34580
RuneScape
  • Taranov
    Figyelj, húzzál már át a másik fórumra komolyan.
    Ezt úgy fogd fel, hogy ez offtopik, ahol csak udvariasan beszélhetsz, tehát te nem felelsz meg az elvárásoknak.
  • Taranov
    1., A hangulat miattatok ilyen, mert jó hangulat volt, főleg addig amíg Ams nem jött vissza, ezt te is tudod, Androidus!
    2., Mindig volt offtopik itt, de mikor egyáltalán nem, pár napig, akkor mondjuk 3 nap alatt két új üzenet lett.
    3., Így jó ez a fórum ahogy van, csak ti nem kelletek, mert rontjátok a hangulatot.
    Te, Androidus még kevésbé, mert te legalább bunkó nem vagy, de Ams nagyon. És csak úgy lehetne megoldania problémát, hogy elmegy innen.
  • Taranov
    Azt hiszem, hogy neked fölösleges azon gondolkoznod, hogy mi lenne a válaszom.
  • Androidus
    Egyébként meg tessék az URL:

http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=Runescape

Várok mindenkit szeretettel, aki tényleg a játékról akar beszélni :) Vagyis inkább most már várUNK, mert 12-en vagyunk eddig regisztráltak. Kintről is olvasható, csak a hozzászóláshoz kell a regisztráció.
  • Androidus
    Én nem azt mondtam, hogy itt lehetetlen lenne RS-ről beszélni. Nem, egyáltalán nem lehetetlen. Csak éppen nem hiszem, hogy bárki is arra vágyna, hogy végignyálazzon 375959 off hozzászólást, hogy kibogarássza közüle azt az egy választ, ami esetleg érkezett. Ahhoz, hogy istenigazából működjön egy tematikus fórum, a témára kell orientálni. Ez itt nincs meg, és deklaráltan nem is lesz meg. Ezért én noha nem akarok senkit innen elszippantani, de arra buzdítok, hogy ha valaki tényleg játszik, és tényleg van a játékkal kapcsolatos megbeszélnivalója, az jöjjön át a másik fórumra is. Itt maradjon csak meg a megszokott hangulat, amott meg lehet ténylegesen a játékról beszélni.
  • Ams
    daoc lesz a válaszod
  • Taranov
    És neked is segítettem amíg tanultál.
    És Dead Neo-t és NApoleon-001-et is én tanítottam.
    Szal nem kéne azt hinned ,hogy teljesen RS-ellenes vagyok.
  • Taranov
    Nem gondolom, ha kérdez valaki RS-sel kapcsolatosan és szívesen válaszolok neki.
    Hisz valamennyire még ismerem a RuneScape-et.
    És akárki akármit mond vagy kérdez RS-sel kapcsolatosan, én válaszolok rá, kivéve, ha el akar valamit adni, mert ugye én még nem játszom.
  • Androidus
    Ez inkább kizárólag nem RS topic.
  • Taranov
    Hát remélhetőleg lesz.
  • Taranov
    :-D
    Fura, mióta tisztáztuk, hogy ez nem kizárólag RS topik, folyamatosan benne vagyunk a Top10-ben, mint régen, amjg nem jöttek ide az off ellenesek.
    Azóta egyszer sem voltunk TOP10-ben, de mostmár feltámadt a fórum.
  • Whitenigger95
    Madárfüttyös jó reggelt elötti pár órát! Ahogy nézem, nem vagyunk benne az első 10 legnépszerűbb fórumban...
    Ne feledjétek: RIP= rest in pieces!!!!!
  • krisz073
    Egyenlöre semmi,bár felvettem a kapcsolatot Lily-vel,ő az eggyik cikkiró a Gamer (volt PC Guru)magazinba.Mellesleg EQ-val nyomul.
    Azt mondta szokott náluk lenni eladó példány,amint lessz 1 szólni fog
  • Taranov
    Na jó, ez a sok smiley is túlzás volt :)
    Na? Haladtál valamit DAoC ügyben?
    Remélem igen...
  • krisz073
    OK.
  • Taranov
    No-no!
    Ezt ne itt!
    Offtopikot az offtopikban, RS-t itt :)

:-D
  • krisz073
    :-))
  • Taranov
    :))
  • Disno
    ez olyan volt mint a #15k :-) pont akkor jöttem meg, Andalit szpemmelt érte, én meg beszóltam hogy "hö?" :-D
  • Taranov
    :)
  • Taranov
    Jól beszélsz, Krisz! :-)
  • Taranov
    Én is úgy emlékszem...
  • Taranov
    És a 25000. egy offtopik hozzászólás volt! Ez felháborító!
  • Tarhonya
    Na ez vicces. Mindenki több száz üzeneten át spammel,a 25K-ért, erre egy idegen benéz és azt mondja hogy izé. >:-|>
  • Ron Ragm
    jaja... ööö... mi?
  • Disno
    ezaz! jól beszéltél testvér! :-P
  • Tarhonya
    Úgy van
  • krisz073
    Különben is mi a gond azzal ha a szülöktöl kapja a pénz,hogy esetlegesen kifizesse a játék havidiját?
    Ugy látom neked mindegy csak legyen miért valakibe belekotni.
  • krisz073
    Azért mert valaki kap pénz a szülöktöl nem kell mindjárt leugatni.
    Azért mert te nem kapsz ne mást hibáztas.
  • Disno
    :-) en se
  • Disno
    ugy emlexem te is fizettel rs membert...
  • Lord Marcus
    bazki, nem figyeltem.... aaaaargh, faszom kivan....
  • Taranov
    Na mostmár elég?
    Akkor menj a fórumodra, oké? De innen menj
  • Ams
    "A havidíj pedig nem zavar mindenkit, valakit valóban igen."
    na most már elég, ne legyél nagyra attól hogy kaptál zsetont apucitól...
  • Taranov
    Csak az a baj, hogy a tiéd lett, de a 30000. nél már nem így lesz, az tutee ;-)
  • Taranov
    Rendben nem kavarlak bele.
  • Taranov
    Hát lehet, hogy te nem tudsz venni, de furcsa, hogy én tudtam menni, és még nagyon sokan játszanak.
    Egyserűen elmentünk Bécsbe, megvettük, ilyen egyszerű. A havidíj pedig nem zavar mindenkit, valakit valóban igen.
  • Disno
    emléxem :-)
  • Androidus
    A másik fórumra nem jössz? Már vagyunk 8-an, és több, mint 60 üzenet :)))
  • Ron Ragm
    hiába reklámozod, sokan úgyse tudnak menni
    pl én is mennék, de
    1. sehol nem kapni
    2. havidíj
    3. perpill most vasat fejlesztünk