szeretek skolába menni, meg onnan eljönni, de ottmaradni már nem!"

Taranov
az se rossz, én csak szeptember októberben, és tavasszal az év végéig tudok biciklivel menni, mert mi a házunkban tartjuk a biciklimet, ami Pilisjászfalun van, és tavasszal feltesszük a tetõcsomagtartóra, és elhozzuk ide Bp-re. De télen nem tudjuk hol tárolni, tehát télen nem tuduk biciklizni.

Taranov
Hát ez a probléma az országgal, a társadalommal...a tanulatlanság, a mûveletlenség, a kultúrálatlanság, a debilisség. :-D
A trágár beszéd, és az ország 11, azaz tizenegy kissebbsége. 😊

Taranov
Egyébként nem vagyok suliban, és most figyeljetek:
idézet a magyar televízió honlapjáról, tegnapról (www.mtv.hu)
"Az oktatási miniszter az ország minden általános és középiskolájának igazgatóját felszólította, hogy a tanulók összes hiányzását igazoltnak tekintség, és igazoltként jegyezzék".

Magyarul ma és holnap (mert a fenti mnondat csak erre a hétre vonatkozik)NEM KÖTELEZÕ SULIba menni.
Ezenkívül vannak olyan sulik az országban és Budapesten, amelyek tanítási szünetet tartanak, csak ügyelet van.

Taranov
Ilyen örrdögi egybeesés megtörténtének olyan kicsi az essélye, hogy, ha logikusan és reálisan akarunk gondolkodni számolnunk kell azzal, hogy a földönkívüliek földre szállásának alfa kisugárzásai által jött létre a jelenség :-D

Lord Marcus
nah, siker, csak lekell toltenie egy mappot 😞
Lord Marcus
argh, a faszér se enged be a szerverre...
Lord Marcus
hmmm...
rs kultúra 😊
Disno
te meg nyaljad ki a disznóseggem :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

rob45
SPAM RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZ
Z
Z
Z
Z
Z

ZZ
Z
Z
Z
ZZ

Z
Z
Z
Z
ZZ
Z

Z
Z
Z
Z
Z
Z

Z
Z
Z
Z
Z
Z
Z
Z
Z

Z
EZ MÁR SPAM!
rob45
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL TE RS FÓRUMOS DISZNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ SZOPJ MAKKOT,KUTYAMAKKOT!
Disno
Ha deszkás vagy szívesen :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
te ugatsz? :-DDDDDDDD
XTRANOOOOOOOOOBPOWA!

rob45
Szopj DESZKÁST😊
Disno
a dákómat meg a villanyoszlopot is :-D

rob45
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000L N0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000BS
Disno
csak akkor ha te dugod bébi. de akkor le kell szopnod :-P

rob45
Dugj fle magadnak egy villanyoszlopot,LOL!
😄DDD
Disno
basszameg...törölni fogják ám ezeket az üziket ha idekukkolnak a moderátorok :-P

Disno
úgy rádverek, hogy szétreped a segged! te leszel a kutyám! >:-)>

rob45
Kabbe,disznó,csinálj inkább animalsexet egy kutyával😄
Disno
Neszójjábe, szpemmelni fox apukám, ez a farok robika is aszongya baz+!

rob45
Kpajátok be köcsög hippyk,lófast belétek,én is spammelni akarok😄
EGYETEK SZMÁJLIT,KÖCSÖGÖK!
AnDaLiT
Anyád te fasz nem fogok szpemmelni miattad amugy meg ki a fasz kérdezett téged bazdmeg?
Disno
szpemet a seggetekbeee!