RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarhonya
LOL 25 gp/death?
Norbesz
12k 😊)
Disno
ecsém :-)
eredeti ár úgy +488k :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
a secret of mana egyik reszet ismerem :-)
a zelda is nagyon fasza :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
lol :-)

Disno
legalább mesélj róla valamit :-)

Disno
na bazz, ennyi erõvel rabold ki a boltot ott 4 gp/db. nem hiszem hogy 20 gp/db alatt tudnál nyilat venni...

Disno
ehh, pont ez a jo hogy olcson adja!
egyebkent TE vagy az aki nem szokott itt lenni :-)

Norbesz
Death rune nem 25gp enyhén szolva sem.
500-1000
Sushi Ulla
Én csak azért nem félek, mert kb másfél hete már megvan, szóval tudom hogy nagyon király, bár szerintem az emberek kicsit kissebbek is lehettek volna, mert a tankok mellett viccesen néznek ki (fõleg a kínaiak, akik ugye köztudottan kosarazós magasságúak ).
Hagane
SNES-re jó játékok : Chrono Trigger, Monstania, Hagane (...onnan van a nevem), Seiken Densetsu (Secret Of Mana 3)
Hagane
Ja igen, vennék Death Rúnát, 25 GP darabjáért, és círka 500 kéne, magyarul aki ad, annak tejelek 12K GP-t.
Hagane
Na, elvileg még kapok : Fifa 2003, GTA III, GTA 3 Vice City (PSX 2 Emura), Hitman 2, meg még valami volt...
Hagane
Tök jó, angoltanárunk beteg, elsõ két óra elmarad.
Megvan a C&C:Generals, ami ma jelent meg Európában!FÉLJETEK!^_^.

ÉS IGEN, FÉLJETEK, MERT KIBEBAXOTTUL MARHANAGYONIZÉ SZÓVAL TUDJÁTOK ÁLLATI!^_^.
Hagane
Na, attack Lv 55-lesz nemsokára, Lv 60-ig gyúrom azt, utána keményen az STR-re helyezem 75-90 ig a hangsulyt 57-rõl ^_^.
Ehhez kéne, vagy egy R2H, vagy egy Rune Kite.Van nálam KB 50 K KP, egy adam kite meg még rengeteg rúna.
Hagane
Fõleg mivel tyúkoktól potyán lehet kapni XD.
Na, egyébként én is úgy 5 GP per áron rendelnék círka ezer nyilat ^_^.
Azonkívül még egy Rune Large kéne.Elsóztam valakinek 90K GP-ért.A balfasz, heh heh ^_^.
Taranov
Most EZT ABSZOLÓT NEM DEAD NEO LEHURROGÁSAKÉNT MONDOM, de betegesen alacsony ár a 3gp. 😊
8-10-12 is lehetne, és az nem mindegy 2500 feathernél, fõleg nem a szegényebb játékosoknál.
Nem akarok beleszólni Dead Neo, de rossz üzletet csinálsz a 3 gp-vel, szerintem emeld fel az árát pl. 10-re. az még nem is pofátlan ár.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Norbesz
Feather 3gp lol
Enyhén olcsó, 10gp+ is lehet szvsz
Norbesz
:-P jo neked
Taranov
Deesno: Most õszíntén, nem gondolod, hogy Dead Neo egy kicsit túl olcsón adja? Esetleg alulértékelte a feather-t.
Egyébként Deesno: Ritkán szoktál mostanában itt lógni. Régen edig milyen jókat spammeltünk! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ehhe, én is suliban voltam. 😊 MÉG IS TUDTAM ÍRNI! 😊

Norbesz
inkább gyere csatni...
Norbesz
:-P
Disno
megveszem összeset!

Norbesz
Hmmz talán suliban vagyunk.. 😊
Bah én pl szivom a .... suliban eh de xar 😊
Sushi Ulla
Én is játszottam vele régebben, sõt egy idõben minden LAN party alapját képezte, úgyhogy volt is vagy 15, 16 külömbözõ 45-50 szint közti karim (mindig csak 50-ig jutottunk 3-4 nap alatt) sõt még meg is van egy 56-os nekromantám valahol. Úgyhogy hajrá Diablo, de azért nyomjátok a RS-et is.
Dead Neo
3gp/db
Disno
kirra game!

Disno
en is nyomom a dio2-t ettol fuggetlenul 8500 vas es 1400 szenem van ami egyre csak gyarapodik a 17k fele :-)

Lord Marcus
a karimat TheElf klánjának fogom adni
Lord Marcus
deh mostmár véglegesen befejezem a gamét, odais adtam már pár cuccot a haveroknak
Lord Marcus
egy hónap és lejár a memberem
Lord Marcus
hmm
Lord Marcus
a tollak mennyibe kerülnének?
Dead Neo
ok.
Lord Marcus
mén nem jön senki??? az enerla szerver elbaszódott
Lord Marcus
...
Lord Marcus
...
Lord Marcus
...
Lord Marcus
bakker, mér nem tok felmenni mircre?!
Lord Marcus
else hiszem, visszatekintve eléggé szar volt, de túléltem...
Lord Marcus
VÉGRE vége
Norbesz
Az hogy lehet...?
Ha még nem játszottál vele szvsz ki kell próbálnod.
Taranov
A Mafiát nem ismerem.

Dead Neo
---I'm reloaded.

Eladó:
.267--body runa
.206--water runa
.149--fire runa
.30--Chaos runa
.9--Mind runa
.4--Nature runa
.21--Iron bar
.2139 feather

(ha valaki érdekel írjon)

by😄aad Neo
Norbesz
Kicsit kell mással is játszani szvsz.
Norbesz
Még semmi sem biztos...
Norbesz
Jajajaja
Sushi Ulla
Norbeszt sem látom mostanában. Multkor valami olyasmit mondott, hogy Diablo 2-zik. Én meg egy kicsit pörgettem a CS-t, bár ettõl függetlenül megint van 1000 szenem
Disno
nah, RSnek annyi :-(
van harom aktiv player azt jol van :-(